Kişilik & Karakter Sizde kelebek etkisi yaratan davranışlar nedir🦋✨? DemonLolitaX Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Hani karnımızda kelebek uçuşur gibi hafiften tatlı tatlı heyecanlanır, karnımız gıdıklanır gibi olur ya hah işte hangi davranış sizde kelebek etkisi yaratır? Sizde kelebek etkisi yaratan davranışlar nedir🦋✨? Cevapla İş Soruları Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
SilahsızKuvvetler_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Sevdiğimin içten bir gülümseyişi, ona sarılmak, bakışmak, uzun bi aradan sonra sigara içmek falan. 😄 1 2 Yorumla DemonLolitaX +1 yıl Sigaraya kadar romantikti ya askmsksms Yorumla SilahsızKuvvetler_ +1 yıl Gerçi o davranış olmuyor haklısın shdjd Yorumla
Sudediyebirii Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Belden tutma hareketi, boyundan öpülmek, güzelim demesi 🥺 gerçi onun yaptığı her davranış bende kelebek etkisi yaratıyordu :’( 2 0 Yorumla
RyanJack Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Aşk meşk hikaye tamamıyla bunu yapacak tek birşey vardır yardıma ihtiyacı olana yardım ettikten sonra gelen hisin ta kendisidir kelebek etkisi 1 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı. Yalnız sen olayı çok yanlış anlamışsın. Kelebek etkisi o olmuyo 1 0 Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. Uzun zamandır hissetmediğim bir duygu bu. Hatırlamıyorum. 0 0 Yorumla
hilallcfc Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Valla bende yemek yiyeceğim zaman oluyor bu ahahshaahhzshz 1 0 Yorumla
karakedücüük Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ah sempatik davranışlar, kibarlık ve zeka 🤤 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sevdiğimin içten bir gülümseyişi, ona sarılmak, bakışmak, uzun bi aradan sonra sigara içmek falan. 😄
Sigaraya kadar romantikti ya askmsksms
Gerçi o davranış olmuyor haklısın shdjd
Belden tutma hareketi, boyundan öpülmek, güzelim demesi 🥺 gerçi onun yaptığı her davranış bende kelebek etkisi yaratıyordu :’(
Aşk meşk hikaye tamamıyla bunu yapacak tek birşey vardır yardıma ihtiyacı olana yardım ettikten sonra gelen hisin ta kendisidir kelebek etkisi
Yalnız sen olayı çok yanlış anlamışsın. Kelebek etkisi o olmuyo
Uzun zamandır hissetmediğim bir duygu bu. Hatırlamıyorum.
Valla bende yemek yiyeceğim zaman oluyor bu ahahshaahhzshz
Ah sempatik davranışlar, kibarlık ve zeka 🤤
Birisi bana iltifat edince sjsjsj
Yemek yemek
teyzem börek yaparsa
Boynumdan öpülmesi