haberim yokmuş gibi çek kanka modunda olsun ama harbidende haberin olmasın kardeşim :D Benim profil fotoğraflarımın çoğu öyle.
-Dudağımı kapatsam mı hafif açsam mı?
-mimiklerim nasıl olsun sırıtayım mı yoksa düz mü bakayım?
-Gözlerin ikiside aynı açıklıkta mı olsun yoksa biri hafif kapalı mı?
-Elleri cebe koysam mı koymasam mı?
Haberim varken o 5-10 saniyede bunlari düşünüyorum :D haberim yokken olduğu zaman sıkıntıda olmuyor yani DOĞAL ol geç kardeşim03 Yorumla
Soran+1 yılhaberim yokken çekiliyor çoğu zaten :)
Soran+1 yılhaklısın ama olmayınca da olmuyor :)
En İyi Cevaplar
+1 yılDerin bir nefes göğüsleri şişir ve kafayı dik tut omuzları hafif geriye bastır ve oda ne şaşırıyorsun, fotoğraf çekinmeyi seven birisi değilim kendimi hep kasardım ama artık böyle yapıyorum ve işe yarıyor :)
10 Yorumla
+1 yılDoğal ol akışına bırak bir fotoğrafta kötü çıktıysan bu hepsinde böyle çıkacağın anlamına gelmez. Poz verirken fotoğrafta daha karizmatik nasıl çıkabilirim diye düşün. O anı düşünme, o andan sonra fotoğraf'a baktığında yüzündeki tebessümü düşün. Güzel çıkan bir fotoğraf'a çoğumuz tebessümle bakarız değil mi?
29 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın ama ben olamıyorum. bunları düşünüyorum şimdi tamam fotoğrafı çekinirken bir bakmışsın uçmuş gitmiş bu düşünceler :)
utanıyorum sıkılıyorum rahat olamıyorum. baktıysanız fotoğraflara hep farklıyım o an ki ruh halim şekillendiriyor beni. sizin gibi olamıyorum. aynı çıkmıyorum hiç- +1 yıl
Başkasına çektirmeden önce kendin evde bol bol fotoğraf çekil. Değişik değişik mimikler yap, çekil, sil.
Soran+1 yılsen nasıl alıştırdın kendini? böyle mi yaptın?
- +1 yıl
Fotoğraf çekilmeyi çok seviyorum, günde 400 poz oluyor. Yani ister istemez alıştım çok çekilmekten ötürü
Soran+1 yılçok çekinmekten geliyor işin sırrı demek. sizde de gördüm diğer kızlarda gördüğümü.
- +1 yıl
Kesinlikle öyle :) Dene farkı göreceksin
Soran+1 yılbakalım bir deneyelim ne olacak. göreceğiz yarın :)
ama siz iyi biliyorsunuz çekinmeyi nerenizden en güzel fotoğraf olursa orasına dikkat ediyorsunuz ve hep aynı çekiniyorsunuz. biliyorum bu huyunuzu da :)- +1 yıl
İnşallah sizdede olumlu birşeyler gelişir :) Yardım edebildiysem ne mutlu bana :)
Soran+1 yılsağ olun ilginiz için.
yardım için elinizden geleni yaptınız da.
bakalım sonuç ne olacak meraktayım :)
Bende öyleyim kendimi çok kasıyorum fotoğraf çekinecekken biri bakıyosa vazgeciyorum yani o derece eğer bakslardab rahatsz olmuyosan sadece poz vermeyi bilmiyosan çevrendekilern nasl poz verdiğine bak hoşuna gidenleri dene
0110 Yorumla
Soran+1 yılkeşke verebilsem şu pozu doğal bile olamıyorum ki.
Soran+1 yılsen bence poz veriyorsun gayet güzel.
güncelleme paylaştım. fotoğrafların bazıları sanki başka kişiye ait gibi sanki oradaki ben değilm yani :)
Soran+1 yılkastığımın farkındayım :))
kızlar uğraşıyor. ben sevmiyorum. ama kendimizi tanıtmak için iyi bir şey. ister istemez gerekli yani.- +1 yıl
Kendini tantp tanıtmamak sana kalmş ben öyle düşünmedm hiç sadece güzel poz verenlere imreniyorm arkadslarm hiç kmseyi takmyo çokta güzel pozlar veriyolar ben ordaki gitsin burdaki bakmasn ayy kabus bide kendimi kasma durumu istiyorum ki bnde öyle pozlar vereym azimliym pes etmicem 😆😆
Soran+1 yılahaha etme bırakma bu işin sonunu :D
ya ben kendimi çok kasıyorum. bazen fotoğraf çekinirken düşünüyorum biraz geç çekiyorlar. kendimi sıkıyorum kızarıyorum. ve içimden diyorum ki. çekilsin artık bu fotoğraf ben patlamadan. patlayınca malum ortalık kan revan filan :DD- +1 yıl
Aynen öyle biraz argo olcak kusura bakma ama benim bazı arkadaşlarm tam bir mal kırk yılın başı bir poz vermeyi başarıyorum çeksn die bekliyorm bekliyorm ben pozu bozuyorum çekiyo sendede bu durum varsa nasl sinir olduğumu tahmn edersn her zaman olmasada arada poz vermeyi başarıyorum ondada çekemyolar 😔
Soran+1 yılaslında o an poz vermeyi başarmıyorsun. iman gücünden mi neden bir özgüven geliyor birden bende de oluyor o. çekmiyorlar çekmiyorlar iş işten geçiyor ver çekeyim diyor . benim en güzel çıkacağımı beklediğim fotoğraf en kötü çıkıyor
Soran+1 yılahaha :D kızların sorun yaşadığını bilmiyordum fotoğraf çekinirken
Soran+1 yılama sana bir tavsiye benden. kızların çoğu en iyi pozu verebilmek için çok çekinir ve anladığım kadarıyla. çok değişyorlar fotoğraf çekinirken yani. nereden en iyi pozu verecekse öyle oluyor. geçen bir kız gördüm kafede fotoğraf çekiniyordu baktım önce kıza normal biri. fotoğraf çekinirken acayip değişti. valla hayran kaldım o an gözüme daha güzel göründü.
Soran+1 yılyapmayın bunu hakaret etmeyin kendinize. iyi tarafını düşünün onlar fotoğrafta güzel çıkıyor. siz normalde güzelsiniz
Soran+1 yılanladım bende dedim sakinleştireyim. kendine zarar verir belki diye düşündüm :D
yarın bir kaç fotoğraf çekineyim sonuç ne olacak bakalım- +1 yıl
Tıııı şüphen olmasın ciddi anlamda kendini seven biriyim (bazen kendimi boğasm geliyor) ama genelde cok severim kendimi hiç bişi yapmam :D umarm kasmazsn kendini çünkü ben bakışlardn çok rahatsz olduğum içinde olmuyo böyle bir problemn yoksa bir kaç denemedn sonra istediğin poza kavuşursun
Soran+1 yılbilmiyorum artık ne olacak. alışmamız lazım artık :))
ben zarar veririm kendime :D
Soran+1 yıltaktik mi istiyon kafam arap çorbası şu an da :D
neden zarar verdin ki kendine ? ben mesela genelde başkalarını üzdüğüm zaman zarar veririm onu üzdüğümü hissedersem daha da üzülüp zarar veriyorum işte. başkasının mutluluğu önemli benim için
Soran+1 yılbilmiyorum artık. onu nasıl başarsak ki. tamam şimdi konuşuyoruz ama bunları. o an aklında olmuyor işte. :)
Soran+1 yılsiz gibi çok fotoğraf çekinseydik şu an atlatmıştım sanırım bunu ben :))
gece çekimleri iyi oluyor. gece deneyin derim- +1 yıl
Çekinsem ne fayda iclerinden ya bir tanesi ehh işte yafa hepsini siliyorum fotoğraf çekmekten anlayan bir arkadaşn varsa gece ya da gündüz çekimi farketmiyo güzel pozlar çıkıyo mesela fotoğraf çekerken güzel kareler yakalarım ama sadece çekerken poz verirken daha doğrusu veremezken değil :/
Soran+1 yılahaha. çok karamsarsın.
