Güncellemeler
+1 yıl
vay arkadaş kimse uyumuyomuş ki
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Hepimiz.
derdımız ne hepımızın
Derdimizi bilsek de çözsek.
hakkaten ya.
😥😥
nıye gelmez bu uyku
uyku perilerimiz tembel 🧚♂️
Uyku bize haram
niye
Gündüz uyudum biraz 😁
aman derdın o olsun. yarın gunduz uyumazsın duzelır
Denicem :)
Varr
kahvaltı öğleden sonra 3 de olur artık
Her zaman böyle olmaz bende ayaktayım 😊
hep beraber uykuyu çağırsak gelmez mi :)
Denemekte fayda var fakat işe yarayacağını sanmam bunu bireysel ya da ikili gruplar halinde yapmak daha mantıklı 🤣
guldurmesene azıcık uykum var o da kaçacak 😃
Senin mesele daha kolaymış bak
Azı çoğaltmak mı?
Yoktan var etmek mi?
ama benımkı sebepli uykusuzluk. entrika var. o yuzden yarın da kaçar bu uyku
Nasıl bir entrika var? 🤔
Arada olması olağan fakat uyku düzenini bozacak kadarı kötü bence
çok fena ya. arsamızın az bir kısmını biri resmen oldu bittiye getırerek elımızden almaya çalışıyor. çok yakınım. dayım ya. burdan okumayacak ya. arsada da ticari iş yapılacak. başlandı. resmı sınırı kabul etmıyo. her gun kırgınlık olacak olay olacak huzur sıfır.
Bana sorarsan hak ve haksızlık söz konusu ise kırmak kırılmakta haktır bu konu bence görmezden gelinecek taviz verilecek bir mesele değil diye düşünüyorum.
sabrım taştı zaten. önce aldığım yer çok az dıyodu. şimdi öyle bir yerınız yok dıyo. ölçtur dedık kızdı gıttı. şimdi ölçturmeye razı olmuş. benım kalbım duracak kavga çıkmadan ölçturup adam gıbı o sınırı duzeltecekmı derken. çunku annem yaşlı ve hasta annem etkılenıyor en ufak şey olunca. yoksa dayı mayı demem salarım guvendıgım adamları ustune yaptırırım doğru olanı
Teşekkür ederim şimdi seni daha iyi anladım, ölçtürmeye razı olduysa çok büyük bir sorun olacağını sanmam. Bence içini gönlünü en azından şimdilik ferah tut.
çok teşekkür ederim ya bırının senı anladım yazması bile ıyı geldı bu mevzuda. hallolacak inşallah da öfkemı de yenemıyorum. çok kızgınım. bizi çok üzdü. derler ya asıl kahraman öfkesını yenendır. onun kavgasını verıyorum işte şimdilik öfkem galıp 🙄
Rica ederim.
Öfkelenmekte haklısın aslında, öfkeni dışa vurmamaya, mümkün mertebe sakin kalmaya çalış. Öfkenin sebebi uğradığın haksızlık ve bunu sana en yakınındaki kişinin yapmış olması.
Öfkeni bana ya da kaldırabilecek birine kusabilirsin, işe yarar 🤣
hah işte bu gerek 😃😃😃 ben uyuyamayan var mı derken bu sinirimi döksem çekebılecek birini arıyodum 🥊🥊🥊💪🏻
Ee bu da pat diye olmuyor, önce biraz görüş ve fikirlerin uyuşması gerekiyor, 1-2 sohbet gerektiriyor ki tatmin edici olsun 😊
yok yav sevgılı olmıcaz ki ben söylenıp durcam sende hepsıne haklısın dıcen 😅😅
uyudun galıba 😃 ıyı bari en azından bırımız huzura kavuştu :)
Yo hayır uyumadım, bende yorumunu bekliyordum. Bildirim gelmedi özür dilerim
Yok yav sevgili olmucaz yorumuna yorum yapmıştım nere gitti 🤔
gelmedi öyle bir yorum
Yok yav sevgili olmucaz yorumuna istinaden;
Sevgili mevzusu nereden çıktı şimdi?
1-2 sohbetten kastım konuyu mevzuyu anlamaktı.
Her söylediğine haklısın diyeceksem her hangi birinede bunu yapıp yaptırabilirsin.
Senin ihtiyacın konuşmak ve onaylanmak değil. Dinlenmek ve anlaşılmak.
Bu arada uyumak huzurun yarım hali
Bence olmuşken tam olmalı 😊
konuşmak ve onaylanmak değil de dınlenmek ve anlaşılmak... evet bu kulağa hoş geliyor. uykum gelıyo galıba beynım rölantıye gectı konuyu toparlayamadım
Bende uyuduğunu düşünmeye başlamıştım 😊
Uyu dinlen
İyi geceler görüşmek üzere hoşçakal
Evet peki sen uyumak için neyi bekliyorsun
bilmiyorum. kaçtı bı kere
Normalde erken mi uyursun
bazı bazı
Herhalde şu an uyumuş olmasın
Var, zaten ne zaman uyuyabildik ki 😃
ıyı kı sormuşum tek başıma uykuyu beklemektense hep beraber beklerız 😃
Evet bunun için sana karşı olumlu bi hareket yaptım 😃 ama beklenen geri dönüş olmadı
olumlu hareket mi.. nerede
Takip isteği göndermiştim fark etmedin mi
yok fark etmedim. noluyo takıp edınce.
İkimizde birbirimizi takip ettiğimizde mesajlaşabiyoruz.
mesajlaşmak istesem milyon tane yol bulunur. burda yazıyoz işte :)
Kızdırdık mı yoksa birilerini 🙂
yok yav :)
Bi yükseldin sanki. ama haklı sayılırsın
bu özel mesajlaşma ıyı olmuyo valla bak
Neden? Kendinden emin insanlar pişmanlık duymaz bence 🙂
kendınden emin olamaz insan. çunku insan sinirlenir kalp kırar kötu anına denk gelır bişi der. iyi bişey dıyorum dıye konuşur yanlışlıkla damarına basar.
pişmanlık duymak erdemdir
Tabi ki, haklısın. Ama ben takip konusu üzerine konuşuyoruz sanıyordum
?
uyku yok dimdik ayaktayız yine
olmaz ki böyle
nasıl olur?
dimdik ayakta olunmaz yapyatay yatakta olunur
Öyle olmuyo iste yatsakta fark etmiyo hshshsh
nası yani 😀
Boşver karıştırma şimdi hshshshshhehehshshhes
git uyu terbiyesiz 😃
Uyuyamıyoz iste ondan dolayı hhshshshhss
var.
Oldu 4
Been
Ben uyumadım. Daha da uyumam.
varr
Evvet
Elbettw😅
uyusana yahu :)
Sen niye uyumadin ben netflixten dolayı 😊
bu netflıx ii bişi mi
İyi film dixi var izliyoruz😅
o çok edepsiz bi tv kanalı değil mi
Haha kisiden kisiye göre değişir 😊
benden uzak olsun ntflix o vakıt 🙄
Pekii sana ne yakin olsun😅
çıplak ınsan ve küfür olmayan tv. kalıte
Valaha oyle bi tv türkiyede yok dünyada hiç yoj😅
vaaar trt2 yı severim. başka da var
Hm iyimis 44 yaşında olup evli olmaman şaşırtıcı 😊
ba ba ba nerden ne sonuç çıkardı 😃 ilgınç evet hayat bu böyle surprızlı ummadıgın anda ummadıgın şeyler oluyo bakıyosun evlısın bi bakıyosun bekarsın
Vay be anlıyorum seni gayet iyi çıkar biri😄
bilmem artık. şimdilik huzur var
Iyimis uyku yok gibi 😊 nedenini sana anlatırdım çıkar dememi de burda omaz😊
Biz burdayız :)
yalnız değilmişim :)
Var.
Var evet
sende kronık galıba
Aynen bu aralAr böyle nedense 1 haftadır
strestir belkı
Yoo stres yapan birisi de değilim aslın da bilmiyorum normalde kafayı yastığa koyar koymaz uyuyan birisiyim ama son 1 haftadır yok yani
buna çözüm bulmalısın.
Bulmaya calısıyprum ama yok he dersin belki gec saate kadar uyuma oda yok aslımda sabah en gec 10 da ayakdayım oda en gec normal olsrakda 8-9
aslına bakarsan bi suredır bende bu sorunla cebelleşiyorum. cebelleşmek çok itici kelıme ama aklıma o geldi :)
Sen neden peki
benımkı stres. malın var mı derdın var. zengınlıkten uyuyamıyorum 😅😅 şaka şaka :))) bi iş kuralım dedık. çok zormuş. olay ustune olay
Ne işi kurdun hayırlı olsun ☺️
arsamıza bungalov ev yapılıyor. bız değil de aslında arsayı kıralayanlar iş kuruyor. Biz, sadece kira alıyoruz.
Ee o zaman sorun ne sen ay basında kirana bakıcan
öyle de. adamlara arsayı verdık. bıtışık arsa dayımın tutturdu benım arsam çıkmıyo. küçük kalıyo. e ölçtur ona göre sınır çizelım. yok onu da yapmıyo. senın anlayacağın yedı bitirdı bızı dayı. şimdi tatlıya bağlanma ıhtımalı var ama benım de dayımı bi kaşık suda boğasım var
Boşver gitsin deymez bizdede arsalardan dolayı sıkımtı cok çıktı bende dayımı ve amcamı sildim attım yıllardır komusmuyorum amaamcamın elindeki arsalarıda teker teker aldım hep 😁
oh ne güzel yapmışsın geri alarak. biz silemeyız çok yakınız vıcık vıcık 🙄 hiç görmek istemezsın o gelır kapına ağzı kulaklarında hiç bir şey olmamış gibi
Silme eger arsalarımpaylaşmadıysanız al elinden
paylaşılmış resmi sınırı tanımıyo ne dıyosun sen. arsamız bellı sınır bellı. tapu bellı. resmı ekıp gelıyo ölçüyo kabul etmıyo sınır çektırtmıyo doğru. ama bırılerını koydum araya şimdi kendı yerını ölçturmeye razı oldu. oldu da benı kaybetti haberı yok
ona o adamları benım yolladıgımdan haberı yok ıkna olması için. bu da dayı olacak. hak hukuk bılmıyo
Kusura bakma aç gözlü o zaman kendi yeri ufak seninki büyük muhtemelen
değil. ona öbur bıtışıgınden de yer verildi toprak sevıyo bu. onun yerı bızımkınden buyuk. toprak doyursun gözunu ne dıyyım
Malesef iş topraga mala mülke gelince tanıyamıyorsun bende yasadım gördüm amcam anlaşmaya yanaşmadı mahkemeye verdim kendince uyanıklık yapacakdı ama anlaşsaydı daha karlı olacakdı şimdi bedava denilecek paraya aldım elinden hisselerini 😁
vay arkadaş ya. o araaları satsa bi tane yegen satın alamaz yegen daha tatlıdır bilmiyo mu. yazık etmiş senın sevgını kaybetmiş
Bi insanın zihniyeti bozuk olursa hep bana hep bana derse kafasına göre uyanıklık yapıpda para vermeden arsalara mallara konmaya calısırsa olacağı bu dayıda aynı haltı yedi en son malları bırakdı kacdı burda
bu dayılar amcalar uyutmuyo bızı bızde onları uyutmayalım. arayayım şimdi noldu dıyecek. hiiiç benım uykum kaçtı sende uyuma kalk 😅
😁😁mantıklı aslında ama ben sildim aramam dedim onlara ne ölüme ne dirime diye sen ara hadi bekletme dayını 😂😂
ah öyle deli olacaksın var ya.. o zaman böyle yapamazlar zaten. ama bızı naıf kıbar sessız hanfendi bılıyolar. yazık olur imajıma.
Valla kimse kusura bakmasın bu hayyat bu yasıma kadar hiç bir allahın kuluna hakkımı yedirmedim yedirmemde temeye kalkanımda bogazımda kalır cıkartır yıyemez yine yani ☺️😞
öyle olmak lazım. hak yıyene ıyılık değil ki o hakkı onda bırakmak. dersını alacak kı akıllansın
Aynen öyle ben hakkımı yedirmedigim için ve içim dışım bir oldugundan düşüncelerimi saklamam ve karsımdakinin suratına söylerim buna kimi patavatsızlık der ama bende dürüstlükdür doğruculukdur ondan beni sevmez pek sülalem hatalarını örtmem herkes gibi söyledim cünkü
sen yıne de kırmadan en guzel dılle söyle
Ben kırmıyorum ki ama doğruları söylüyorum onlar benden yalan söylememi bekleyerek kendi kendilerine kırılıyorlar ama ☺️
gel benım dayıma da söyle o zaman 😃😃 kendı dayın gıbı çekınme 😅
Söylerim valla ben çekin mem hiç 😂
Dayın sonra sana düşman olmasın ama nerden buldum getirdin bnu diye 😂😂
Galiba sen artık uyudun 😁😁
ALLAH affetsın ALLAH ıslah etsin onu. bıraktım dayıyı orda :)
İyi yaptın salla gitsin
Yas doğrumu senin
Sapık Okan amcaa
Bana yazdıklarını buraya kopyalasam olur mu
Var :)
e nöbetteyim
evet
Uyuyorum bay
Varr
Vardır
efendim
Varr