Kızlar ilk bakısta ilk olarak bir erkeğin nesinden etkilenirsiniz? :) Ben sesinden ve gülüşünden etkilenirim. Cevaplarınızı bekliyorum :)
Cevabın nedir?
bu soru epey ilgi çekmiş olmalı ki hem bayan hem de baylardan bir çok yorum gelmiş sevgili safirr
yaklaşık 10 gün önce üye oldum ks ye yani çok yeniyim çarpıcı sorular bulamadım hala
bir erkeğin açıkçası fizik ve yüzünden çok kişiliği ve davranışları beni etkiler benle konuşurken takındığı tavır ses tonu saygılı kibar olması içtenliği beni ona çeker11 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılayy o kdr cok seyınden etkılenebılırm kı hangısını solesem :D ama mesela genel olarak boyu posu fızıgı tıpı yerındeyse dudakları cok dıkkatımı ceker.. gercekten dudaklara karsı ılgım var ama tıpsız olupta dudagı guzel olana bakmam hanı :) genel goruntusu hos olsun yeterlı dudakları ılgımı cekecktır :)
11 Yorumla
+1 yılKızlar benim cussemden sesimin çok gür ve kalın olmasından gozlerimden burnum dan bide saclarim çok yumusakmis bide konuştuğum her kızı mutlu ediyimusum ama benim bundan haberim yok :D bide alt dudagima bayılırlar elvisinkine benziyomus :D Bide ben motosikleti olduğum için kask ve bandananin altında yatan gizemli erkek oluyorum :D bunu da yeni öğrendim :D
13 Yorumla- +1 yıl
Yok bro ego falan bende bana kalsa ben shrek gibi herifim yani tam bir hayvan ben sevgililerimin vede kiz arkadaşlarımın benim hakkımda yaptığı yorumları yazdim :D ama motorun ustundeki gizemli erkek taktigi benim kesfimdir :D
+1 yılhaha o zaman ben yaşadım ya:) sesimi beğeniyolar:) gülüşümü görmedikleri için bilemem:)
3217 Yorumla- +1 yıl
yok be yaşamadım ya:) tipten kaybediyom karşımdakiyle konuşmaya başlamadan kaybediyom ya:)
- +1 yıl
bakalım kader kısmet bir 5 sene içinde olmassa ve sen burada olursan sana sorarım:) hani nerde diye:)
- +1 yıl
tamam bende ölmessem büyük ihtimalle yine burada sap sap takılıyo olursam :)
- +1 yıl
buradan bulamassın yok çok denedim:) bir arkadaş saolsun uyardı buradan kimse reelde olmaz diye.
- +1 yıl
bende güvenemiyorum ama diyorum ki biran önce buluşalım beni anca öyle tanırsın diyorum
- +1 yıl
:) neredekilerle buluşursunuz ki:)
- +1 yıl
kolay lokma ol demiyom zaten de buluşmadan tanışmadan da nasıl olacak? hemen çık sevgili ol demedim zaten:) bir git konuş görüş tanımaya çalış:)
- +1 yıl
böyle gidersen yalnız kalırsın bak benden söylemesi:))
- +1 yıl
kısmetlerin hep ukala çıkmış sende şans yok:)
- +1 yıl
vay be o ne özgüven patlamasıymış o nası bir egoymuş:) bende hep diyorum beni reddetmeyen kız mı var:)
- +1 yıl
iyiymiş bende 2 yıl bir kızın peşinden koştum ama siz kızlar nasıl bir inatsa bir türlü kabul etmiyosunuz baştan istemeyince:)
- +1 yıl
9 ayda tanımışsındır zaten:)
- +1 yıl
hiç tanışmaya fırsat vermeyenlere lafım var:)
- +1 yıl
valla bilmemki neydi:) şöyle diyim 13yaşlarındaydım delice sevdiydim:( daha ergen de olmamıştım tamamen duygusaldı...
- +1 yıl
ama çok sevdiydim:) o gün bugündür çok duygusalım:)
- +1 yıl
o çocuk hala içimde ama hayat sürekli onu öldürmenin peşinde...
- +1 yıl
umarım aradığım kişiyi bulduğumda çocuk hala yaşıyor olur:)
- +1 yıl
ya işte böyle:)) sen nasılsın:)
- +1 yıl
anlattığına göre iyi birisin insanlara doğal ilaç etkisi yapıyosun yani:)
- +1 yıl
:) ekliyim o zaman seni:) senin gibi arkadaşlara herkesin ihtiyacı var:)
- +1 yıl
olur farketmez ya çok da önemli değil. önemli olan güzel muhabbet:)
- +1 yıl
konuşmaya devam etmek istiyor musun?