ama ben fotoğraflarımda. normal duruşumda bile duramıyorum onu yapabilsem ah keşke.
haberim yokmuş gibi çek pampa var ya öylelerdenim ben. doğal halim. çekinmeye çalıştığımdan daha iyi aslında.
Soran+1 yılbak habersiz mesela bu https://i.hizliresim.com/EQ3RDA.jpg
senin o hallerini çok merak ettim :) kızgın sinirli. sanki dövecekmiş gibi mi?
Soran+1 yılahaha :D kızların hani böyle masum bir iş yaparken ya da bir şeylerle uğraşırken ki halleri var ya. en sevdiğim halleridir. çok tatlı oluyorlar
Soran+1 yılniye senin bir şey yaparken ki fotoğrafın yok mu hiç?
Soran+1 yılhatıra diye düşünür insan bari ya :)) ben saklıyorum öyleleri.
bakın mesela bu https://i.hizliresim.com/gjXWRN.jpg
Soran+1 yılsen kendin bakarsın :)) başkalarına gösterme.
sence de biraz neşeni yerine getirmez mi? böyle fotoğraflar?
Soran+1 yılaa neden format atıyorsunuz ki hemen?
anladım ama bazı şeylerinizi de gizleyin yani. benimde sadece 1 arkadaşımın ve annemin haberi var tüm herşeyden hatta sitede olduğumu kiminle konuştuğumu bile biliyor :)
Soran+1 yılanladım. virüs programı kullanın o zaman.
güveniyorsunuz yani ne iyi :)
Soran+1 yılçok mu bir şey indiriyorsunuz ki? valla benim bir virüs programım yok şimdi. sıkıntı da olmuyor.
aa ne güzel çok çocukluk arkadaşım yok benim- +1 yıl
Yoo genelde oyun oynarımda :D :D çocukluk arkadaşlarmn hemen hemen hepsiyle görüşürüm bn hatta bir kaçyla hiç ayrlmyz gibi bişi zaten onun harcnde samimi bulduğm tek bir kişi var diğerleriylede sohbet ederiz filan ama ya ne bileym bana bir güvensizlk veriyorlar kendme yakn hissetmiyorum öyle olunca ikimiznde yolu açık oluyo :D öyle işte
Soran+1 yılama olmamalı oyun oynadığınızda. garip geldi bu durum bana.
a ne güzel. güvenebiliyorsun ve güvenmeye de biliyorsunuz. önemli bunlar.
ben çabuk güvenirim aslında birine ama 6. hislerim çok kuvvetlidir güvenim boşa çıkmadı bugüne kadar. tüm her şeyine dikkat ederim- +1 yıl
Çiftlik oyunlarina meraklıym virüs programi olsada bir sure sonra pc yavaslyo açılmıyo flan hiç sabredemem format kesin çözüm oluyo :D ben çok supheciyimdir mesela bana birisi allah 1 dese acaba ateistte beni mi kekliyo die geçyo aklmdan ımm bide hiç tanmadgm biri bana ilk görüşte sıcak samimi gelmediyse kanatsz melekte olsa gıcığm. .
Soran+1 yılhard disk al bence önemli şeylerini onda sakla. formatı da kendin atıyorsun demi?
bende şüpheciyim ama belli etmem edersem anlar yani :) herkesle konuşurum anlaşırım ama anlaşmak istediğim içindir bazılarıyla. işim düşüyor mecbur kalıyorum yani. arkadaşlarımı çok kolay seçerim anlarım mesela biraz konuştuk anlaştık bir şekilde tüm her şeyine dikkat ederim. ona değer veririm ve karşılık gelirse ilerletiriz. gelmezse silerim gider.
Soran+1 yılWindows 8 se filan atarsınız kendiniz hatta format atmak çok kolay sistem geri yüklemesi yapın.
bir sürü para veriyorsunuzdur zengin olmuşlardır belki format atanlar :D
bende konuşkanım. ben çevirmem yolumu. arkadaşlık hatırına konuşurum yani.
Soran+1 yılpatavatsız seni :D arkadaşlık nelerden vaz geçiriyor vaay be. duygulandım bak şimdi.
Soran+1 yılahaha :D e sen yapmıyorsan onlar niye yapsın ki? :D
sen sanki eskiden de bu sitedeydin gibi geldi bana
Soran+1 yılbende silip gidecektim. arkadaşlarıma söyleyeyim bir dedim. söyledim gitmemi istemiyordu çoğu dayanamadım bırakmaya kaldım bende işte.
cinsellik kategorisini engelleyin , mesajları da kapatın herkese. vakit geçiyor burada işte.
Soran+1 yılşu sıralar çok fazla saçma sapan sorular biliyorum ama takmayın boş verin gitsin.
Soran+1 yıliyi yaptın ama arada başka kategoride de geliyor bir kç tane denk gelebilir yani.
takılmayın fazla öyle şeylere siz. ne yapıcaksanız onu yapın.
Soran+1 yılsiz çok mu olgunsunuz bana mı öyle geldi?
Soran+1 yılbana öyle geldi de. o zaman şöylesiniz. küçükle küçük büyükle büyük oluyosunuzdur
- +1 yıl
Imm mesela çocuk gibi konuşup saçma sapan hareketler yapılmasından nefret ederm aklndan zorun mu var senin derm espri taklit yaparsn yerine göre o ayrı çocuk takliti değil tabiki en basiti tel kiliflari czgi flm karkterli kulakli flan 30 yasnda bayanlarn elnde sinir oluyorm zevk meselesi tabiki ama yakışmıyo bence biraz daha yasna uygn olmalı die düşünüyorum ben
Soran+1 yılyaşına göre davranılmasını düşünüyorsun haklısın evet öyle olunmalı da zaten.
ama bazı insanlar gelişemiyor işte çoğu erkek çocuk gibi adam 30 yaşında ama zeka yaşı 15 belki
Soran+1 yılben herkesle konuşuyorum mesela. onlar gibi olabiliyorum çocukla çocuk büyükle büyük.
Soran+1 yılahaha :D sabır etmeyi denesene :)) evleneceksin ilerde. alışmalısın
Soran+1 yılsende mi bu siteye bağımlı oldun?
Soran+1 yıla kötü olmuş bak buraya geldin mi bırakamıyorsun. başka şeyler denesene
Soran+1 yılneden gitmedi peki? ben konuşmayı çok severim ondan olmuştur :)
Soran+1 yılikimizde konuşunca böyle oldu demek ki :D bir de ben uyumayı da sevmem. 2 saat uyurum günlük. yoksa vaktimin çoğunu kaybetmiş gibi düşünürüm :D
Soran+1 yılgirdin baktın ama fazla gözüne çarpmadı demi öyle bir şey :D
Soran+1 yılaman boş ver. bende bir derdim filan vardı girdim baktım siteye soru sordum. sonra bırakırım dedim. ama olmadı işte. kardeş edindim bir tane buradan. ne güzel anlaşıyoruz. sohbet filan ediyoruz. derdimizi anlatıyoruz. gülüp eğleniyoruz iyi oluyor. ne için geldim neyle karşılaştım. ama güzel oldu bence.
Soran+1 yılEvet iyi bir şey. Sizde edinirsiniz bir kardeş. Güzel olur.
Soran+1 yılsanal kardeşlik diyelim bizde o zaman. ama iyi hissediyorsun kendini konuşunca ve ne bileyim. yardım edince filan
Soran+1 yılevet öyle oluyor işte. sanki tüm derdine yardımcı olmuş gibi geliyor sana.
Soran+1 yılkusura bakmayın. uykum geldi benim.
konuşmak filan isterseniz konuşabiliriz. mesaj filan gönderebilirsiniz.
Soran+1 yılteşekkür ederim. iyi günler size de.
Soran+1 yılburada mısınız?
Soran+1 yılrahatsızlık vermedim umarım?
Soran+1 yılcanım sıkıldı bir sorayım dedim.
Soran+1 yılevet öyle oldu biraz.
sizin tepkilerinizde çok farklı
Soran+1 yıltıı yı ilk defa gördüm.
Soran+1 yılbeğendiniz mi siteyi?
Soran+1 yılneden kii?
Soran+1 yılbiraz sapıkça geldi demi anladım. ve saçma sapan sorular ağırlıkta. düzgün insanların olmaması da cabası. ama gerçek kişilerle yüzleşiyorsunuz buradakiler gerçek hayatta da varlar sadece bu kadar rahat değiller.
Soran+1 yılalışın buna. yani siz bilirsiniz ama gerçekteki insanların yüzünü görüyorsunuz burada ve daha da iyi anlarsınız bence.
Soran+1 yılpeki. umarım üzülmemişsinizdir.
sizde dikkat edin kendinize. ama gitmeseniz iyi olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
+1 yılfotoğraf çekinirken fotojenik olmazsın zaten. fotojenik isen fotoğrafta her halin iyi çıkar. değilsen çaba göstermen gerekir iyi çıkmak için. fotojenik olmayı öğrenecem diye uğraşma yani. poz vermeyi öğren fotojenik olan insanlar hiç bir zaman poz vermez.
00 Yorumla
+1 yılSanada böylemi oluyo kanka https://i.hizliresim.com/1jNgaN.jpg
31 Yorumla
Soran+1 yılahaha :) aynen
+1 yılgeçen gün vesikalık fotoğraf çektirmek için fotoğrafçıya gittim. adam yarım saat şöyle dur böyle dur dedi en sonunda pes etti durduğum gibi çekti yetenek herhalde iyi poz vermek ben çok kasılıyorum
00 Yorumladudakların büz kanki
tabiki şaka , böyle iyi kanki ^^015 Yorumla
Soran+1 yılsağ ol da daha iyi nasıl olabilir?
Soran+1 yılnasıl yapıyım ki onu
Soran+1 yılo nasıl oluyor ki :))
Soran+1 yılkorkutuyorum ama
Soran+1 yıledemiyorum sorun o işte.
Soran+1 yıloluyor işte.
Soran+1 yılbeceremiyorum çekinirken ah gülebilsem
Soran+1 yıldenerim , iyi geceler
bende fotojenik olmadıgım için foto çekilmiyorum :D
01 Yorumla
Soran+1 yılal benden de o kadar
Doğal ol kasma olmuyosada azicik aynada calis derim :)
03 Yorumla
Soran+1 yıldemesi kolay tabi ama çok zor uygulaması
Soran+1 yılama bana öyle geliyor.
Yakın planda hoş göründüğünü düşünmüyorsan uzaktan aldır boy resmi olsun küçük bir tebessüm yeter ;)
07 Yorumla
Soran+1 yıliyi göründüğümü hiç düşünmüyorum ki :D
Soran+1 yılgüncelleme paylaştım. ben sanki hiç aynı pozu veremiyorum
Soran+1 yılözgüven mi? eksilerde o :))
Soran+1 yılbiliyorum ama işte olmayınca olmuyor
+1 yılBende öyleydim ama sonradan öğrendimki o kamera seni öldürmüyo rahat ol. Herşey sıcak bir gülümseme :)
00 Yorumla
+1 yılBende öyleyim o yüzden tavsiye veremeyeceğim, yavaştan gidiyim ben :D
01 Yorumla
Soran+1 yılbir tavsiye verseydin gitmeden
Bende fotojenik değilim kardeş o yüzden 3-4 ayda bir fotoğraf çekiliyorum... Çekilsemde iplemiyorum gerçi
01 Yorumla
Soran+1 yılahaha :)
Fotograf çekilirken kameranın hemen sagına ya da soluna bak direk bakma hafif bir gülümseme yerleştir suratına ve sakın ol çok guzel çıkarsın.
