Dünyadaki en sinir bozucu insanlar kimler?

Merhaba,

Aslında hepimizin sinir olduğu bir insan modeli vardır, gerçi üç günlük dünyada değmeyecek şeyler için insanları kırmaya düşman olmaya değmiyor, zengin de olsak fakirde olsak kültürlü eğitimli de olsak hepimizi Allahü Teâlâ yarattı ve her canlı gibi bizlerde ölümlü varlık olarak dünyada bulunuyoruz bir gün gelecek ölüp gideceğiz.

Bu kadar ölüm gerçeğini hatırlatma yaptıktan sonra, yinede sinir olduğum insan modeline gelecek olursam, böyle insanların düşüncelerine fikirlerine saygı duymayan kendi fikrinde olmayan insanlara kavga edecek duruma gelen ve kendisini sırf parası var diye kendini ve nefsini yükseklerde gören insanları sevmiyorum. Ölümsüz gibi yaşayarak başkaları bilmez anlamaz herşeyi ben bilirim kafasında olan insanları sevmiyorum. Tabi ki birde konuşurken insanların kalbini kıracak derecede tabiri caizse öküz gibi konuşan insanları sevmiyorum. Birde insanların hayatları hakkında bilip bilmeden yorum yapan ahkam kesen insanları sevmiyorum.

ƘƲƦƬƘıԼıƇı

#EgzersizYapmak

25 Şubat 2021 Perşembe Saat 16.02
Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Dünyadaki en sinir bozucu insanlar kimler?

Teşekkür ederim @Kizlarsoruyor
Güncellemeler
+1 yıl
Herkesin yorumuna en iyi görüş seçmek isterdim ama mümkün değil değerli yorumlarınız için teşekkürler26 Şubat 2021 Cuma Saat 22.43