- +1 yıl
tabiki de:) ama bak gördün baya vakit geçti dedim herhalde gitti:) herneyse nerde kaldıydık ya:)
- +1 yıl
:) o zaman seni dinliyim anlat biraz kendinden yaşamından hayatından:)
- +1 yıl
ne sorayım da farklı olarak? soruyla alakalı olsun bari etkilendiğin bir insan var diyelim ona nasıl yaklaşırsın?
- +1 yıl
ben biraz panik biriyim biran önce ona açılmaya çalışırım ve hep bu yüzden kaybettim:) bekleyemiyorum sabırsız biriyim:) karakterimden kaynaklı hiçbişeyi içimde tutamıyorum:)
- +1 yıl
haklısın dediğin gibi yapmalıyım. peki bekledin karşındakinin de sana ilgisi var ama bir türlü açılamadı sana ve bir şekilde senden uzaklaştı. ne yapardın?
- +1 yıl
anladım. başka nelerden konuşalım:)
- +1 yıl
onunla konuşur bana hayatında bir yer vermesi için bir şans vermesini için yalvarırdım.
- +1 yıl
sence yanlış mı yapıyorum?
- +1 yıl
bir insanla konuşmadan görüşmeden nasıl tanıyabilirsin ki? öyle uzaktan uzaktan olmaz ki:)
- +1 yıl
peki diyelim ki karşındaki seninle tanışmayı kabul etti. ilk ne yaparsın?
- +1 yıl
ona sorardım hani hoşlanmadığı bir ortam olmasın diye daha sonra araştırırdım biraz sessiz sakin pastane kafe çay bahçesi gibi rahat konuşabileceğimiz bir yer olurdu büyük ihtimalle.
- +1 yıl
peki ilk görüşmede ne konuşulur hiç bilmiyorum :)
- +1 yıl
bilmemki heyecandan dilim tutulabilir:) şaşkın şaşkın bakabilirim:) inşallah olmaz öyle:)
- +1 yıl
nası yani?
- +1 yıl
:):) yok ama gelecekte olursa bir anda sap gibi kalmıyım diyorum:) onun için soruyorum:)
- +1 yıl
mesela ilk gün güzel geçti tekrar buluşmak için bişey demeli miyim yoksa onun bişey demesini mi beklemeliyim?
- +1 yıl
4 günün bir özelliği mi var? bide gezerken el ele tutuşma konusu hassas bir konu ondan mı beklemeliyim elimi tutmasını yoksa ben mi müsait bir anda elini tutmalıyım?
- +1 yıl
bir yere gidiyorum yarım saate gelirim:)
- +1 yıl
ay varya yazdığını okurken bile bir garip oldum ya o an kalbim yerinden çıkar herhalde:)
- +1 yıl
peki ona süpriz yapmak hediye almak için beklemem gereken bir süre var mı? bide ilk görüşmeye çiçek gül götürürsem doğru yapar mıyım?
- +1 yıl
anladım oki:) peki böyle kıyafetlerle gezmeyi her kız sever mi? severse ne zaman giymeli? www.google.com.tr/search
- +1 yıl
tamam peki:) bide benim hep bir hayalim var karşımdaki nasıl karşılar bilemem ama böyle bigün buluştuğumuzda bütün gün sadece gözlerinin içine bakarak geçirmek istiyorum yani en azından bikaç saat böyle arkada duygusal romantik bişeyler çalsın gözleri gözlerime baksın biraz da gülümsesin yeter:) ama konuşmak yok :)
- +1 yıl
:)) ama bozmak yok ya:) o zaman bütün güzelliği gider ya sonra tekrar denemek için bidaha uğraş dur:)
- +1 yıl
he bide ilk görüşmede kibarca eğilip elini öpsem abes kaçar mı? bide yanaktan ilk öpücük için en doğru zaman nedir?
- +1 yıl
ayy ilk öpüşmemiz çok özel olmalı bunca yıl saklamışım en güzel şekilde olmalı. onun için bir sürü hazırlık yapmam gerek:)
- +1 yıl
hayatta eve çağırmam eve çağırmam için evlilik kararını almış olmamız gerek annemle tanıştırmaya getiririm ancak. tabiki soracağım hayır derse dünyalar benim olur ama nerde öyle kız bulmak kolay mı:) hadi benim hiç sevgilim olmadı da öpüşmedim şu zamanda sevgilisi olmamış kız bulmak kolay mı?
