sessiz cekigen ice kapanik olan erkekler umursamaz mi olurlar ya da ozguvensizler midir nasil anlasilir?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ikiside vardır yapılarında. Özgüvensiz olup umursamaz gibi görünürler bazen ise umursasa bile göstermezler. Belli bir yaştan sonra da hissiz olurlar
peki nasi anlariz biz umursayip umursamadiklarini var mi bi gizli yolu yani
Konuşcaksn başka yolu yok yoksa ondan adım beklersen çok beklersin
mesaj atiyorum ama hic flortu olmamis hayatnda ilk ondan hoslanip boyle mesajlasmaya cslisan kiside benim. asiri odun duruyor
acaba nasi konusulur bilmiyo ondan mi anlamadim. ama mesela ortak erkek kankamiz felsn var onla konusurken hic kullanmiyor noktalama
ama benle konusurken hep virgul felan koyuyo dikkat ediyo yani normalde koymayan birisi olmasina ragmen
Evet nasıl konuşcani bilmiyordur heyecan yapar yanlış yapar mıyım vs dye
ya o nasil konusacagini bilmedigi icin ben onu yanls anladim sert yaptim iste baya cok kabasin herkese odun gibi davraniyorsun hic hos degil 2021 de daha kibar bi insan olman dilegiyle falan dedim. istekli konusuyodu normalde ama konsmalari okynca oda direk sildi rehberinden ve geri cekti kendini ben yazinca cevap vermiyo felan artik okldada kesmiyo neden ki?
Çünkü alınmış öyle söylememn lazımdı onu açana kadar
alınmış gibide durmuyo hani alınan ozr msjna cevap vermezmiydi umursamaz duruyo yani acaba icindemi umursuyo nasi anlicamki
Evet olabilir bu birazda o kişininin yapısıyla alakalı. Eğer bu utangaçlıktan memnunsa hiçkimse umrunda olmaz ama bu utangaçlıktan kurtulmak istiyorsa sana alınmıştır ve bu alinma aslında sana gizli olarak seni umursuyorum mesajıdir yani ilgilen vs trip atıyordur tabi dediğim gibi biriyse
şey demişti bi ara ortak erkek kankam hoslandigim kisiye "senin teklifini kabul edicek oklda bissuru kiz taniyorum" demisti hoslandigim erkekte "kimi kızda benim gibi agzi var dili yok birini napsin" falan demisti yani bu sessizlik halinden kurtulmak mi istiyo
Evet bnce kurtulmak istiyor ama bir sürü kızın da ilgisi varsa içten içe de ego yapabilir elimi sallasam ellisi der gibi hatta sana kizdiysa onlardan biriyle inadına konuşabilir. Ve ya sana bu umursamaz haliyle şu mesajı veriyordur. Sana mı kaldım bak etrafımda birçok kız var böyle konuştuğuna pişman olacaksın mesajı verebilir. Tabi bunlar sadace varsayım
yani gecen sene ekim ayinda ondan hoslanan bi kizi reddetmis arkadaslarina da anlatmis niye reddettin kizi diye sormuslar sevmedigimdi demis felan
Ee tamam işte onda ego vardır kesin sana vs tenezzül etmez umursamaz olur bu şekilde ise. Sen diğer kızlardan farklı isen dikkatini çekmiştir zaten. Reddettiği kız nasıl biriydi
reddettiği kızın dis gorunusune gore herkes benim daha guzel oldugumu soyliyo cevremdekiler. kizin huyunu cocuk bile bilmiyo cunku kiz uzaktan gorup gelip teklf etms
Hmm. Genelde bu kişiler farklı kızlardan hoşlanır yani kendine yakın onun gibi biraz sessiz ama kendisini onun yanında rahat hissedeceği kişilerden hoşlanır
boyle bu tarz kisiler kizin erkek pesinden kosmamasini falan ister di mi ama ben onun pesinden kostum yani ama ben erkek pesinden degil askımın pesinden kostum yani yanlis anlaslma olmusmudur
Bilmiyorum ama bnce bu kişiler genelde kendisi gözlem yapar kafasında biri olur içten içten onu sever onun ilgisini çekmeye çalışır ve ya ona ilgisinin olduğunu hisetrrmye çalışır bence. Standart kızlardan hoşlanmaz. Tabi bu erkek cool biriyse bu dediklerim geçerlidir
vardi ztn oyle bi kiz bnde o kiza manit yaptim benimkinin gozune soktukKQNDKWLXKFLSLCLDLQLRL
Aklı onda olabilir ve sen o kızın özelliklerinden aşağı isen sana pek ilgi göstermez gibi.
