- Sizin eşinizin kardeşi ile ilgili böyle bir durum başınıza geldimi
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Abinizin eşinize o gözle baktığını düşünün. Geberin de kurtulalım sizden ya valla yettiniz bir insanda hiç mi utanma olmaz ya!
Sen abinin eşine nasıl o gözle bakarsın ne kadar iğrenç olduğunun farkında mısın allah sizi bildiği gibi yapsın pislik şefslzer, insanligindan utan
oğlum o senin yengen yengen
Yengende senden hoslaniyo mu
Bilmiyorum ki bu garip ben hafif yaklassam samimiyet olarak yani onda da var gibi
Emin ol bence yapacagin ilk sey bu olsun
Nasıl yani
Yani onunda senden hoslangina emin ol
Eger hoslanmiyosa onun sana kiz ayarlamasini iste samimiyetinden suphe edip seni terslerse yani ama karsilik verirse ben olsam yatardim
Hmm valla bu kız ayarlatma fikri benimde aklıma gelmişti en azından o konulara gireriz samimiyet artar diye
Seni tersler ve niye bu kadar samimi davrandigi sorarsa oyle yap kurtulursun
Kabul ederse yat onunla biraz p*rno falan izle inanilmaz bisey yasat ilk ve son olacak sekilde boylelikle bi daha aklina gelmez
Çok mantıkli ben ondan bana hissettiğim bir kaç şeyi sana anlatayım valla burda herkes okuyor rahat olamıyorum sende onun la alakali mantıklı yorum yaparsın
Burda anlat ozele gelmem
Birinde yeğenim Hasan ı okuldan almaya gidelim dedi abim yengem ve ben biryere gidecektikabin gelene kadar zaman kazanalım Hasan ı okuldan almaya gidelim dedi halbuki zaman flan kazanmiyorduk sence benle baş başa mi kalmak istedi
Olabilir sen bi dene bakalim tekrar yazarsin burdan
Tamam sence bir bayanın kaynini arzulama ihtimali var mı
Evet var tabi insaniz sonucta belki dogru insan dogru ten uyumu sensin onun icin
Hmm senin kaynin varsa aranız nasil
Yok kaynim ama kuzenim var evlenmeden once flortozduk hala oyleyiz gizli bi cekim gucu var aramizda yani o bana dokundugunde eli elime degdiginde yaniyorum sanki ve bunun farkinda
Sizde de boyle seyler oluyo mu ona dikkat et
Hm şimdi evlisin Yanı o evlimi peki ben dokunmadım eeline
O evli ben degilim
Peki sen evlenince devam edecek misiniz
Su an evlenecek gozuyle birine bakmiyorum benim evlenmem uzun surer gibi hem o da bana bos degil bu yuzden sorun olmuyo
Hmm kaç yaşında sın ki
25 yasindayim
Anladım
Yengem ile ilgili gelişmeler var mesaj atarmisin
Burdan konusalim ozele gelemem
Ya saçmalama asıl benim korkmam gerek sen neden çekiniyor sun
Hadi sen gizliden çık yazacam
Yok kanks cikmam uzgunum
Ya vallahi saçmalıyorsun ben elimdeki kuş varken sosyal medyada belkide 1000 km uzaktaki kıza mi yavşicam eğer yanlış birşey dersem engellersin
Yok yanlis bisey demenle ilgisi yok kimligini belli etmek istemiyorum
Ben Nevşehir'de yaşıyorum seni tanımam etmem ne olacak mantıklı düşün
Hadi özelden çık ben sana takip atayım geri hemen özel e gecersin
Hadi valla anlatacağım şeyler çok önemli ekran görüntüsü atacağım
Engel olma akışına bırak
Nasıl yani napayim
ilişkiye gir
Onun öyle bir niyeti olduğundan emin değilim ki sence nasıl emin olabilirim özelden çık hemen şans takip atayım bu konuda bana yardımcı olun
Görüşleriniz benim için çok önemli sizin kaynınız var mı
Benim özelden çıkmam bir şey fark ettirmiycek. Sen yengeni eve davet et kimse yokken ya da abin yokken yengene git ve işi bitir. İyi günler, kolay gelsin.
Çok mantıkli konuşuyorsun ama inan nurdan yazmaya çekiniyorum herkes okuyor vallahi başka bir amacım yok
Yengenle yatmaya çekinmiyorun burdan gizli kullanıcı olarak yazmaya neden çekiniyorsun ki.
Ne bilim herkes okuyor vallahi sana karşı başka amacım flan yok düşünsene her yazdığımız ı herkes okuyor srncede saçma değil mi tek amacım bu konuda sağlam fikir almak istiyorum sende akıllı bir insan a benziyorsun
Ben fikrimi verdim uygulamak sana kaldı
İşte nasıl uygulaycam i kadar kolay değil ki
Ben kaynımı kocam evde yokken arıyorum geliyor işimizi hallediyoruz sonra da gidiyor
Sallama ciddimisin
Ciddiyim
Nasıl başladı sonuçta zor bir olay cesaret ister
Benim kaynımda gönlüm vardı, bir gün su borusunu patlattım, kocam evde yok gelir misin dedim o zaman ona yakınlaştım, oda ilk başta çekindi istemedi ama daha sonra o da bana aşık oldu. şimdi onla düzenli seks hayatımız var.
Kocan kızmadı mı neden onu çağırıyorsun diye
Kocamın haberi yok 2 senedir kaynımla işi pişiriyorum kocam bilmiyor.
Peki sence ben yengeme yaklassam nasıl tepki verir yani yavaş yavaş nasıl yaklaşmaliykm
Off sıktın artık bir kadını si kemiyorsun a q , seni gidi göt lalesi, beceremiyceksen yallah.
Lan kolay mı yenge sonuçta ondanda bana karşı hamleler oldu ama burda yazamıyorum herkes görüyor ifşa olmak istemiyorum sana anlatabilseydim daha mantıklı yorum yaparsın
Of çok iğrençsiniz
Git tedavi ol
Nasıl bir tedavi
Psikolojik bu düşüncen normal değil
Biliyorum ama elimde değil sana takip attım mesaj atsana bu konuda zor durumda yim bana biraz mantıklı çözümler sun
Bunu kontrol edemiyorsan tedavi görmen lazım benim sana sunabileceğim başka bir alternatif yok
Sizin başınıza böyle bir durum geldi mi
Kocası vursun seni