- +1 yıl
ilk öpücük için ev değil de farklı bir mekan düşünüyorum. dışarda lüks ama özel yerleri olan mekanlarda rahatsız edilmeyeceğimiz bir yer olsun ya da böyle doğa manzaralı ya da deniz manzaralı bir alanda olsun. onu böyle çok sevindirecek bir hediye alayım sonrasında bakışırken yavaşça yaklaşayım:)
- +1 yıl
peki ben ilk defa öpüşeceğim o tecrübeli bu konularda diyelim. itici gelir miyim sonuçta hiç bilmiyorum yani tvde gördüklerimden pek bişi anlaşılmıyoki:)
- +1 yıl
anlaşılmıyor ki.. Buna iyi güldüm :) Niye itici olsun şahsen her kızın hoşuna gider :) İlk defa dudakları benim dudaklarıma değiyor diye belki de tek bana ait diye düşünür. Yani hiç utanmanı gerektirecek bir şey yok ya da itici gelir mi diye düşüneceğin bir şey :) Yani eninde sonunda karşına böyle bir kız çıkacak ve öpüşeceksin :)
- +1 yıl
:) sevindim ya:)
- +1 yıl
tabikide tanımadan niye uzun zamandır sakladığım şeyleri bir anda feda ediyim:) iyice tanıycam ondan sonra :))
- +1 yıl
peki arkadaşlarımla ilk ne zaman tanıştırmalıyım?
- +1 yıl
aşk bana göre değil diyosun ama güzel cevaplar veriyosun:)
- +1 yıl
yok yok her kızın içinde vardır ama şuanda sana itici geliyordur bu tarz şeyler ilerde biraz daha büyüyünce değişirsin:)
- +1 yıl
eic için teşekkürler bu arada:)
- +1 yıl
peki peki tanıştık görüşüyoruz gayet güzel gidiyo herşey. peki bu sırada kız beni her konuda teste sokar mı ben farkında olmadan?
- +1 yıl
:) dikkat ederim:) şu yazımı okusa acaba ne der? www.kizlarsoruyor.com/.../q1509074-herkes-suanki-ya-da-gelecekteki-sevgilisine-soylemek-istedigini
- +1 yıl
çok sağol düşüncelerin için:) umarım dediğin gibi biri çıkar:) var benim gibileri ama sayımız giderek azalıyo:)
- +1 yıl
inşallah senin de karşına istediğin gibi biri çıkar:)
- +1 yıl
rica ederim ne demek her düzgün bayan istediği gibi bir erkeği hakediyor :)
- +1 yıl
soracak şey var elbette de bu konudan mı devam edelim nerdeyse düğüne kadar gidicez:)
- +1 yıl
tamam burdan devam edelim o zaman:) herşey güzel gidiyor geziyoruz tozuyoruz hayat bize güzel:) arkadaşlarımla tanıştı artık çift buluşmaları felan derken işler ne zaman kız açısından ciddiye biner? yani ne zaman evlilik konularını açmaya başlar?
- +1 yıl
Baya bir zaman bulur onun tercihine isteğine kalmış bilemem maalesef. Belki de evlilik konularını açmasını senden bekler. Ama bir zaman sonra birbirinize sorabilirsiniz öylesine. İşte şu yılda evlensek nasıl olur bu yılda evlensek nasıl olur diye. :) Ama ilk önce tabi aile tanışması var oda uzun bir zaman sonra olur. Önce aileyle tanışırsınız sonra bu konulara girersiniz :)
- +1 yıl
:) hım peki peki. ben mesela çok kararsız biriyimdir biyerde bişey yiyeceksem bile çok zor karar veririm. sevgilim olduktan sonra herşeyi ona seçtirsem olur mu? kıyafet olsun, yiyecek içecek olsun, gezilecek yer olsun ben hep kararsız kalıyorum zor karar veriyorum :)
- +1 yıl
oki anladım:) he bide ilk sormam gereken sorulardan biriydi. diyelimki sevgilimle boylarımız birbirine çok yakın. bundan rahatsız olur mu? çünkü ben 1.60ım benden kısa fazla insan yok:) topuklu ayakkabı giymesi zorlaşır benimleyken diyelim:)
- +1 yıl
:)) son bir soru sorup yemek molası vereyim:) göbekli erkekler konusunda siz kızlar ne düşünüyosunuz ama çok fazla değil böyle orta karar bir göbek itici mi? diyete başladım ama çok zor geliyo:)
- +1 yıl
yeni profil resmimdeki gibi bir göbek :)
- +1 yıl
heh nerde kalmıştık:) bide şey sorucam olduğumdan olgun gösteriyorum yaş olarak bide saçlarımın çoğunu erken kaybettim:S ilk görüşte negatif olarak etkiler mi?
- +1 yıl
sence kaç gösteriyorum:)
- +1 yıl
doğrusunu söylüyorum 26:)
- +1 yıl
:):) askerlik bitti, okul bitti. iş hayatına tam anlamıyla yakında başlıycam. arkadaşlarım evleniyo ya da evli:) ailem arkadaşlarım artık evlenirsin diyolar yani üstümde büyük bir baskı var :)
- +1 yıl
haklısın ya:) arkadaşlarım erken evlendiler diye beni zorluyolar:) ben zaten tanışcam aşık olucam beraber gezicez tozucaz aşkımızı yaşıcaz derken bikaç yıl geçer diye düşünüyorum:)
- +1 yıl
inşallah ama zaman belirleyince gelmiyoki:) illa beklenmedik zamanda karışına çıkıyo:) hani bişeyi çok isteyince olmuyo ya belki istemesem olurdu:)
- +1 yıl
ama diyorum ki hazır bir işe de girmemişken sevgilim olsa bol bol gezeriz rahat rahat:) sonra iş hayatı başlayınca zor oluyor vakit kalmıyor çalışmaktan pek:)
- +1 yıl
1 tane kötü bir huyum var bunu ilerleyen zamanlarda söylesem nasıl karşılar :) sigara alkol felan yok ama değişik bir huy tam olarak kötü de diyemem:)
- +1 yıl
ya ama kötü değil komik bile olabilir yani:))
- +1 yıl
bak söylüyorum:) benim sırtım çok sık kaşınır, doktora felan gittim bir sorun bulmadı normaldir dedi. kedi gibiyim böyle biri sırtımı kaşısın bütün gün dizinin dibinde otururum o derece yani:) hatta arada arkadaşlarıma felan kaşıttırırım hepsi biliyo bu huyumu:) böyle sakinleşirim kedi gibi olurum gıkım çıkmaz kaşınırken:))
- +1 yıl
yok ya bende kötü alışkanlık olarak uzun süreli bilgisayar kullanma var dahada kötüsü yok :) onu da bırakırım sevdiceğim olunca:)
- +1 yıl
teşekkürler düşüncelerin için:) ama 26yılda beni tanımadan reddeden 3 kız olduydu.. o yüzden artık biraz daha dikkatli olmam gerek. çünkü reddedilince canım çok acıyor kendime olan güvenim azalıyor hayata küsüyorum. daha fazla reddi kabul edemeyecek haldeyim.
- +1 yıl
kendimi olabildiğince pozitifleştirmeye çalışıyorum onları geçtim ama bir başkasına teklif etmek yine de ürkütücü geliyor ya reddedilirsem?
- +1 yıl
evet baya bir beklerim ama beklerken elimden kaçırmıyım sonra:)
- +1 yıl
peki peki burdan sorayım o zaman:) yeni tanıştığım birinden etkilendim ona teklif etmek istiyorum ne kadar süre beklemeliyim:)
- +1 yıl
heh bide gözlük konusunu soracağım. lazer olmayı düşünüyorum ama bir doktor sakın olma yazık dedi. diğer bir doktorla daha görüşeceğim ondan sonra karar vereceğim. sence gözlük bana yakışıyo mu?
- +1 yıl
2.5 numara ve durmuş durumda ama doçent doktor olma yazık etme gözüne dedi. çok yan etkisi varmış.
- +1 yıl
geceleri sıkıntılıymış baya. 3 arkadaşım oldu 1 tanesi pişman 1ini bilmiyorum 1ide 2-3 gün içinde Türkiyeye gelecek o zaman soracağım. bide 1 hafta sonra o konuştuğum doçentin hocası olan doçente gidicem ona soracağım ol derse o yapacak zaten:)
- +1 yıl
miyopum son gittiğim doktor 0.25 astigmat yazdı ama sanmıyorum astigmat yoktu ya dikkat etmedi pek:)
- +1 yıl
heh bişey daha sorayım senden de onay alayım:) sesimi beğeniyorlar dedim ya. Rleri söyleyemiyorum ğ gibi çıkıyo. sempatik diyolar. sence gerçekten de öyle mi yoksa kırılmayayım diye mi:)
- +1 yıl
:)) ablam ara ara benle dalga geçer hep:) R leri söylettirir benim beklemediğim bir anda:) başka başka ne sorayım ya aklıma şimdilik bişey gelmiyo hep ben sordum biraz da sen sor ya yoruldum soru bulmaktan:)
- +1 yıl
o zaman bir 15-30dk mola alayım ben daha sonra yeni sorularla gelirim ama sen de düşün biraz ya başka konularda da olabilir aklına takılan ne varsa:)
- +1 yıl
ya şey diycem burdan ya da facebooktan eklememe izin verirsen daha rahat yazışırız. seninle konuştuğum gibi rahat konuştuğum kimse yok. eskiden bir kız arkadaş vardı ama o da evlenince konuşmayı bıraktı. bak rahatsız olursan siler engellersin ki seni rahatsız edicek hiçbişey yapmam. sadece iletişimi kolaylaştırırsak daha iyi olmaz mı? hem şimdi aklıma gelmese de ilerde sana danışmak fikrini almak isteyebileceğim şeyler olabilir ki şuanda sana kendimi tamamen anlatmış durumdayım. daha rahat yorum yaparsın. ama istemiyosan da sorun olmaz burdan yazmaya devam edebiliriz.
