Herkes az veya çok kıskanır, kimi söyler veya belli eder kimi gerek bile duymaz. Siz neleri kıskanırsınız?
Burası dışarısı fark etmiyor...
Burası dışarısı fark etmiyor...
dışarı cıkması kızla konuşması ki böyle bişey olamaz. camdan bakması balkona cıkması beyaz giymesi cünkü kasları cıkıo :D denize gitmesi ! rehberde kız olması falan da filan erkek arkadaslarından kız kardesinden annesinden falan :D
hayır hoşuna gidiyomş :D
Kıskanç biri değilimdir.Kıskanmam. Nadir de olsa, bir şeyleri kıskanırsam bunu şakaya vurarak dile getiririm :)
Ben ilişki başlamadan önce kıskanıyorum, yani bependiğim biri erkeklerle haşır neşir olduğunda kıskanıyorum, birlikteyken daha az kıskanıyorum.
Cevap
0Cevap
Bir bayanla konuşmasını bile kıskanırım,saçın yüzüne değse tenini kıskanırım şarkısı ve henüz 3 yaşında bir kardeşim var seni ondan bile kıskanıyorum şarkı bana uyuyor:)Belli etmesemde herşeyi kıskanıyorum kardeşini sevmesini bile,erkek arkadaşını bile:)
ben biraz kıskancımdır burdaki arkadaşlarımı bile kıskanabiliyorum..deliyim galiba:))
kız kankalarını fılan kıskanmamda boyle arkadas ayagına yatan kız arkadası oldugunu gorursem fena bı kıskançlık krızı cıkar
kiskanclik hastaliktir bence. tedavi edilmeli. etrafinizda kiskanc birileri varsa onlardan uzak durun. seven insan kiskanir lafida bu hastalikli kisilerin uydurmasidir. yok öyle birsey..
duygu degil o hastaliktir. eski erkek arkadasimdan bilirim inanilmaz kiskanc bir yapiya sahipti bahaneside seven insan kiskanir oluyordu. ta ki ayni seyleri ben ona yasatana kadar, o seven insan kiskanir bahanesi evrim gecirip sacmaliyosun konumuna gecti :)
bazi insanlarin bazi seyleri anlamalari icin ne yasattilarsa aynini yasatmaniz gerekir.. kissasa kissas :)
bayanlarla olan en ufak bi münasebette olay çıkarırım vala :)
Zekası benden daha ileri safhadaysa ve çok bilgiliyse her konuda kıskanırım gerisi boş hikaye kendine güveni olmayan insan diğer konularda kıskanır.
kesinlikle öyle mesela çok basit bir örnek veriyim sevgilin bir kıyafet giyiyor ve sen ona hyr giyme diyorsun yakıştığı için ya da kıskandığın için ya da tek başına bir yerlere gitmesine izin vermiyorsun makyaj yapmasına olsun ya aklına gelebilcek ne varsa bir başkası ona bakar düşüncesiyle bunu yapmasını istemiyorsun ama kaçırdığın bir nokta var sen kendini ona ispatladıysan ve sevgisinden eminsen oda senden eminse sorun olmamlı kıskançlık yapılmamalı.
daha önceden meğilliysem yanına gelen giden kızlardan herkesden kıskanırım çıkmaya başladıktan sonra facedeki kızlardan bile olay çıkarırım yazık garibim karşı cinsi unutur :D
bayanlarla fazla haşır neşir olursa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar