Bu yaziyi internetten okudum. Ama pek anliyamadim. Simdi yaziyi yaziyorum. Onun asagisindada anlamadigim sorular var bana yardimci olur musunuz? Lutfen yardimci olunuz
^^Göz makyajı şüphesiz ki tüm kadınların vazgeçilmezi. Yoğun ya da hafif, gece ya da gündüz, her kadın göz hatlarını daha belirginleştirmek için mutlaka göz makyajının yardımına başvuruyor^^
anlamadigim su.
Göz hatlarini belirginlemek isteyen icin mi Göz makyaji tüm kadinlar icin vazgecilmez?
yoksa genel olarak mi tum kadinlar icin vazgecilmez?
^^Göz makyajı şüphesiz ki tüm kadınların vazgeçilmezi. Yoğun ya da hafif, gece ya da gündüz, her kadın göz hatlarını daha belirginleştirmek için mutlaka göz makyajının yardımına başvuruyor^^
anlamadigim su.
Göz hatlarini belirginlemek isteyen icin mi Göz makyaji tüm kadinlar icin vazgecilmez?
yoksa genel olarak mi tum kadinlar icin vazgecilmez?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Genel olarak hem de göz hatlarının belirgin gözükmesi için başvurdukları yol
Yani ikiside oylemi?
Neyi diyorsun anlamadım ki ve neden bu cümleye takıldın anlamadım. Şöyle açıklayayım göz makyajı yapmanın amacı göz hatlarını belirginleştirmek olduğu için kadınlar tarafından tercih ediliyor
Yani anlamadigim su. Her kadin icin mi vazgecilmez ya da belirginlestirmek icin mi vazgecilmez orasini anlamadim cumlede
Göz makyajının amacı gözün yapısını, hatlarını belirginleştirmek o yüzden vazgeçilmez
Her kadın için vazgeçilmez bu yüzden
Tamam Sagol canim anladim. Sadece ayirt edemedim ikisini o cumlede.
Ne demek canım. Bence okuduğunu anlayamaman kitap okumamandan kaynaklanıyor. Bir kitap var sana onun linkini atıcam indir oku
www.google.com/.../Gulseren-Budayicioglu-Madalyonun-Ici-Bir-Psikiyatrin-Not-Defterinden-Indir-1.pdf&ved=2ahUKEwj0wsGb54_vAhWHlIsKHXMcAuQQFjAAegQIARAC&usg=AOvVaw0ju9UEdrv2zBaJP_VtJVMZ
Cok Sagol canim. Aynen okumuyorum. Bir Arkadasim Sadece beliginlestirmek isteyen icin vazgecilmez dedi, Benimde kafama takildi. Ama sen ikisinide diyorsun. Inaniyormusun sana 😊kafaya takarim herseyi
Fazla düşünme. Kendine bir uğraş bul mesela attığım kitabı oku ya da sevebileceğin bir şeyler yap
Aynen canim ya cok Tsk ederim yardim icin. Bunu simdi arkadasima soyliyecem. Ama soylemden tekrar emin oluyum genel olarak her kadin icin vazgecilmez yaziyor? Belirginlestirmek haric. Kusura bakma diyorum ya Biraz kafamda var Benim 😅😅
Boşver ya ne kadar çok takıldın salla
Evet kusura bakma. Ama Lutfen soylermisin? Tekrar kusura bakma
Şimdi şöyle göz makyajı gözü belirginleştirmeye yaradığı için her kadının vazgeçilmezi
Umarım bu sefer anladın 😂
Anladim da Peki belirginlestirmesektemi her kadinin Vazgecilmezi? Iste diyorum ya cunleyi anlmamak Gercektwn Zor 😂😂
Göz makyajının amacı ne gözün hatlarını belli etmek o yüzden vazgeçilmez
Her şeyin bir sebebi olduğu gibi bunun da bu
Anladim canim. Sende her kadin gozlerini belirginlestirmek istermi?
Bazıları farın rengini beğendiği için sürer
Aynen. Mesela ben soyle dusunuyorum her kadin Bir rinel Veya bi kalem cekmeyi sever gozlerine. Sence?
Olabilir
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!