- +1 yıl
tamam tamam sorun değil. pratik olsun dediydim neyse böyle idare edicez:)
- +1 yıl
sıradaki sorum şu: tanıştığım kızın geliri benden yüksekse onun için sıkıntı olur mu bu durum?
- +1 yıl
hımm. peki şöyle bir huyum var yanımda elmayı ısıra ısıra yenmesine dayanamıyorum. kirpi gibi bütün tüylerim diken diken oluyo içim bir garip oluyo yanımda biri elma yerse kaçıp gidiyorum:) garip bir huy mu sence :)
- +1 yıl
:):) evet herkesde var bişiler:) peki peki. kızla tanıştım bir iki kez görüştük. kızın hoşuna gittim ama o beklediğim gibi biri çıkmadı diyelim. ne yapmalıyım? onu istediğim gibi birine çevirebileceğimi umut edip devam mı etmeliyim yoksa en kısa sürede bitirmeli miyim?
- +1 yıl
oki. kibarca ayrılık nasıl olur? yüzüne mi yoksa mektup yazarak mı? (not:kendimi aştım bu arada daha bir kızla tanışmadan ondan ayrılabilme ihtimalini bile düşünmeye başladım:))
- +1 yıl
:):) neyse ayrılığı düşünmeyelim önce bir tanışma faslını düzgün becerebilirsem ne ala:)) bu cumartesi arkadaşımın düğünü var üzülüyorum bir arkadaşım daha evleniyo diye:( onu yurt dışına gidince kaybettiydik biraz şimdi tamamen kaybedicez gibime geliyo...
- +1 yıl
kardeşim dediğim bir arkadaşım var evlendi şu an 1 çocukları var ve haklı olarak onlarla daha çok vakit geçiriyor. eski günleri özlüyorum sürekli beraber takılıyoduk ya:( ama yine de görüşüyoruz olabildiğince. ama bu arkadaş avusturalyada yaşıyo artık eşini de oraya götürecekmiş yani kaybettik gitti diyebilirim.
- +1 yıl
sağlık olsun yapacak bişey yok elimizde kalanlarla takılıcaz. arkadaş çevrem çok geniş değildir. gerektiğinde azaltma bile yapıyorum. adam gibi adamlarla arkadaşlık ediyorum gerisi boş.
- +1 yıl
peki peki şey sorayım. tutki ilerde kimseyle tanışamadım olmadı yani bir türlü. görücü usulüne başvursam mı ya da beklesem mi?
- +1 yıl
ama görücü usulünde tanışacağın kişi biran önce evlenmek niyetinde oluyor. yani tanışma faslı o kadar kısa sürüyor ki belkide doğru dürüst tanışmaya fırsatın olmuyor bile. o yüzden görücü usulü son çarem.
- +1 yıl
en dibe attım ya :) bizim millet bayılıyo görücü usulüne. evlencem desem hemen kız bulacak tanıdıklar ama der miyim hiç onların keyfine göre takılacak değilim sonra pişman olacak olan benim. insan aşık olmadığı biriyle evlenmemeli bence. o yüzden boşanmalar tavan yapıyor günümüzde latlaylom evlendiriliyorlar diye.
- +1 yıl
peki tanıştım kızla ona aşık oldum ama o hala benden hoşlanma aşamasında. kendime nasıl aşık edebilirim :) (kızlarsoruyordaki genel sorulardan biri :))
- +1 yıl
peki sen hiç aşık oldun mu? ben bikez olduydum ve içim içime sığmadıydı aşık olduğumu duymayan kalmamıştı o zamanlar sabırsızlaştıydım iyice. o yüzden aşık olunca yine kendimi kaybedeceğimden korkuyorum acele ederim die.
- +1 yıl
işte anlatmak istediğim şu aşık olunca çok değişiyosun sabredemiyosun
- +1 yıl
istersen bu geceki muhabbeti burada bırakalım yarın devam ederiz?
- +1 yıl
yani bir daha konuşmayalım mı diyosun?