022 Yorumla
Soran+1 yılkeşke yapabilsem :))
Soran+1 yılçok denedim olmuyor
Soran+1 yılne düşüneyim?
Soran+1 yılfotoğrafta gülüyorum fazlasıyla güncelleme yaptım diğer fotoğraflara da bakabilirsiniz
Soran+1 yılteşekkür ederim. ama gülsem duramam :)
Soran+1 yılgüldüğüm zaman duramıyorum gülmeyince de olmuyor. ben ne acayibim :D
Soran+1 yılahaha ihihi ohoh öhöh. gıcık tuttu da :D
gülmek iyi de güldürmek daha iyi bence :D
Soran+1 yılo ben işte. :))
Soran+1 yılinsanları mutlu etmeyi seviyorum. her zaman yardım etmekten yanayım ama poz veremiyorum işte :D
Soran+1 yıl4-2 lik olsam yeter bana :D
Soran+1 yılöyle gibi :DD
+1 yılBende utanırım fotoğraf çekilirken. Ama bu kadar şekilli fotoğraflar çekilicem diye kendinizi sıkmayın :D
10 Yorumladünyada ki en yakışıklı erkek senmıssın gıbı bak. Daha da olmuyorsa zorlama :D
116 Yorumla
Soran+1 yılolmuyor ya :)) en iyisiyim diye düşünmedim kendimi ama en kötüsüyüm diye düşünüyorum sürekli
Soran+1 yılhüsran olur bence :D
Soran+1 yılama olmaz ki bu :)
Soran+1 yılzaten ayda filan bir kere çekiniyorum. çekinirken kendimi kaybediyorum hiç bir şey düşünemiyorum ki.
Soran+1 yıldüşünmem ama onlar gibi :)) başkası gibi düşüneyim
Soran+1 yılyarın çekineceğim zaten tüm herkesi dikkate alayım sonucu merak ettim
Soran+1 yılahaha :) gaza bak
Soran+1 yıldur bakalım ne olacak
+1 yılAniden bir sürü fotoğraf çek poz vermeden aralarından güzelini seç
14 Yorumla
Sorankeşke dediğin gibi olsa
- +1 yıl
Ben bazn öyle çekiyorum çokta hoşuma gidiyor poz verip çektiklerimden daha güzel oluyorlar
Soran+1 yılbende işe yaramıyor ki
Relax ol bissürü resim cekin arasından güzel çıkar :D
03 Yorumla
Soran+1 yılbir sürü var zaten onlar arsında bile seçemiyorum iyisini :)
Soran+1 yılkötü valla :)
+1 yılArkadaşlarından, senin haberin yokken fotoğrafını çekmelerini söyle. Aniden pat diye çeksinler
11 Yorumla
Soran+1 yılöyle bazı fotoğraflarım da ama bu da önemli her zaman olmaz ki o
+1 yılKanka fotoğrafını biri çekiyorsa ona gülümseyerek sen ne yapıyorsun gibisinden laf söyle makinaya değilde ona o kişiye konsantre ol
00 YorumlaKültür & Sanat konusunda 329 cevap paylaştı. Akışına bırak doğal gülümse ya da tatlı bak :D Bu arada kardeş fotonda güzel..
01 Yorumla
Soran+1 yılvalla ne yaptığımı bilmiyorum fotoğraflarda değişik değişik çıkıyorum.
