Dürüstlük, ya olduğu gibi görünen, ya da göründüğü gibi olan. KS de bunu aramak güç tabii ama yalancının mumu yatsıya kadar yanarmis. Nasılsa çıkıyor ortaya.
Sorularda görüşlerde olduğu gibi değil de olması gerektiği gibi görünmek için yirtinanlar, özelde 3-5 cumle yazdı mi kişiliğini ele veriyor. Yeni insanlar tanımayı her zaman severim. Acelem de olmaz. Zamanla herkes kendi karakterini ortaya koyar nasılsa.
Tutarlı, Olgun, Omurgalı, Ciddi, Ne istediği ya da neyi istemediğini bilen, Kabına göre şekil almaktan çok, şekline göre olan kaba girmeyi tercih eden, Her hıyarım var diyene tuz, her tuzum var diyene hıyar olmayan kişiler bende hayranlık uyandırmıştır..
Zeki ve akıllı olmalı BEYNİNE aşıkolmalıyım (zeka ve akıl farklıdır, sigaranın zararını biliriz:akıl, bile bile içmeyiz:zeka) YÜREKLİ olmalı, onu düşününce yüreğim hızlanmalı, RUHU Özgür olmalı, ruhunda sevmeli beni (ölüm anında beyin yürek ölür ruh?) Yani BEYİN YÜREK RUH
Pozitif olması, gülmesi, güldürmesi, konuşması, bilgili olması, yanında hiç rahatsız olmuyorsam ve ayrılırken deşarj olmuş olarak hissediyorsam hayran olurum öyle insanlara. Hayran derken içim ısınır, tanıdıkça tanımak, sık sık görüşmek isterim.
Gezgin tarih ve sanat sever, duymadığım bilemediğim şeyleri bende merak uyandıran, farklılıklara açık olan at gözlü olmayan, kitap kurtları olan insanları seviyorum. Çevremde böyle insanlar olsun istiyorum yani negatif değil pozitif insanlar...👻
Birine hayranlık duymam sadece davranışları hareketlere fikirleri hoşuma gidebilir Benim için en önemli şey ailesine verdiği değer ve sonra kendi sağlığına verdiği değerdir ikisini yapabiliyorsa benim için bir adım öndedir
bugüne kadar yaşadıklarını, öğrendiklerini harmanlayabilmiş, zekasıyla övünmek yerine kullanabilen, ahlaki yapısı olan, farklılıklara açık ve idealleri olan bir insan evladı. ne güzel hayaldi öyle..