AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
Var tabiki cokca Deist.
sen?
Deist degilim.
Bir Ateist oalrak, Kahkaha attım soruna. :D
neden? tanrının olmadığını mı düşünüyorsun
Hocam günde kaç saat uyuyorsun.
7 saat falan ne alaka
ALLAH tanrı nın belasını versin.
siz bos bos hayallerie mucizevi olaylarqa inanın biz bilime akıla inanalım
Bilim akıl derken? Islam ı biliyor olsan bu cümleyi kurmamış olurdun. Cahilliğin en baştan gün yüzüne çıktı. 1-0 geridesin.
-kadınların ikinci sınıf insan olması.
-ibrahimin çocuğunu kesmeye çalışmasının takdir edilmesi.
-her şey için bir, bilemedin iki şahit yeterli olurken, zina için penisin vajinaya girdiğini, aradan ip geçmediğini gören 4 şahit gerekmesi. bu şahadetin olabilmesi pratikte mümkün mü?
-islam dışı kişilerden erkek olanlarının öldürülmesinin, mallarının gasp edilmesinin, karısına tecavüz edilmesinin, karısının ve çocuklarının köle yapılmasının normal karşılanması. BUNLAR KURANDA YAZIYOR VE SAÇMA DEĞİL Mİ VE DAHA COK VAR BU SADECE 1 ÖRNEK Ayrıca görüyüroz suanda müsliman ülkelerin halini hepsi cahil geri kalmıs toplumlar
en son 6-0 oldu ben buradan devam edeyim. Islam kadın hayatına 3 yerde müdahale etti. 1. Si (islam da kadın 2. Planda dediğin) arabistan yarımadasında kız çocuklar bir dahaki doğan erkek olsun diye diri diri gömülüyordu bunu yasakladı. 2. Mısır da her haziran ayında nil nehrine sular yükselene kadar genç kızlar nile atılırdı bunu da engelledi. 3. Hisdistan da bir kadunın kocası öldü ise dul eşi yakılarak külleri eşinin yanına gömülürdü. Yaşama hakkın olmadan hangi hakkın olabilir? 7-0
Hz. Ibrahim in oğlu nu kurban etmesi burada çelişki yok itikat var. Islamiyet gelene kadar da islamiyet ten sonra da kan akıtma dinlerin dışında da vardı her inanışın bir kurban etme inanışı var. Hz. ibrahim in ki itikat (inanç sağlamlığı) erkek evladım olursa kurban edeceğim demiştir. Nasip olunca da gereğini yapma cesaretini göstermiştir. Itikat testini de fazlasıyla geçmiştir çelişki yok. 8-0
Kendi sorusuyla kendini yalanlayanı ilk kez gördüm. Islam kadın üstüne "rahatça" iftira atılamasın diye. Zina için normalden 2katı fazla şahit ister. Bu 2. Sınıf insan yerine konulmadıklarının göstergesi.9-0(bu arada bütün sayfaya aynı şeyleri kopyalayıp yapıştırmışsın. Bilgi dağarcığın bu kadarsa sen git ağababaların gelsin.
git bir arastır internen t falan kuran saçmalıkalrı die hepsini oku öyle gel
bilgi dağarıcğım bukadr dğeil istersen 10 sayalık yaızyıda yazayım ama hepsini okuayaacağına göre? sadece örnek dedim ztn gözün gkrömü bütünü bildiklerim bu demedim
hah işte sen buralardan türeuenlerdensin bunu zaten bikiyoruz. Okumaya devam et.
4. Sözde çelişkin!!! Islam gayri müslime değil "tekfir"edene ölüme cevaz verir. Toplam da da 3 şey için geçerlidir. Insan öldürene, evli iken zina yapana ve "tekfir" edenlere. 10-0
Şimdi gelelim geri kalmış ülke safsatana. Katar, bae (dubai), bahreyn, kuveyt, umman ve daha bir çok devletin gsmh (INŞAALLAH anlamını biliyorsundır) si Türkiye nin de bir çok ab ülkesinin önündesen ne zırvalıyorsun 11-0
Bak gizli kullanıcı. Kuran-ı Kerim sadece onun hatalarını araştıran bir site ile öğrenilmez. Misal ben hristiyanlığı eleştireceksem. Tamamını okur öğrenir öyle eleştiririm. Yoksa böyle oturur kalırsın. Sana bir örnek vereyim de belki anlarsın. Iniş sırasına göre önce "içkiliyken namaza yaklaşmayın$ diye ayet gelir. Ve insanlar içerler ama namaz kılmamaya başlarlar. Sonra ise "içki haramdır" diye ayet iner. Ve insanlar içki içmeyip günlük ibadetlerini ederler. Ama burdan deist/ateist/evrimci birisi bunun sadece ilk ayetini okuyup içki haram değil. Sadece içkili namaza yaklaşmayın diyor diyebilir. Hepsini okuyup bütünü kavramadan ortaya çıkma bir daha madara olursun.
