Bir şey unutmuşum
#şakayık
#şakayıkpiremses
#şakayıkpiremsesseçiyor

Korkuyorum pamuk prenses diyeceksin diye..
İkizlerim
Prenses Anna
İkizler, meraklı ve akıcı bir varlıksın. Soru soruyorsun ve çok hızlı bir şekilde yeni durumlara adapte oluyorsun. Her yeni durumla birlikte kolayca akıp gitme kabiliyetinin yanı sıra, sizler de inanılmaz derecede kibar ve şefkatlisiniz. Bununla birlikte uyarlanabilir enerjiniz, bazen gergin, kararsız bir kişilik olarak gerçekleşebilir. Karar vermekten ya da yalnız kalmaktan hoşlanmıyorsun. Sosyal durumlarda gelişen bir gevezelik kutususun..
Piremses olmak güzeldir prenslerin adı yok olsaydı onlara da yapardım.
Vovvvv bunu bayağı sevdim bak😎😎😍
Rica ederim piremses
Yok neden ki
😂😂😂
Yay🏹
Prenses Ariel
Yay, harika bir mizah anlayışınız var. İdealist ve cömertsiniz. Bu nitelikler çocuksu bir mucizeye yol açar, çünkü dünyanın sizi aşağı indirmesine asla izin vermezsiniz. Bu idealist kişilik, size sunamayacağınız şeyler konusunda söz vermenize neden olabilir. İyimser olmanız nedeniyle sık sık çiğneyebileceğinizden fazla ısırırsınız. Ayrıca sabırsızsın. Hey, istediğin zaman istediğini istiyorsun. Macera arzunuz sizi özgürlüğe ve seyahate çekiyor. Kısıtlanmaktan nefret ediyorsun.
Aşırı true🤙🤩
Cevap
17Cevap
Burcum koç, yükselenim aslan, ay burcum yay. hepsini birleştirip ortak bir şey uydur 15 gün sonra bakarım :D
Sen bence Bella ol. Çirkin güzeldeki Bella ben de Bella çıktım. Bellayız oğlum biz #şakayıkbaşabella
Mmmm oluuur 😅 #şakayıkığız
Şey şey yay👉👈🥺 en güzel hangisiyse o olsun pls🥺💅🥀
Prenses Ariel
Yay, harika bir mizah anlayışınız var. İdealist ve cömertsiniz. Bu nitelikler çocuksu bir mucizeye yol açar, çünkü dünyanın sizi aşağı indirmesine asla izin vermezsiniz. Bu idealist kişilik, size sunamayacağınız şeyler konusunda söz vermenize neden olabilir. İyimser olmanız nedeniyle sık sık çiğneyebileceğinizden fazla ısırırsınız. Ayrıca sabırsızsın. Hey, istediğin zaman istediğini istiyorsun. Macera arzunuz sizi özgürlüğe ve seyahate çekiyor. Kısıtlanmaktan nefret ediyorsun.
Arielde kızıl afettir şimdi hee
Uf bana ne özelliklerinden dicem de teşekkür ediyim, şimdi ariel güzel hatun mu diye bakmaya gidiyorum.
Hee bizim ariel oke 👍
Rica ederim bak tabii dehteşül vahşettir kendisi.
Baktım da deterjan çıktı, sonra çaktım köfteyi aynı ben dehsetül vahşet.
Ne sandın tatlım 😎😎
Ben hep bir disney prensesi olmak istemişimdir
Yengeç
AAaayy çok heyecanlımsı falan :)
Prenses Merida
Yengeç, hayal gücün ve inatçılığın sınırlarını zorlamana yardımcı olur. Zihniniz normal yaşamın kilometre taşlarının ötesinde düşünebilir ve yaşamınız için hayal edebildiğiniz her türlü hayali gerçekleştirme kararlılığınız vardır. Sadık ve sempatik olsanız da insanların hayatınızı kontrol etmelerine izin vermezsiniz. İkna edersiniz ve sizin için planlanan plan olmasa bile, genellikle yolunuzu alabilirsiniz. Bu arada, ayrıca manipülatif ve şüpheli olabilirsiniz. Bu karamsar ve karamsar bir yanla sonuçlanabilir, ancak bunun sizi üzmesine izin vermezsiniz. Sevilen birine yardım ederken en mutlu olursun.
Kızıl afet bir piremses oldun :)
Len inanların burcunu ne yapayım zilyon tane burç sorusu sordum zaten
Güzel burç öğrenme taktiği Merkür diyeyim basit olmasın hep prenses olmak istemişimdir 😄
Birinin burcunu öğrenmeye çalışmıyorum ki taktik yapayım. Amaç vakit öldürmek.
Genel algı işte soryy
Yok yav zilyon tane burç sorusu sordum zaten çoğununkini sorularımda bulurum
Ben hangi prensesim
Burcunu söyle ona göre bulayım
Merkür demiştim ya güzel bir kadın ismi.
Aga sen seç beğen al valla o kadar bilmiyorum durumları
Ohooo ben gidiyom
Ben hangi Disney prensesiyim?😂
Sen zavallı yedi cüce dururken prens şıllığına uyanan Pambık Premses ol
İkizler burcuyum kanka. Kesin cadı falan çıkarım ben 😂
Prenses Anna
İkizler, meraklı ve akıcı bir varlıksın. Soru soruyorsun ve çok hızlı bir şekilde yeni durumlara adapte oluyorsun. Her yeni durumla birlikte kolayca akıp gitme kabiliyetinin yanı sıra, sizler de inanılmaz derecede kibar ve şefkatlisiniz. Bununla birlikte uyarlanabilir enerjiniz, bazen gergin, kararsız bir kişilik olarak gerçekleşebilir. Karar vermekten ya da yalnız kalmaktan hoşlanmıyorsun.
Bizde sadece prensesler var :)
Burcum akrep. Hangi prensesim ben
Prenses Elsa
Akrep, cesur ve beceriklisin. Bu seni harika bir lider yapıyor. Aynı zamanda arkadaşlıklarını uzun süre sürdürmede iyi olan gerçek bir arkadaşsın. Özel cesaretiniz ve tutkunuz aynı zamanda sizi aşırı inatçı yapabilir. Cesurken, aynı zamanda güvensiz, kıskanç ve gizemli davranıyorsun. İç çevrenizde olmayan herkes için çok şüpheleniyorsunuz. Arkadaşların olabilir, ama ilk başta onları içeri almakta zorlanıyorsun. Yine de testi geçtiklerinde kalmak için oradalar..
Bol bol thanks
Rica ederim
Burcumu söylersem linç yiyebilirim.
Ay yok be ne ikizle ya da akrep falandır ne olacak
Prenses Anna
İkizler, meraklı ve akıcı bir varlıksın. Soru soruyorsun ve çok hızlı bir şekilde yeni durumlara adapte oluyorsun. Her yeni durumla birlikte kolayca akıp gitme kabiliyetinin yanı sıra, sizler de inanılmaz derecede kibar ve şefkatlisiniz. Bununla birlikte uyarlanabilir enerjiniz, bazen gergin, kararsız bir kişilik olarak gerçekleşebilir. Karar vermekten ya da yalnız kalmaktan hoşlanmıyorsun.
Başak
Pamuk Prenses
Başak, çalışkan ve pratiksin. Bazen analitik olsanız da, kişiliğiniz için son derece kibar bir tarafınız var. Nazik kalbiniz ve iş ahlakınız, ilişkileriniz konusunda son derece sadık kalmanıza neden olur. Utangaç olabilirsiniz, ancak duvarlarınızı aşanlar bunun için ödüllendirilir. Ayrıca kendiniz için aşırı derecede eleştirel olabilirsiniz. Kendinizi biraz gevşetmeniz gerekebilir, zira kolayca bir “tüm çalışma, oyun oynama” rutininin içine düşebilirsiniz. Merkez sahne olmayı sevmiyorsunuz, ama hayvanları, doğayı ve temizliği seviyorsunuz.
Pamuk prenses :) sevdimm
Boğa :)
Prenses Külkedisi
Boğa, geldikleri kadar özveriniz. Bu bağlılık, sizin için sürekli bir istikrar ve sorumlulukla sonuçlanır. Sevdikleriniz sizi güvenilir ve sabırlı buluyor, sizi iyi zamanlar ve kötü zamanlar boyunca güvenebilecekleri biri haline getiriyor. Bununla birlikte, bu adanmışlık sizi ilişkilerinizde elverişli kılar ve ödün vermek istemez hale getirir. Gerçekten, başkalarına çok şey vermeniz ve karşılığında da aynısını beklemeniz. Bahçecilik, yemek yapma, ellerinizle çalışma ve müziğinizde rahat edersiniz.
Tam bir Külkedisiyim :) teşekkür ederim
Rica ederim :)
Balık
Prenses Aurora
Balık, sen çok sanatsal bir insansın! Merhametli ruhunuz yıllarının ötesinde yumuşak ve bilgedir. Bu özellikler, bu kadar sezgisel olmanızın nedenlerinden bazıları. İnsanları okumakta ve ruh hallerini yükseltmekte iyisin. Bununla birlikte, insan duygularıyla olan bu bağlantı sizi aşırı güvenmeye, üzülmeye, gerçeklikten kaçmaya ve tek başına zaman kaybetmenize çaresiz bırakmanıza neden olabilir. Günlük hayatınızın sert gerçekliklerinden kurtulmak ve tüm duygularınız için sanatsal bir çıkış noktası bulmak için müziğe dönebilirsiniz.
Canım valla bu sensin hee doğru
Hhaha aynı ben harbiden
Aslan
Prenses Rapunzel
Aslan, yangın tabelası olmaktan dolayı sıcak bir merkezin var. Yaratıcı ve tutkusun. Bu neşeli kişiliğinle parlıyor. Bununla birlikte, kibirli, esnek ve öz merkezli de olabilirsiniz. Bir şeyden hoşlanmadıysanız, bu özelliğin başkaları üzerindeki etkisini nasıl değiştirdiğine bakılmaksızın, onu değiştirme konusunda inatçı olacaksınız. Başkalarıyla eğlenmekten hoşlanıyor ve başkalarının ilgisini çekiyorsunuz. İhmal edilmekten nefret ediyorsun, ama bu nadiren güçlü kişiliğinle oluyor..
Söyle bakalım yeğen
Dayı burcunu da söylede öyle bulayım sana
Akrep yeğenim
Prenses Elsa
Akrep, cesur ve beceriklisin. Bu seni harika bir lider yapıyor. Aynı zamanda arkadaşlıklarını uzun süre sürdürmede iyi olan gerçek bir arkadaşsın. Özel cesaretiniz ve tutkunuz aynı zamanda sizi aşırı inatçı yapabilir. Cesurken, aynı zamanda güvensiz, kıskanç ve gizemli davranıyorsun. İç çevrenizde olmayan herkes için çok şüpheleniyorsunuz. Arkadaşların olabilir, ama ilk başta onları içeri almakta zorlanıyorsun. Yine de testi geçtiklerinde kalmak için oradalar..
Sağol, varol, şad ol her daim yeğenim. Gozlerinden öperim. Hak saklasın.
Teşekkür ederim dayı sağol
Balık burcuyum. Merakla bekliyorum
Prenses Aurora
Balık, sen çok sanatsal bir insansın! Merhametli ruhunuz yıllarının ötesinde yumuşak ve bilgedir. Bu özellikler, bu kadar sezgisel olmanızın nedenlerinden bazıları. İnsanları okumakta ve ruh hallerini yükseltmekte iyisin. Bununla birlikte, insan duygularıyla olan bu bağlantı sizi aşırı güvenmeye, üzülmeye, gerçeklikten kaçmaya ve tek başına zaman kaybetmenize çaresiz bırakmanıza neden olabilir. Günlük hayatınızın sert gerçekliklerinden kurtulmak ve tüm duygularınız için sanatsal bir çıkış noktası bulmak için müziğe dönebilirsiniz.
Hayır. Sadece bu tahmin şeyleri hoşuma gidiyor nedense.
Akrep
Prenses Elsa
Hepsi doğru ya 🤯
Söyle bakalım, kova
Prenses Pocahontas
Kova, bağımsız bir aklın var. Siz hiç kimsenin davuluna yürümezsiniz ama kendiniz ve bu bazı ilerici düşüncelere yol açar. Aynı zamanda bir insancısın ve tüm dünya yaratıklarının yaşamlarına ve iyiliğine derinden önem veriyorsun. Diğerleri için olan bu tutku sizi inançlarınızdan ödün vermeyebilir. Diğerlerini o kadar derinden umursuyorsun ki, genellikle iyi bir yerden geldiklerinden, düşüncelerini geçmişte göremezsin. Ayrıca duygusal ifadelerden kaçma alışkanlığınız var. Başkalarına yardım ederken ve inandığınız sebepler için savaşırken en mutlu olursunuz. Dünyadaki kısıtlamaları sevmiyor ve geçmişlerini zorlamak için savaşıyorsunuz.
Teşekkürler :)
Rica ederim
Yengeç
Prenses Merida
Yengeç hayal gücün ve inatçılığın sınırlarını zorlamana yardımcı olur. Zihniniz normal yaşamın kilometre taşlarının ötesinde düşünebilir ve yaşamınız için hayal edebildiğiniz her türlü hayali gerçekleştirme kararlılığınız vardır. Sadık ve sempatik olsanız da insanların hayatınızı kontrol etmelerine izin vermezsiniz. İkna edersiniz ve sizin için planlanan plan olmasa bile, genellikle yolunuzu alabilirsiniz. Bu arada, ayrıca manipülatif ve şüpheli olabilirsiniz. Bu karamsar ve karamsar bir yanla sonuçlanabilir, ancak bunun sizi üzmesine izin vermezsiniz. Sevilen birine yardım ederken en mutlu olursun.
Prensesler güzeldir ve prenslerin adı yok olsaydı yapacaktım ama malesef.
Terazi
Prenses Tiana
Terazi, sen en adil fikirli işaret sensin. Diğerlerinin aksine, nadiren sadece kendini düşünürsün. Hareketlerinin hem seni hem de başkalarını nasıl etkileyeceğini düşünmeye meyillidir. Bu sizin diplomatik ve sosyal aklınızla sonuçlanır. Yoluna çıkmadığında, genellikle zarif ve işbirlikçisin. Olduğu söyleniyor, dışardan tamamen zarif görünmüş olsanız bile, yolunuzu almadığınız zaman kin de taşıyabilirsiniz. Yüzleşmeyi sevmediğiniz için, olumsuz duyguları tutma eğilimindesiniz. Eylemlerinizin etkisi hakkındaki uzun düşünceleriniz kararsız kalmanıza yol açacaktır. Nazikliğe ve başkalarıyla iyi geçinmeye değer veriyorsunuz, yüksek sesle ve adaletsizliği sevmiyorsunuz.
Teşekkür ederim bir kısmı uysada kin ci değilim ve yüzleşmeye açığım hep
Olabilir amaç goygoy benim ki de pek tutmadı🙄😂
Tamam sorun yok adan kesmicem tutmayan yerleri için 😃😃iyi geceler 💚🥰🤗
Boğa, hadi bakalım hangi prensesmisiz :D
Prenses Külkedisi
Boğa, geldikleri kadar özveriniz. Bu bağlılık, sizin için sürekli bir istikrar ve sorumlulukla sonuçlanır. Sevdikleriniz sizi güvenilir ve sabırlı buluyor, sizi iyi zamanlar ve kötü zamanlar boyunca güvenebilecekleri biri haline getiriyor. Bununla birlikte, bu adanmışlık sizi ilişkilerinizde elverişli kılar ve ödün vermek istemez hale getirir. Gerçekten, başkalarına çok şey vermeniz ve karşılığında da aynısını beklemeniz. Bahçecilik, yemek yapma, ellerinizle çalışma ve müziğinizde rahat edersiniz.
Oluur, ikizler ikizler ikizler 👻
Prenses Anna
İkizler, meraklı ve akıcı bir varlıksın. Soru soruyorsun ve çok hızlı bir şekilde yeni durumlara adapte oluyorsun. Her yeni durumla birlikte kolayca akıp gitme kabiliyetinin yanı sıra, sizler de inanılmaz derecede kibar ve şefkatlisiniz. Bununla birlikte uyarlanabilir enerjiniz, bazen gergin, kararsız bir kişilik olarak gerçekleşebilir. Karar vermekten ya da yalnız kalmaktan hoşlanmıyorsun. Sosyal durumlarda gelişen bir gevezelik kutususun..
Oğlakım ben
Bendesin sende. Güzel ve Çirkin'in Güzeli Prenses Bella.
Oğlak, disiplinlisin. Etkileyici bir miktarda kendini kontrol ettin. Bu sizin sorumluluğunuzda ve iyi bir şekilde sonuçlanır. Bununla birlikte, küçümseyen bir tutumla da sonuçlanabilir. Kendinizi bir şekilde yönettiğiniz için, diğerlerinden de aynı şeyi beklersiniz ve standartlarınıza uymayanları yargılarsınız. Ayrıca affetmez ve her şeyi bilebilirsin. Bu sorumluluk, gelenek sevginizle de bağlantılı olabilir. Ailenize, statüye değer veriyorsunuz.
Ama ben Elsa ve pamuk prensesi seviyodum 😔
Kız Bella da çok güzel gacıymış. Belki yükselenlerden kurtarmışsındır hem boşver.
Balık 😟😟
Prenses Aurora
😐😐
Ben burcumu öğrenmem lazım
pammıh pirenses gibeyim
Yay Burcu
Prenses Ariel
Rica ederim.
Yengeç
Prenses Merida
Yengeç, hayal gücün ve inatçılığın sınırlarını zorlamana yardımcı olur. Zihniniz normal yaşamın kilometre taşlarının ötesinde düşünebilir ve yaşamınız için hayal edebildiğiniz her türlü hayali gerçekleştirme kararlılığınız vardır. Sadık ve sempatik olsanız da insanların hayatınızı kontrol etmelerine izin vermezsiniz. İkna edersiniz ve sizin için planlanan plan olmasa bile, genellikle yolunuzu alabilirsiniz. Bu arada, ayrıca manipülatif ve şüpheli olabilirsiniz. Bu karamsar ve karamsar bir yanla sonuçlanabilir, ancak bunun sizi üzmesine izin vermezsiniz. Sevilen birine yardım ederken en mutlu olursun.
Tamam 😇
Oğlak
Prenses Bella
Oğlak, disiplinlisin. Etkileyici bir miktarda kendini kontrol ettin. Bu sizin sorumluluğunuzda ve iyi bir şekilde sonuçlanır. Bununla birlikte, küçümseyen bir tutumla da sonuçlanabilir. Kendinizi bir şekilde yönettiğiniz için, diğerlerinden de aynı şeyi beklersiniz ve standartlarınıza uymayanları yargılarsınız. Ayrıca affetmez ve her şeyi bilebilirsin. Bu sorumluluk, gelenek sevginizle de bağlantılı olabilir. Ailenize, statüye ve statükoya değer veriyorsunuz.
Başak
Başak, çalışkan ve pratiksin. Bazen analitik olsanız da, kişiliğiniz için son derece kibar bir tarafınız var. Nazik kalbiniz ve iş ahlakınız, ilişkileriniz konusunda son derece sadık kalmanıza neden olur. Utangaç olabilirsiniz, ancak duvarlarınızı aşanlar bunun için ödüllendirilir. Ayrıca kendiniz için aşırı derecede eleştirel olabilirsiniz. Kendinizi biraz gevşetmeniz gerekebilir, zira kolayca bir “tüm çalışma, oyun oynama” rutininin içine düşebilirsiniz. Merkez sahne olmayı sevmiyorsunuz, ama hayvanları, doğayı ve temizliği seviyorsunuz.
Başak
Pamuk Prenses
Ben erkeğim :)
Lütfen sorumu tam anlamıyla oku. Erkeklere açık bir soru sorduğumun farkında olduğumu göreceksin.
İkizler
Prenses Anna
Boğa ♉️ 🤟🏻😆
Aslan
Prenses Tiana
Terazi, sen en adil fikirli işaret sensin. Diğerlerinin aksine, nadiren sadece kendini düşünürsün. Hareketlerinin hem seni hem de başkalarını nasıl etkileyeceğini düşünmeye meyillidir. Bu sizin diplomatik ve sosyal aklınızla sonuçlanır. Yoluna çıkmadığında, genellikle zarif ve işbirlikçisin. Olduğu söyleniyor, dışardan tamamen zarif görünmüş olsanız bile, yolunuzu almadığınız zaman kin de taşıyabilirsiniz. Yüzleşmeyi sevmediğiniz için, olumsuz duyguları tutma eğilimindesiniz. Eylemlerinizin etkisi hakkındaki uzun düşünceleriniz kararsız kalmanıza yol açacaktır. Nazikliğe ve başkalarıyla iyi geçinmeye değer veriyorsunuz, yüksek sesle ve adaletsizliği sevmiyorsunuz.
Özür dilerim yanlış attım biriyle karıştırıp doğrusu bu.
Prenses Rapunzel
Leo, yangın tabelası olmaktan dolayı sıcak bir merkezin var. Yaratıcı ve tutkusun. Bu neşeli kişiliğinle parlıyor. Bununla birlikte, kibirli, esnek ve öz merkezli de olabilirsiniz. Bir şeyden hoşlanmadıysanız, bu özelliğin başkaları üzerindeki etkisini nasıl değiştirdiğine bakılmaksızın, onu değiştirme konusunda inatçı olacaksınız. Başkalarıyla eğlenmekten hoşlanıyor ve başkalarının ilgisini çekiyorsunuz. İhmal edilmekten nefret ediyorsun, ama bu nadiren güçlü kişiliğinle oluyor..
Yengeç..
Prenses Merida
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar