Hangi yönünüz daha ağır basar?
ya da kendinizi nasıl nitelendiriyorsunuz?
ya da kendinizi nasıl nitelendiriyorsunuz?
Hem çalışkanım, hem tembel. İkisi aynı anda. 2015 yılına kadar 16 yıl essek gibi çalıştım, 7 iş birden yapıyordum. Sonrasında ise 6 işi bıraktım, geri kalan işimi de rölantiye aldım. 6 yıldır da eş zamanı iş, tembellik zamanı tembellik yapıyorum. O an canım hangisini isterse o tarafa gidiyorum 😂😂
Her zaman öğrencilerime nasıl çalışmaları gerektiğini, çalışkan olmanın faydalarını, bunun sadece dersle ilgili olmadığını ayrıntılı bir şekilde anlatırım.
Sonra da şunu derim.
Hocanın dediğini yap, yaptığını yapma :D :D
Bilmem anlatabildim mi?
Anladım örtmenim 😊😊
:) :)
Teşekkür ederim
Rica ederim hocam 😊
El bebek gül bebek büyütüldüm yediğim önümde yemediğim arkamda idi bu yüzden tembeldim ama hayat böyle geçmez diyerek çeşitli egzersiz ve programlar ile tembelliğimi kırmaya çalıştım şu an %50 oranında çalışkanım çalışmalarım devam ediyor hala
Aksiyon insanıyım durağanlığı hiç sevmem dedemin öğüdü hep zihnimde canlıdır: oğlum! boş durma boşa çalış.
Boş oturanı Allah da sevmez kul da. :)
Aynen boş duranı şeytan meşgul eder. Vesvese verir. :)
Teşekkür ederim. :)
Rica ederim 😊
Cevap
21Cevap
Çalışma hayatında fazlasıyla çalışkan biriyim ama evle ilgili konularda biraz tembelim sanırım.
Kapıdan girdiğim an üşengeçlik beni ele geçiriyor.
Çalışkan değilim tembel biriyimdir. Ama hayatımı kötü yönden etkileyecek kadar değil.
sorumluluk sahibiyim , iş koligim, hastalanmadıgim sürece boş duramıyorum, hastalanınca sinirleniyorum bi an önce kalkayım da işler kalmasın aman birikmesin etmesin vs cano
Kendi işime tembel sorumluluklarimda ise çalışkanım
Yerimde pek duramam😊 ama ne çok çalışkanim nede tembel dengeyi koruyabildigimi düşünüyorum..
Kimse kendine tembelim demez, mecburen çalışkanım diyeceğim 🙂
Çalışkanım herhalde ya dimi.
Ya tembel olsam bilirdim. Yok eminim çalışkanım😂
Calisyorum ama yeri geldiğinde keyfime düşkünümdür 😀
İkisinin arasındayım reis :)
Çalışkanım ve pratiğim
İstediğim bise olursa zehir gibiyim
Tembelin önde gideniyim🙂
Ortası duruma göre değişiyor.
Çalışkan. Da demem tembelde
Sevdiğim işlerde çalışkan ve başarılıyım.
Hangisi işime gelirse
yerine göre ikiside olur
Aşırı işkoliğim.
Çalışkanım
Gayretliyim
Çalışkanım :)
Çalışkanım genelde.
tembellik gibisi yok
Asiri tembelim
Ortası derim 😂
tembel.
tembel