11-0 dan sonra saymadım şimdi gelelim soruya deist olduğuna eminsin değil mi?
Arkadaş görevini yaptı ve kaçtı, büyük hezimet tabi haklı. Ama mason locaları bugün iyi para dağıtmış aynı gece 5 tane din konusunda kışkırtıcı soru. Bir atasözü var "bütün köpeklerin aynı anda havlaması trsadüf değikdir"...
sana inanıyorum ama zekana inanmıyorum asdf
hakaret etme
tamam
Seninle ayni fikirdeyiz ;) sevindim
herkez böle olsa keske
dime ya
islamda cok saçma seyler var ama millet görmuıuo bir doğruyu bulmak için bir kitaba gerek yok akılımızı kulanabilirz
yemin ederim benim ruh ikizim gibisin bende oyle dusunuyorum
mesela sana bir örnek vereyim bukadr saçma bişey olamaz
adam kadını "boş ol" diyerek boşayabiliyor.
kadının böyle bir hakkı yok. hatta boşanma hakkı bile yok.
adam kümesteki horoz, kadın kümesteki tavuk.
kadın başka bir erkekle yatmadan , boşandığı adama dönemiyor.
bu kuranda yazıyor düşün :D
Bende öyle düşünüyorum deistiz biz :D
tabiki kuranı insnalar yazmısıtr
Kuran veya diğer hiristiyanlık falan yani saçma insanlar yazdı bunları yani tanrı zaten niye bir kitap çıkarsın ki zaten inanan tanrıya inanır gidip bide kitabamı tapıcam.
yani tabiki ama bunu anlamıyolar işte
deistmisinla seneeeennsenernenenenene
evet
niye öylece yaratıp bıraktı peki?
yaratıp bıraktı ki biz bilimle aklımızla mantığımızla doğru yolu bulalım. bunun için kitaba gerek yok
hangi doğru yolu? deizim insan elinden çıkma bir akım. doğru kime göre doğru? her deistin kendine göre doğrusu var. sallıyorum semavi dinlerde evlenmeden önce cinsel ilişkiye girmek günahtır bu inanan herkes için geçerli kuraldır. deistin birine göre evlenmeden önce cinsel ilişki normaldir diğerine göre doğru değildir. eee? sizin doğru kaynağınız nedir? akıl dersen biyerde tıkanır o akıl. ayrıca madem deizme göre yaratıcının insanlardan beklediği birşey yok hastalıklar, doğal afetler, kötülükler, acılar bunlar niye var? bunlara müdahele etmemesinin nasıl bir açıklaması olabilir?
Tanrıdağı'ndan bizi izliyor Gök Tengri :)
:DD
Allah affetsin diyorum
ben allaha inanıyorumö ama bu dinler asaçma
Yakında ateist olacaksın ;)
ben tanrıya inanıyorum ateist olmam zaten bilim tanrının olduğunu kantıladı ben bilim ve kanıta mmantığa yönerilirim yani ateist olmam
Bilim tanrının varlığını mı kanıtladı? :D O hangi bilimmiş acaba söyle de bilelim
bu dünyanın evrenin kendiğilinden olmadığını kanıtladı buranın bir yaratıcsı var ama bu dinler yok
Saçma demeyelim de dinlere ben de inanmıyorum
deist msiin snde
Kafayi ye misiniz
asıl siz kafayı yemişliniz dinleri insanalr yazmısıtr
günün komedyeni oldun el salla!!!
Ben de çok az deistim. :D
az derken?