malesef benden daha basarili ve gzl:')
O zamn pek şansın yok gini ama bunlar benim görüşüm ben böyle dedim diye böyle kabul etme herkesin kişiliği farklıdır. Ben olsam senin yerine açıktan ilgiyi keserdim gizliden devam ederdim yani ilgisini bi şekilde çekmeye çalışırdım tabi bu göstere göstere değil onun hoşuna giden şeyleri öğrenirim ve onu gözüne sokmadan sanki hiç onun bu şeyini bilmiyormuş gibi sergilerdim. Bu şekilde dikkatini çekebilirsin
Yaşamına göre degisiriz
. 20 yıl hiç konuşmayan ben. 10 yıldır bülbüle döndüm 😅
Özgüvensiz olurlar bence ben çok sevmem o tip insanları tabi birax umursamazlıklarıda vardır
Selam, umursamaz olamazlar asla özgüvensizlerdir.
Hehehe bu ben
nası yani
Sessiz çekingen gibi
umursamaz mi oliyolar peki
İçine kapanıkla umursamazın ilgisi ne çok farklı konular
nasi anlarim umursamaz olup olmadigini cunku icine kapanik birisi belli etmiyo dogal olarak yani e ben nasi anlicam
Bunu anlayanınca napacan
beni umursayip umursamadigini anlicam
Ona bunları sorsana mantıklı değil mi
ben onlardanım
ee nasi birisin anlat umursamaz misin sende
kısacası silik olurlar evet
umursamaz bile değilim öyle söyliyim :)
umursamayı bile umursamıyorum yani
bir kiz senden hoslansa felan hic takmaz dusunmezsin yani
bi kız benden hoşlanmaz ki
hoşlansa dahi ne yapabilirim zaten
neden hoslanmasin?
hoşlancak bi yanım olduğunu sanmıyorum çünkü
tipin mi kotu
bilmem galiba
bu zamana kdr hic mi bi kiz hoslanmadi senden
oldu ama bi daha karşılaşamadık
hic mi pesinden bi kiz kosmadi senden hoslanip utangacligini sessixligini bozmaya calismadi
hayır hiç olmadı öyle biri
olsaydi umursarmiydin peki
belli bi yere kadar evet... ondan sonra unuturdum önüme bakardım
zaman benim için çok önemli
bi kiz seni ilgiye bogsa surekli mesaj atsa felan filan sonra birden ilgi alakayi kesse yazmasa etmese sana etkilenir miydin bu ilgisizlikten kacan kovalanir taktiginden
surekli mesaj atıyorsa bu beni rahatsız ederdi..
alakayi kestiği an bende keserdim... fazla etkilenmez hayatıma devam ederim
rahatsiz oldugunu nasi belli ederdin peki
şu an işlerim var biraz yoğunum gibisinden şeyler derdim
ben surekli mesaj attim rahatsiz ettim ama bu tarz bişiyi 1 defa dedi tek oda yemek yicem şimdi bb dı
aynı ben :)
yemeği uzun sürmüştür tahminim
instaniz var mk
var neden
ya size bi kac ss atablrmym ondan sordum ordan atarim diye
özelden veririm
ama gizlisiniz nasi mesaj aticam
çıktım gizliden