Girdiğim ortamda gözler üzerimde olur dikkat çektiğim doğrudur. Giyimim duruşum konuşmam tepki olur. Galiba bunu seviyorum. Dikkat çekmeyi farklı olmayı beğenilmeyi seviyorum. Ama uzun süre gündende kalmak insanı boğuyor. Egolu gibi düşünülecek belki ama bazı ortamlara girmeden önce konunun değiştirilmesi ve bunun abartıldığı durumlarda gündemi değiştirmek için işaretleştiğim kişiler olur o ortamda. Tabi pandemi sağolsun bütün sosyal çevremi aktivitelerimi elimden aldı. Hey gidi günler hey ne rüzgar estirirdim diyorum şimdi 🤣🤣🤣
Kişilik & Karakter konusunda 206,3b cevap paylaştı.
Dikkatleri üzerime çekmeyi sevmiyorum kanıtlayacak hiç bir şeyim yok içime kapanık olduğum için dikkat çekmekten hoşlanmam sadece bir kişinin beni sevmesini ve değer vermesini istiyorum
Konuya göre değişir. Dış görünüşüm üzerinden dışarıda dikkat çekmek istemem. İlim öğrenmede ve öğretme de dikkat çekmek isterim ama bu hava atmak adına değil kesinlikle. Çünkü hayatımda ilimi odak noktam yapıcam. Onunn dışındaaa insanlar beni ben olarak seviceklerse sevsinlerr kimse beni beğenicek diye dikkat çekicek davranışlar sergileyen biri olmadım, olmam inşaAllah 👍
Bir aslan olarak dikkatin bende olmasını her zaman sevmişimdir. Ama bunun için özel bir çaba sarfetmem çünkü girdiğim her ortamda dikkatler zaten bendedir. Sıcak ve güleryüzlü bir kişiliğim olduğu için sanırım.