- +1 yıl
yok illa soracak soru olur :) normal de konuşuruz diyorum ya. hep ben mi sorucam sen de sorarsın
- +1 yıl
tamam nasıl istersen ben buralarda olurum ilerde konuşmak istersen. iyi geceler diliyorum. kendine iyi bak. benden bu gecelik bu kadar:)
- +1 yıl
bende teşekkür ederim anlayışla sorularıma cevap verdiğin için. tekrardan iyi geceler :)
- +1 yıl
orda mısın?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
77
Cevap
49Cevap
+1 yılilk dişlere bakarım temiz olmalı daha sonra bakışları daha sonra eli kolu ve ayakkabıları bunlardan çok etkileniyorum
aslında bir etkilendiğim şey daha var adem elması (gırtlak çıkıntısı) garibim ya :D17 Yorumla- +1 yıl
:)))))
- +1 yıl
yamukluk önemli değil temiz ve ferah nefes olsun yeter
- +1 yıl
yok sanırım erkeğin genetiğiyle alakalı bişi belli olup olmaması
+1 yılYalnız ve diğerlerinden ayrı duruşu, sessiz, efendi, sakin bir havası olması oldukça etkileyici olabiliyor. Tabiki bir meleğin içinden bir şeytan da çıkabilir... Keşke iç güzellik görülebilseydi, işte o zaman bütün koku, gülüş, görünüş saçmalıkları tarihe karışırdı. Ve yapayalnız gezmezdik :)
30 YorumlaValla benim sesim çok güzel gülüşüm bakışım bir harika diksiyonumdan zaten bahsetmiyorum bile ama sapım kimse ilgilenmiyor benimle :D
31 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bunu bir kızın sorası ilginç olmuş ama buraya yazmicam ilk neye baktığımı (fesatlıketmeyin)
14 Yorumla- +1 yıl
Biraz yargılama seziyorum.
+1 yılcüzdanından :D demeyeceğim çok klasik espri oldu.
duruşu, yürüyüşü ve sesi tabi gözleri de olabilir. ortaya karışık olsun işte.22 Yorumla- +1 yıl
-.- tabiki tatlıııııııııııım
+1 yılkızları bilmem ama her erkek kızın kokusundan hoşlanır. bahar çiçeği gibi kokasımız gelir. :))
14 Yorumla- +1 yıl
ama öyle ya ben çok hoşlanıyorum, çok güzel kokuyorsunuz.
- +1 yıl
:)))
cüzdanından etkilenebilenler umarım azınlıktadır :D
11 YorumlaBen bir erkekten şöyle etkilenirim... saka la saka ne diye etklencem :D
117 Yorumla
+1 yılUlan sesim radyocu gibi konuşma vs de öyle boyum 190 gülüşümü herkes beğenir ama kısa boylu sarı saçlı mavi gözlü arkadaşımda bunlar olmadığı halde benden çok prim yapıyor bunu açıklar mısınız?
12 Yorumla- +1 yıl
laf yapamıyosundur aga ondan
- Kişilik & Karakter konusunda 579 cevap paylaştı.
+1 yılSaçlar. Yani bence saçlar, kızlar saçlardan etkilenin. Eğer kötü bir saça sahipse o erkekten uzaklaşın, baktınız böyle harika saç sürülen wax sayesinde ahenkle dans ediyo, sevişin o erkekle falan :D
16 Yorumla- +1 yıl
Ahahaha :D hiç gülceğim yoktu :D :D
- +1 yıl
İşte zevkler ve renkler :D
- +1 yıl
:))
tabikide yüzden etkilenir kızlar, eğer allah vergisi yakışıklı bir yüzün varsa 1-0 öndesin demektir... kafatasının şekli ve yüz yapısı en önemli faktördür gerisi hikayeeee...
13 Yorumlabir bayanın şahsen hal ve harekatlarına bakarım eğer olgunsa hemen +1 şukularım panpa.:SF:SD:Fd
11 Yorumlabir erkek olarak bütün cevapları okuyacağım tek tek :)
15 Yorumlabende merak ediyorum bu sorunun cevabını ama çok saçma cevaplar var özgüven bile diyen olmuş ilk görüşle özgüvenin ne alakası var :D
11 YorumlaValla öyle bir göz gezdirdim kızların cevabına bazıları çok abartmış sanki kendileri Adriana Lima :D
116 Yorumla- +1 yıl
Siz deyince genelleme yapmış oluyorsun. Bir kızdan hoşlanmak için her türlü neden olabilir.
Çok güzel değildir ama gerçekten bilgili nasıl davranacağını bilir hoşlanırım
Çok güzeldir ama salağın önde gidenidir bu sefer ilgimi çeker ama işim bittikten sonra ayrılırım :D
Kısacası evlenilecek kız vardır eğlenilecek kız vardır.
+1 yılSesim çok hoşmuş ^^ Öyle derler yani. Bilemem daha başkasını ^^
15 Yorumla- +1 yıl
herkes şiir ezberletiyor o yüzden -.- gıcık bişi
- +1 yıl
bende de nasıl şans varsa artık...
+1 yılBende diyorum neden benden çok etkilenen oluyor..
Verilen cevaplardan bunu şimdi daha iyi anladım ;)13 Yorumla- +1 yıl
Nereni? :D
- +1 yıl
siz boşverin ;)
Ula arkadas allah in verdigi sesi mi degistirelim napalim sesimiz guzel ciksin diye skip ta tipayi attiralim
121 Yorumla- +1 yıl
https://vocaroo.com al buradan konuş bakayım :D
Benim en cok etkilendigim sey fiziktir uzun boylu olmasi gerekir onun disinda boyun bolgesi ve kollari benim icin cok onemlidir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnu bilmem de nedense benden etkilenen kızlar hep alnımı ve popomu seksi buluyor. Kız dediğin g*t sever mi ya :) onu da geçtim alın nedir? Sevgilim hep alnımı severdi
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAlnım sahiden güzel bu arada :D ama o kadar da olmaz
Cevap sahibi+1 yılKızlara sor. Peki neden bir kız ilk göte bakar? :D
+1 yıldürüstlüğümden etkilendiğini söylerler ama söyleyenlerin dürüst olduğuna rastlamadım daha...
110 Yorumla- +1 yıl
ne alaka şimdi bu gerizekalı
- +1 yıl
annene sor en iyi cevabı o verir yazmak yerine acıklayıcı bişi yazabilirdin
10 kişiden 9u emin ol benim anladığım gibi anlamıştır. - +1 yıl
kusura bakma lütfen
anne olunca sinirlendim
özür dilerim - +1 yıl
ewet yanlış anladım. ama sonuç olarak ikimizde farkındayız önemli değil
+1 yılSempatikliği, davranışları, giyimi, saçı, tarzı, gülüşü.
28 Yorumla- +1 yıl
Mavinin ruhu adına... sizi eic seçiyorum.. tanrı sizi kutsasın :)
yaa gerçekten bu yorumu eic seçermisin Safirrrr :DDD - +1 yıl
Ahahaha :))
- +1 yıl
giderim var mı hacı? güzel kız tavlama sansım kac?
- +1 yıl
Valla o kadarını bilemicem :D kıza bağlı bişey :)
- +1 yıl
olsun yüzde kac verion iyi güzel bir kız için azda olsa umut umuttur :)
- +1 yıl
%50 :)
- +1 yıl
saol :) iyi karakterimlede kurtarırım ozaman %51 olur enkotu :)
- +1 yıl
Rica ederim :)
akıcı konuşmasından ve konuşurken verdiği örneklerden.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim g ö t biraz düz. kızlar saplak atıyordu dutunu yerim diye
Bende aman allahım düşman g o t u ne derdim 😥😥😥😪12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılniye bunlar böyle neden :(
+1 yılGiyinişi ve tavırları böyle havalı bir tipse zaten etkilenmemek mümkün değil
12 Yorumla- +1 yıl
Vayy :D
+1 yılSaça
Ele
Ayağa (Özellikle)
Sese
Çok Önem Verirler !10 Yorumla
+1 yılBakışları ve gülüşü beni etkileyebilir alçakgönüllü ve hoşgörülü olmasıyla da ayrıca gönlümü fethedebili
10 Yorumla
+1 yılEtkilendiysem her seyinden etkilenmisimdir zaten bunun ayrimi olmaz ki :)
21 Yorumla- +1 yıl
Mükemmel cevap.
Saclari gülüşü gozleri agzi burnu elleri totosu başı heryeri
10 YorumlaFizik, saç, kaş, burun, ses. Biri olmazsa hiç olmaz bunların hepsi bir arada.
11 Yorumla- +1 yıl
=ben.
gözleri bakışları:) alın ve göz mesafesi ne çok yakın nede çok uzak gözleri küçük olmasın iri gözlü olsun benim gibi o ne ole yerde iğne arar gibi
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle sesi ve konusma bicimi ☺Güzel konusan bir erkege asla hayir demem
10 Yorumla
+1 yılGülüş tabiki çok önemli ama saç direk dikkatimi çekiyor agsjja
10 Yorumlatırnakları temizse dişleri beyazsa :D bir konusurm:))
15 YorumlaYakışıklıysa bişey yapmasına gerek yok etkilenirim zaten :) yakışıklı değilse kokusu ve konuşması önemli.
20 YorumlaÖnce mavi gözleri , boyu ve konuşması fizik yapısı yani geniş omuzlulara bayılıyorlar bu kızlar.
10 Yorumla
+1 yılkızlar demıssın cevap vermiyorum bak
25 Yorumla- +1 yıl
en cok bana sorucaksın :)
- +1 yıl
Ayy aklıma bu geldi :D www.google.com/url
- +1 yıl
yanı baska ne gelebılır kı :)
+1 yılBen kesinlikle ilk olarak saçlarına bakarım, sonraysa gözlerine!!!
21 Yorumla
+1 yılgözlüklerimden etkilenirler <3
11 YorumlaBoyu kısa olsun minik burunlu olsun benim olsun 😃😃
10 YorumlaPoposundan yüzü boşver şimdi :D
25 Yorumla- +1 yıl
popom güzel olurmu
Benm gogslerim dikkat cekiyi la
24 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıluzun boyundan
diş yapısından ve gülüşünden30 Yorumla genelde benim gülüşümden etkilenirler.
16 YorumlaTipi ilk şarttır, ardından ise karakteri.
20 Yorumla
+1 yılSes tonu ve mimikleri ha bir de kirpikleri :)
20 Yorumlabakışlarından tabi göz göze gelirsek...
20 Yorumla
+1 yılomuzlar
saçları
gözleri
dudakları40 YorumlaEspirilerimden etkilenler var
15 Yorumla
+1 yılyalancılara bak hepsi yalacı
136 Yorumla- +1 yıl
tabi öyle tipe bakarım desenize
- +1 yıl
tipini begenmediğiniz için içini asla öğrenemiceksiniz ama tipini begendiğiniz adam yalancı dolancı çapkın vsvsvs cıkıyor işte
- +1 yıl
kızlar hep onların peşinde özgüvnliler ya
- +1 yıl
tuhaf tuhaf elbiseler cıkıyo artık aklım almıyo
- +1 yıl
işte o insanlara bakılmıyo artık fırlama pç serseri olcan
- +1 yıl
Tabi bir senin bakmanla olmuyo nerde oyle kizlar
- +1 yıl
Cikanlarda guvenniyo o serserilaer yuzunden
- +1 yıl
Ben bulamiyorum ama :-)
- +1 yıl
Kirk yasindami :-P
- +1 yıl
Ama evlikigin vvardir :-)
- +1 yıl
Yerimde olsaydin anlardin :-)
- +1 yıl
içim rahat değil 30-32 ye kadar nabıcam ben yasımda 28
- +1 yıl
inş dediklerim gibi olursa zor tabi
- +1 yıl
dediğim gibi serseri fırlama karaktersiz palavracı olamamam herhalde
- +1 yıl
hiç olmadı pek yakısıklıda değilim zaten oyle kızlarda cıkmasın
- +1 yıl
görnüşü göre kimsenin içini bilemezsin bu yüzden begenilmeeyenler ii olsa reddedilir seni tanıyan biri olmadıktan soınra
- +1 yıl
tanıdık vs olmadan olmuyo bu işler cevre vs olması lazım yoksa direk bir kızın yanına gidemem
- +1 yıl
:))
dişlere bakıyorlar hacı sanki at seçiyorlar
11 Yorumla
+1 yılBeni nasıl buldun kanks :)))
110 Yorumla- +1 yıl
Sağolasın bende seni iyi buldum caktirma :)
- +1 yıl
Ayıp ya :)
- +1 yıl
Hahaha karizmami bitirdi sarp ya :Pp
- +1 yıl
Özel e gel kanks oradan söyliyim
- +1 yıl
Eyvallah :)
+1 yılNeresinden söyleyin orayi duzeltelim
15 Yorumla- +1 yıl
:):) bilgi alıyoz ya kusura bakma 0 kız 0 samimi erkek en azından kız olsun :):)
- +1 yıl
kız arkadas ıstıyom ılla sevgılıde degıl :)
- +1 yıl
saol :):)
tabi canım tipi süzer hayal edersiniz :D
19 Yorumla
+1 yılbakışlarından ve parfüm kokusundan :)
10 YorumlaGülüş ve bakisindan :))
10 Yorumla
+1 yılbazıları erkeklerin poposuna bakıyor dogrumu
114 Yorumla- +1 yıl
hem bilmem hem dogrudur müthiş cevap valla :)
- +1 yıl
peki bakan neden bakar acaba onu merak ediyorum ya la
- +1 yıl
bakmayan bilmez peki baktıklarını nerden biliosun arkadaşın mı vardı ki ben şahit oldumda birinde ondan soruom sana
- +1 yıl
benim hatun vardı bir ara sormuştum bana gözlerinden ve popondan etkilendim dedi
- +1 yıl
neden sordun ki ve neden diyemezsin yani mesaj yazar mısın bana bu arada
- +1 yıl
bence yanına gelmişse utanmana gerek yok tanışmak için olcak başka ne için yalanmı söleyim yani sana ekle die beni boşver neyse resimdeki benim evet
- +1 yıl
anlamana sevindim
+1 yılgülüşüme hasta kızlar sadasf :D
13 Yorumla- +1 yıl
eksileyen kız arkadasın kuyruk acısı var :D sanırım onuda engelledim
+1 yılgözler, bahuşlar önemli
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim burnumdan etkilenirler yüzümü kaplıyo
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBence güzel ama herkesin kendine has burnu var tek tip estetik yapılmış burun sevmiyorum
- Devamını Gör (66)
Devamını Gör(111)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem