Hiç intihar etmek istediniz mi veya ettiniz mi?

Ben bazen düşünüyorum, hayattan bıktığım çok zaman var. Bu sevgili olayı falan değil, hiç sevgilimde olmadı zaten. Daha çok ailem ve kendimde alakalı problemlerim var ve çoğunlukla başa çıkamıyorum. Her şeyi döküp kırmak kendime zarar vermek istiyorum. Bundan seneler önce bir kere denedim, başaramadım. Terapi aldım ama tekrar baş edememeye başladım sorunlarımla. Sizi hiç intihar etmeyi düşündüren şeyler oldu mu?
Güncellemeler
+1 yıl
İlk kez 13 yaşımda babamın ilaçlarıyla ölmeyi denemek istemiştim ama annem notu buldu ve yapamadım. Kilolu bir çocukluk geçirdim. Hatta yaşıtlarıma göre obez bile sayılırdım. Arkadaşım veya beni anlayan kimsem yoktu. Ben 10 yaşındayken annem düşük yaptı, o olaydan sonra çok kötü oldu. Uzun bir süre odasından çıkmadı babamla kavgaları başladı, o zaman aralığıdna etkilendiğim çok şey oldu. Neyse denedim işte, ölürsem daha mutlu olacağımı düşündüm. İkinci kalkışmam ve gerçekleştirdiğim ise 16ydım
Güncellemeler
+1 yıl
O zamanlar lisedeydim ve halen kiloluydum, akran zorbalığınının zirvesini yaşadığık bir dönemdi ama beni intihara sürükleyen sebep sadece bu değildi. 14 yaşımdayken annem ve babam boşandı ve babam başka birisiyle evlendi. Babamı çok suçladım, babamın başka birisiyle evlenmesini istemedim ve onunla konuşmadım. Babam beni arasada ben cevap vermiyordum ve bir gün babamın kalp krizi geçirdiği haberi geldi... 16 yaşındaydım ve 17. yaş günümden bir hafta önceseydi. Babamı kaybettim... O sırada hiç bir
Hiç intihar etmek istediniz mi veya ettiniz mi?