Ne olursa konuşabilirsin. Birkaç sene önce ben de ne konuşacağımı bilmeyen biriydim ama zamanla konuşacak bir sürü konu bulabiliyorsun. Artık biriyle muhabbet ederken sıkıcı olmuyorsun, laf lafı açıyor. Bunun için birileriyle konuşmaya başlaman lazım, onunla konu bitince başkasıyla, onunla bitince başkasıyla vs vs. Ne kadar fazla insanla konuşursan bir dahaki insanla daha fazla konuşacak şey gelir aklına.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
rakı ıc bak nasıl cana yakın olıyorsun bak mıllet nasıl aktıff
https://www.youtube.com/embed/ZiZeIERGuvAMoralini bozma, bir çok özelliğin var dene
Ne gibi mesela
Kültürlü ol mesela, espri seviyeni geliştirmeyi dene, mizah seviyesi yüksek olanlarla tanış mizah yaparken utanmana gerek yok, ^^
Sessiz bir bolibon veya jelibona dönüşmelisin
Sana kim dedi sıkıcısın diye?
Herkes
Muhabbetin güzel olsun yeter. Konuşmayan herkes sıkıcıdır.
İşte o bende yok
Konuşa konuşa düzelirsin. İnsanlarla konuşmaya çalış her ortamda. Bu birden düzelecek bir şey değil, zamanla ağzın laf yapar.
Ne konuş bilirim
Ne olursa konuşabilirsin. Birkaç sene önce ben de ne konuşacağımı bilmeyen biriydim ama zamanla konuşacak bir sürü konu bulabiliyorsun. Artık biriyle muhabbet ederken sıkıcı olmuyorsun, laf lafı açıyor. Bunun için birileriyle konuşmaya başlaman lazım, onunla konu bitince başkasıyla, onunla bitince başkasıyla vs vs. Ne kadar fazla insanla konuşursan bir dahaki insanla daha fazla konuşacak şey gelir aklına.
Ben kendi bildiğim bile böyle sesiz utangaç konuşcak bir şey bulmayan kısa kısa cevaplar veren biryim
Olabilir. Dedim ya zamanla düzelirsin diye.
Peki nasıl düzlerim yardım Cı olabilir sin
Olurum
Neleri yap bilir mesela
Mesaj at
Atamıyorum
Takip et
Ettim
Etmemişsin
Eğlenerek
Onu bende biliyorum ama beceremiyorum
Biraz canlan o zaman
İşte öyle olmuyor