Kardeşim bence en önemlisi mimik kaşları oynatarak çek
00 Yorumla
+1 yılkollar ince onların ön planda olmadığı ve sen bakmıyorken çeksinler seni
00 Yorumlakilo alırsan spor yaparsan iyi poz veririsin dostum spor yap kendine güvenin artar
00 Yorumlarahat değilsin ve gösteriş meraklısısın.
19 Yorumla
Soran+1 yılgösteriş meraklısımıyım? bilmeden böyle düşünmeniz e akıl sır erdiremedim
Soran+1 yılalakası yok gerçekten. o an ben heyecanlı oluyorum. gittiğim yerlerle alakalı ise söylediğiniz. arkadaşlarımla her zaman gittiğimiz için. sürekli orada çekiniyorum fotoğrafları.
Soran+1 yılbence yanlış tanımlıyorsunuz gerçekten. tam olarak nasıl anladığınızı anlatın ispat edeyim size bunu
- +1 yıl
https://hizliresim.com/aq7Rj5 bu fotografında bir elini baglamıssın o dışa doğru kapalı oldugunu gösterir kimseyi umursamadıgını gösterir. elini çenene yönlendirmen ise kibiri gösterişi ve ukala oldugunu gösterir.
Soran+1 yılgerçekten çok yanılıyorsunuz. ben her zaman rahat olamam fotoğraflarımda gözlüğü kullanınca rahat oldum biraz birden özgüven geldi. bilmiyorum neden böyle düşünüyorsunuz ama gerçeği o yani. hiç bir anlamı yok başka.
gösterişi hayatta sevmem.
Soran+1 yılkendimi kastığım için ne yapacağımı bilmiyorum bazen işte. yani görmüşsündür diğer fotoğrafları da. hep böyle farklı biri gibi çıkıyorum sanki değişik hepsi.
+1 yılMaşallah ne uzun kolların var senin yaaa :)
01 Yorumla
Soran+1 yılvalla öyle işte :))
+1 yılBende öyleyim yani yapacak bişey yokk
01 Yorumla
Soran+1 yılvardır belki diye düşündüm
Gizli Üye(36-45)+1 yılen güzeli doğal olmak poz vermemek
06 Yorumla
Soran+1 yıldoğal olamıyorum ki :)
Cevap sahibi+1 yılfotoğrafçıya söyle; haberim yokmuş gibi çek panpa de o işini bilir :)
Soran+1 yıl5-10 kere çekiyor o zaten :)
Cevap sahibi+1 yılben gibi kel ve göbekli değisen dert etme dostum ya :)
Soran+1 yılpoz veriyorsan güzel çıkarsın ama :)
Cevap sahibi+1 yılgöbek çok değil kızların tabiriyle ayva göbek. poz verince brazzers deki kel amcam gibi çıkıyorum :))
+1 yılBende öyleyim. Ya da değilim. Bilmiyorum
00 Yorumladayı kafayı dik tut
03 Yorumla
Soran+1 yılsadece bu kadar mı?
Soran+1 yılsen baya iyi anlıyorsun tamam söylediklerini yapmaya çalışıyorum şimdi yapıyorum da ama çekinirken olmuyor bunlar
aynnn
01 Yorumla
Soran+1 yılbir yardım eder insan :)
+1 yıladamsın abi :D
03 Yorumla
Soran+1 yılbir de fotojenik olsaydım :)
- +1 yıl
boşver abi ya seni seven seviyor zaten :)
Soran+1 yılahaha :) sağ ol
Gizli Üye(30-35)+1 yılIyisin iyi
03 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim ama bana göre öyle gelmiyor.
Cevap sahibi+1 yılSana öyle geliyo bnce
Soran+1 yılbilmiyorum ki. bende anlamadım. beğeniyorlar ben beğenemiyorum kendimi
Gizli Üye(30-35)+1 yılcekme :D
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne