Yükselen burcun etkisi nedir ne işe yarar?
Sanırım gayet net doldurmak için detayı doldurmakta can sıkıcı :)
Sanırım gayet net doldurmak için detayı doldurmakta can sıkıcı :)
Yükselen burcunuz Kişilik özellikleri yaşamda başkaları ile yarışmakta kullanacağımız yeteneklerimizi tanımlar. Kişilik, Ben'i oluşturur ve bize birey duyumu verir. Başka insanlardan ayrıcalığımızı ve toplumdan özgürlüğümüzü gösterir.
Bu kaba portre içinde fiziksel görünüm ile dışa vurum ve tavırlarımız yer alır. Bize doğal olarak nasıl donatıldığımız duyumunu verir. Ayrıca, kendimize güveni veya güvensizliği oluşturan ruhsal portremiz de bundan güç alır. Yükselen Burç bizi biz yapan en önemli astrolojik fonemendir. Başka insanlar bunun merceği altından bizi izlerler.
Astroloji'de Yükselen Burcun ilginç özelliklerinden bir tanesi de aşk ve seks kapasitemizi ve meyillerimizi göstermesidir. Romantik birisi misiniz yoksa aşkı saf bir erotizmle mi arıyorsunuz ? Tutkulu, kendini her şeyi ile sevdiğine adayan birisi misiniz ? Sevgilinizi gözünüzden bile kıskanan sahiplenici eğiliminiz mi var ? Yoksa, kendinden fazla sevdiğinin mutluluğunu düşünen fedakar bir portre mi çiziyorsunuz ?.
Yükselen burç diğer insanlara gösterdiğimiz yüzümüzdür(kişilik ve dışarıdan görünüş), mesela kime sorsam terazi diyor ama terazi benim yükselenimken Güneş burcum aslandır.
Otuz yaşınızdan sonra yükselen burcunuz daha baskın oluyormuş... "Doğduğunuz anda, Güneşin doğuş istikametinde bulunan göksel bölgeye denir. Daha basit bir deyimi ile doğduğunuz anda yükselen takım yıldıza verilen astrolojik teknik bir terimdir." diye bir tanım var...
yükselen burcu nun en önemli özelliği aşk ve cinsel potansiyelimizi ve bu yöndeki meyillerimizi gösteriyomuş.
Hadi ya :)) Hemen bir balığın aşk hayatına bakıyım o zaman..Normalde oğlağım
uyumu soruyosan pek uyumlu olmazmış galiba bi kaitapta okumuştum da
Burcumla yükselen burcumun uyumunu mu söylüyorsun ? Onların arasında da mı uyum oluyormuş
?
yazıyı yazarken başka biriyle sohbet ediyodumda benim aklıma direk burç geldi yükselen değil ama istersen yazabilirim balık yükselenini :) pardon yaa oluyo bana bazen :)
rica ederim ne demek olur öyle :)) Vaktini kısıtlamıycaksa sevinirim tabi yazmana :)
Cevap
8Cevap
Ben anlamam da.. ben ne oluyorum şimdi Burcum akrep Yükselenim aslan kardeş.. yaş 23 bana bişi olurmu kardeş ..
bilmiyorum kardeş :)) Ben de bilenlere danışıyorum
Burcumdan çok yükselenimin özelliklerini taşıyorum. Balık burcuyum ama yükselenim başak. Tıpatıp başağım bu işte bir karışıklık var :)
bende merak ediyordum yaa benim erkek arkadasimin burcu boga yukseleni yay iki zit burc bu adam capkin mi sadik mi simdi bilen varsa yardimci olabilir mi :(
benim yükselen burcumun pek etkisi yok. zira burcum aslan, yükselenimde aslan.
benim burcum da yuksekenim de balik. o yuzden inan ki bilmiyorum :/
Balıktan sadece duygusallığını almışım,aslında tipik Koçum :)
özellikle 25'inden sonra etkisini gösteriyor diye biliyorum.
ben ikizler yükselenimde ikizler safkan ikizlerim bu durumda noluyor :)
hiç ortalık karışmıyor bizim gibi. Daha rahat oluyordur :))
Yok senin her ikisi de aynı olduğu için dedim :)) Benim oğlak yükselen ise balık
Belli başlı şeyleri biliyorum kendi burcumla ilgili ama gelişime açığım :)))
:)) Doğruluk payı olabilir belki ama sen yine ona göre seçme
Yükselenin ne olduunu bnde bilmiyorum ve mrk ediorum sanırım benim hiç yükselenim olmadı =((
annene doğduğun saati sor. Doğduğun saate göreymiş
nası ya mesela 7 de doğduk hangisi oluyo.
aynen saat işte google dan yaz yükselen burç nasıl hesaplanır diye burcun neyse doğduğun saate göre yükselen burcun ortaya çıkar. Mesela 7 de doğan oğlakla yine 7 de doğan terazinin yükselen burcu farklıdır
Anladım kardeşm teşekkürrlr .)
Rica :))
ya ne saçma ya şimdi benim yükselenim akrep orda yazanlar doğruysa öldüm ben:S
Niye yahu simdi ala ala akrep burcu olsun mu ?
Benim burcum akrep, yükselenim de akrep.
Ne oluyor yani şimdi?
Etkisi burcundan daha fazla ama benim şanssızlığım ikisinin de aynı olması, ühü.
yükselenim oğlak inatçı ve hırslı bir kişiğim var..ama tabi yay burcuyum hızlı ve kıvrak zekalı oluşum felan ben hepsini alıyorum..yaa...
Benim burcum balık doğduğum saati bilmediğim için yükselenimi bulamıyorum napabilirim
Topraksan toprakla anlaşırsın.element önemlidir.
Yükselen burcumun özelliklerini tasımıormm.
Ben bir işe yaradığını görmedim pek.
çok etkiliyici
bi halta yaramıyo :D
Burçlara inanmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar