Teşekkür ederim @Kizlarsoruyor
Dünyadaki en sinir bozucu insanlar kimler?
Teşekkür ederim @Kizlarsoruyor

Her konuda, sanki o konuya oldukça hakim biriymiş gibi konuşan insanları sevmiyorum. Başkasının düşüncesine, ideolojisine ve inancına saygı göstermeyen insanı sevmiyorum.
Burada da bazı arkadaşlar "bence" paylaşıyor. İlgi gösterip yorum bırakıyorum birçoğuna. Ancak bazıları bu yorumlarımı beğenmeyip, o konu hakkındaki fikirlerimin ona uymamasından dolayı, yorumumu silmesini ve bu konuda bana ahkam kesmesini sevmiyorum.
"Her şeyi ben bilirim" diyen insanı sevmiyorum. Kendi çıkarı doğrultusunda sırf insanları kullanmak için yaklaşanları sevmiyorum. Güç göstererek ve kullanarak başkalarını ezmeye çalışan insanları sevmiyorum. Sırf karşısındaki kızı yatağa atmak için ilgileniyormuş gibi yapıp, ona hediyeler veren, amacına ulaştıktan sonra da bir çöp gibi kenara atan insan müsvettelerini sevmiyorum. En sinir bozucu insan tipleri bunlar. Daha da sayabilirim. :)
Karun gibi zengin de olsan, alabileceğin şeyler kısıtlı dır. Şükretmeyi bilmeyen bir insanla tartışmaya dahi girmek cahilliktir. Herkes zengin olma kafasında yaşıyor hayatı ama bilmiyorlar ki, herşey'e ne kadar çabuk sahip olursan okadar çabuk büyüsü bozulur. Sabretmek ve sağlıklı olduğun için şükretmek gerekir. Zaten bu ikisi yoksa sende, herkesle kavga da edersin, tartışmaya da girersin.
Benim sinirimi bozan insan senin için çok iyi birisi olabilir. İnsanları etiketlemeyi doğru bulmuyorum. Birde ilk görüşmede elektrik alamadığım insanlar ne yapsa yaranamıyor bana bu durumda da sorun bende karşıdaki insanda değil. Çünkü insanlar tarafından seviliyor ama ben bu konuda kendimi aşamıyorum.
Rica ediyorum
Cevap
26Cevap
Simdi kalkip burda en az 70 maddelik liste yazabilirim, misal, narsist, ahlaksiz, yalanci, sinsi vs. Ama kisaca bir söz paylasmak istiyorum hepsini icine aliyor aslinda. Sanirim Hz Ömer (ra)‘in sözüydü ama Emin degilim malesef.
arkadaş ekle mesaj engelleHayatta iki şeyden korkarım bir ALLAH’tan bir de Allah’tan korkmayandan. Bu tip insandan her sey beklenir cünkü..
Su arkadas ekle kismini silmemisim 🤦🏻♀️😅
Olsun olsun 😂😂😂
Türkce yazamiyorum ya, böyle önemli seyler olunca kopyaliyorum 🤣😁
Olsun 🙂
Açık sözlü konuşunca kalbinin kırıldığını söyleyen insanlar.
Konuşurken göz teması kurmayan insanlar.
Yalan söyleyip yakalanınca inkar eden insanlar.
Yüzünüze gülüp arkanızdan iş çeviren insanlar.
Egosantrizm insanlar hepsini dövesim geliyor. Ben ben ben ben bi susun da kafa dinliyek
Teşekkür ederim
Of yanlıs yere attım pardon svrxrvgehdhr
Mühim değil
Bildiklerim kadar bilge bilmediklerim kadar cahilim ^^
araştırmayı severim mesela öğrenmeyi bilgiyi edinir yayarım yoksa bilgim belkide vardır fikrim oda mı yok o zaman yorum yapamam :D
ama bazıları varki ov ansiklopedi ama uydurmasından
Dudak buzenler
En ufak rüzgarda imandan çıkanlar
Anne babasını silenler
Çocuğa hayvana merhamet etmeyenler
her insanın kusuru vardır sorun etmemeyi öğrendim artık benim için sorun yok isteyen istediğini yapsın
hayat bana güzel onlar için bilmiyorum nasıldır
-Fesat
-Her ağzını açtığında laf sokmaya çalışan
-Sinsi
-Kavga çıkarmak için uğraşan
İnsanlardır.
Bir de şunu eklemek istiyorum: Bir insanın bir insana yapabileceği en büyük kötülük;
Boş yere umut vermektir.
Laubali lakait hatsiz edebini bilmeyen moron herkese yukarıdan bakanlar saman altından su yürütenler insanların haklarını gasp edenler vs.. Bir sürü var he bide kendini bi "halt" sananlar
Tam derdini anlatmaya başlamışken uff bu da dert mi ya dur ben sana başıma gelen şeyleri anlatayım diyen insanlar kanser sebebi
Cahil insanlar
Kendi hayatına bakmayıp başkalarının hayatlarını eleştiren ınsanlar
Hiç bişey bilmeyip çok şey bildiğini sanan tipler
Sinir bozucu o kadar çok insan var ki.
Kibirliler
Benciller
Saygısızlar
Şiddete meyilliler
Bu liste uzar gider...
Bizde şu andan inanılmayacak kadar çok hatta o kadar çok ki yüzlerine tükürmeye kalsan tükürüğün yetmez.
Cahil olup cahilligini kabul etmeyen insanlar,
Gozunu bile kirpmadan yalan soyleyen insanlar,
Melek yuzlu seytanlar
Kadın düşmanları, kadınları kalıba sokmaya çalışan aptallar
Arkamdan konuşan, boşver arkamdan konuşmayı yüzümü yüzüme konuşanlar var ya. Onları öldürürüm
Cahil olanlar ve cahilliği yüzünden yanlışları kendilerine doğru belleyenler.
insan ayrımı yapıp kibirlenen kendini birşey sanan insanlardan nefret ederim
Kendini bişey sananlar ve fikrini herkese kabul ettirmeye çalışanlar 🙄
Bir şeyi çok uzatanlar, çok kararsiz, karamsar , hayata negatif bakan insanlar...
Aynen katılıyorum kibirli insanları özellikle sevmiyorum
Kardeşim, insanlar yüzünden hasta oldum ben cezasını çekiyorum, sinir stres hasta etti beni.
Bencil ve ben merkezci insanlar en sinir bozucu insanlardır.
Egoları tatmin etmek zordur İlla bir yerleri kalkana kadar seninle uğraşacaklar
Ülkücüler dinciler hizbullahcilar cemaatciler tarikatciler
Erkek düşmanları ön yargı yapanlar genelleme yapanlar ayrımcılık yapanlar kanka
Yeminle cahil insanlar bide herseyi bildiklerini zannediyolar yaa ağızlarına kürekle vurasım geliyor ya
Nankör insanlar egolularda öyle sanki onlar sıcmıyorlar 😅
Akrabalarım olabilir 😅
Kendi vazgeçilmez zanneden insan toplumu
Çok bilmiş ve malıyla övünen kişiler
Kendini beğenmiş bi kızı dolandıran
Kendini bir sey sanan tiplemeler
pick me kızları ve genellemeci tayfa
Boş konuşan, saygısız insanlar..
Beni eleştiren herkes
Burnu havvada ve çok bilmişler
Egolu kaprisli baskın karekterli kişiler
Bencil, egoist, ikiyüzlü