Kişilik & Karakter Dedikodu yapıyor musunuz? mert12356 Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Herkes sevmem diyor, ama herkes yapıyor sanırım. Sizde de "adrenalim" yapıyor mu? 🙄😂😂https://youtu.be/JdeDIJbF-bs Dedikodu yapıyor musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. ister istemez yapıyorum ama özellikle oturup birini çekiştirmem. 1 0 Yorumla
seninsevginden Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 76% +1 yıl Dedikodu yapmam yapanı da sevmem bir şey söylüyorsam karşısına çıkar açıkça söylerim 1 0 Yorumla
Depresif-_-Polyanna Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 71% +1 yıl Hep bırılerı bana anlatır 😂 çok şey biliyorum🙈😂 1 2 Yorumla mert12356 +1 yıl Her yerde söyleme bildiğini bak 😂 Yorumla Depresif-_-Polyanna +1 yıl Tamm aramızda sırr😂😂 Yorumla
Asipizzaolalım Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 86% +1 yıl Çatur çutur yapıyorum ne diyosunn 😂 1 3 Yorumla mert12356 +1 yıl Çatır çutur nasıl oluyor 😂 Yorumla Asipizzaolalım +1 yıl Baya dolu dolu 🙃 Yorumla mert12356 +1 yıl 😂😂 Yorumla
choosierrwomen Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Dedikodu asla yapmam. Bilgi paylaşımı yapıyorum 😅 1 8 Yorumla mert12356 +1 yıl Hahah 😂😂 Yorumla choosierrwomen +1 yıl Bilgi paylaştıkca çoğalır 😅 Yorumla mert12356 +1 yıl Haklısın, var mı yeni bilgi 😂😂😂 Yorumla choosierrwomen +1 yıl Olmazmı 😀 kadınlar 20 bin erkekler 7 bin kelime kullanıyorlarmıs günde bununda bu bilgi paylasımıyla alakası var sanırım 😂 Yorumla mert12356 +1 yıl Hahah 😂😂 kadınlar daha çok konuştuğu içindir o 😂 Yorumla choosierrwomen +1 yıl Bunu dedikodu seven bir erkekmi söylüyor 😅 Yorumla mert12356 +1 yıl Ben dinliyorum sadece yapmıyorum 😂😂 Yorumla choosierrwomen +1 yıl Hepsi merak duygusundan 😃 Yorumla
Mikserella Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl @яüүαмsı ile efsane dedikodu yaparız 😂😂 2 19 Yorumla mert12356 +1 yıl Yapın yapın 😂 Yorumla Mikserella +1 yıl Hahahh istersen senin dedikodunu da yaparız 😂😂 Yorumla яüүαмsı +1 yıl Kulaklarım çınladı bana mı dediniz 😂😂 kankis yarın artık dedikodular Yorumla Mikserella +1 yıl @яüүαмsı kankis gunduzdeyim is çıkışı ararım 😂😂😂dedikodu time Yorumla яüүαмsı +1 yıl Haberlerisiriz artıkın jsjs kim nasibini alırsa Yorumla Mikserella +1 yıl @яüүαмsı başkasıyla konusacaksin yanii 😒😏😏 Yorumla яüүαмsı +1 yıl Kimsem yok ki 🥺🥺Dedikodudan kim nasibini alırsa dedim artik Yorumla Mikserella +1 yıl @яüүαмsı benden başka 😂😂😂şu sıra burnundan getiriyorum hayatı o ayrı 😂😂😂😂 Yorumla яüүαмsı +1 yıl 😂😂hiii senden başka yok işte kanka. Sana bir tane dahq kanka bulucam arada bana dinlenme saati olsun Yorumla Mikserella +1 yıl @яüүαмsı defneeeeeeeğğ sonra da ona sarcam sırayla 😂😂😂😂 Yorumla яüүαмsı +1 yıl @etipuffkarisik kanki deniz seni çok seviyormus 😂😂😂😂😍 Yorumla Mikserella +1 yıl @яüүαмsı 😂😂çok seviyorum tabiki ki deeee😂 Yorumla Etipuffkarışık +1 yıl Ben de sizi çok seviyorum canım kızlar 😂😂 Yorumla Etipuffkarışık +1 yıl Bana sarabilirsiniz sarıladabilirsiniz 😂😂 Yorumla яüүαмsı +1 yıl @Etipuffkarışık 😂😂 o zaman sarilasalim Yorumla Etipuffkarışık +1 yıl Hadi gelin kutu kutu pense oynucaz 💜 Yorumla яüүαмsı +1 yıl @Etipuffkarışık kutu kutu pense elmami yerse arkadaşım deniz arkasini dönse ❤️ Yorumla Mikserella +1 yıl @яüүαмsı niye ben dönüyorum sen dön 😂😂😂 Yorumla яüүαмsı +1 yıl Oyun bozanlik yapma 😂 Yorumla
merkürkedisi0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl Allah’ına kadar 1 1 Yorumla mert12356 +1 yıl Yürü bee kim tutar 😂 Yorumla
Kลrลcล Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Yapmayan insan yoktur 1 1 Yorumla mert12356 +1 yıl Kesinlikle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
ister istemez yapıyorum ama özellikle oturup birini çekiştirmem.
Dedikodu yapmam yapanı da sevmem bir şey söylüyorsam karşısına çıkar açıkça söylerim
Hep bırılerı bana anlatır 😂 çok şey biliyorum🙈😂
Her yerde söyleme bildiğini bak 😂
Tamm aramızda sırr😂😂
Çatur çutur yapıyorum ne diyosunn 😂
Çatır çutur nasıl oluyor 😂
Baya dolu dolu 🙃
😂😂
Dedikodu asla yapmam. Bilgi paylaşımı yapıyorum 😅
Hahah 😂😂
Bilgi paylaştıkca çoğalır 😅
Haklısın, var mı yeni bilgi 😂😂😂
Olmazmı 😀 kadınlar 20 bin erkekler 7 bin kelime kullanıyorlarmıs günde bununda bu bilgi paylasımıyla alakası var sanırım 😂
Hahah 😂😂 kadınlar daha çok konuştuğu içindir o 😂
Bunu dedikodu seven bir erkekmi söylüyor 😅
Ben dinliyorum sadece yapmıyorum 😂😂
Hepsi merak duygusundan 😃
@яüүαмsı ile efsane dedikodu yaparız 😂😂
Yapın yapın 😂
Hahahh istersen senin dedikodunu da yaparız 😂😂
Kulaklarım çınladı bana mı dediniz 😂😂 kankis yarın artık dedikodular
@яüүαмsı kankis gunduzdeyim is çıkışı ararım 😂😂😂dedikodu time
Haberlerisiriz artıkın jsjs kim nasibini alırsa
@яüүαмsı başkasıyla konusacaksin yanii 😒😏😏
Kimsem yok ki 🥺🥺
Dedikodudan kim nasibini alırsa dedim artik
@яüүαмsı benden başka 😂😂😂şu sıra burnundan getiriyorum hayatı o ayrı 😂😂😂😂
😂😂hiii senden başka yok işte kanka. Sana bir tane dahq kanka bulucam arada bana dinlenme saati olsun
@яüүαмsı defneeeeeeeğğ sonra da ona sarcam sırayla 😂😂😂😂
@etipuffkarisik kanki deniz seni çok seviyormus 😂😂😂😂😍
@яüүαмsı 😂😂çok seviyorum tabiki ki deeee😂
Ben de sizi çok seviyorum canım kızlar 😂😂
Bana sarabilirsiniz sarıladabilirsiniz 😂😂
@Etipuffkarışık 😂😂 o zaman sarilasalim
Hadi gelin kutu kutu pense oynucaz 💜
@Etipuffkarışık kutu kutu pense elmami yerse arkadaşım deniz arkasini dönse ❤️
@яüүαмsı niye ben dönüyorum sen dön 😂😂😂
Oyun bozanlik yapma 😂
Allah’ına kadar
Yürü bee kim tutar 😂