Kuranın içindeki bazı ayetler çok saçma.
evet onu diyorum bnde allah bu kuralları koymaz bunlar insan icadı
Aynen olabilir. Bir de müslüman olmayan cehenneme gidecekmiş aslında bunu sonradan koydular işte.
sacmalık işte tanrı ayrımcılık mı yapıcak
Tabi zaten tanrı yaratırken bilerek hristiyan yahudi müslüman diye yaratıyor.
öbür tarafta bulasik yikatmiyorlar.
ben tanırya inanıyorum doğru yolu mantığımla bulabilrim ç dorğuyu kitapalra bakmala bulmana gerke yok
Kuran-ı Kerimi okudun mu? Mantığından fazlasını bulabilirsin Allah yardımcın olsun..
sana kurandan bir örnek vereyim
adam kadını "boş ol" diyerek boşayabiliyor.
kadının böyle bir hakkı yok. hatta boşanma hakkı bile yok.
adam kümesteki horoz, kadın kümesteki tavuk.
kadın başka bir erkekle yatmadan , boşandığı adama dönemiyor.
bu mu mantıklı?
kişisel görüşün saygı duyar geçeriz
Bu kisisel bir görüş olamaz kardesim ben saygi duymuyorum
Sürahiye inanıyorum ama suya inanmıyorum diyosun
kuranı insnaalr yazmıstırda o yüzden
moruk dalga geçiyorum ya asdşfldasşfasdlfas
imansızlar cehennem hepinize yeter...
islam cok saçma
işine gelmediği için saçma diyorsun
Deistim diyorsun peki soru soracağım hadi cevabını bul.
sor
Cevabıma bak.
Buda Moda Oldu.
Cehenneme Bir musteri daha
ne modası bos bos konusma insan düzgün bir şeiklde düşünüce saçma olduğunu alnıyuor
Bu sonuca vardigina gore beyin yok sende olmayan beyninde dusuncesi olmaz
asıl sende beyin yok doğruyu yanlısı anlıcak beyin olmadığı için kitaptakileri uyguluyosun
Cahillerle Tartisamam.
Ne halin varsa Gor
ben senin gibi düşünmüyorum !
dinleri insanalr cıkardı
Bende deistim
cünkü aklı olan doğru yolu buluyor tebrik ederim :?
Evet bende deistim
mantığını yürütnce doğru yolu buluyr insan islam cok saçma
Bak işde İslam çok sacmaymis biz sizin inancına saçma dedik mi ondan sonra farklı düşünceleri hazmedemeyen biz oluyoruz senin saçma dediqin bizim inancimiz dinler inançlar arasi konuşup durmayn qece qece azami qunaha sokmayn l*n
istersen sana kurandaki saçmalıkların bir kaçt anesini yazıuım?
islam saçma değildir.
eğer insanın nefisi kafir ise fakat kalbi yaptıkalrından pişman ise o mümindir. fakat kişinin nefsi kafir kalbide kafir ise o kafirdir.
kişinin nefsi müslüman kalbide müslümansa buda Evliyadır.
-kadınların ikinci sınıf insan olması.
-ibrahimin çocuğunu kesmeye çalışmasının takdir edilmesi.
-her şey için bir, bilemedin iki şahit yeterli olurken, zina için penisin vajinaya girdiğini, aradan ip geçmediğini gören 4 şahit gerekmesi. bu şahadetin olabilmesi pratikte mümkün mü?
-islam dışı kişilerden erkek olanlarının öldürülmesinin, mallarının gasp edilmesinin, karısına tecavüz edilmesinin, karısının ve çocuklarının köle yapılmasının normal karşılanması. BUNLAR KURANDA YAZIYOR VE SAÇMA DEĞİL Mİ VE DAHA COK VAR BU SADECE 1 ÖRNEK
cahil her yere aynı şeyleri yapıştırmış. Bilgi dağarcığı bu kadar.
yalnız değilsin.
genellikle insanlar deistlerin bir süre sonrasında ateist olduğunu söyler. 2yıl geçti ateist değiliim
aynen deist bilim akla ve mantığıa inanır bilim tanrının olduğunu kanıtladı o yüzden bnde inanıoyurm
tanriya inaniyorumda dinlerin anlattığı gibi bir tanrı değildir
bencede. kadınlar 2 . planda kalan yobazlık yapılan bir din olamaz
aynen
Hayırlısı einstein
he he
This a deist friends
yes kardo yes
guzel fıkır
din saçma