Ben yalan hiç söylemem demeyin illaki hayatınızın belli bir kısımlarında yalan söylemek zorunda kalmış olabilirsiniz. O yüzden dürüst görüşler bekliyorum. 👻😂
Pek beceremem ya ama yalan söyleyenleri rahatça anlayabiliyorum desem yeridir. Birini yalanlarınıza inandırmak istiyorsanız önce kendiniz inanın bu da benden yalancı adaylarına tavsiye
Aslında orta düzeyde yalancılığım iyidir yani söyleyebilirim bide konu ne mesele kime göre neye göre? Ama şöyle bişey var ben yalan söylersem en ufacık pembe yalanda bile vicdanım sızlıyor ya benimkiside fazla takıntılılık kafaya çok fazla takıyorum çok fazla ince düşünüyorum bu kadar ince düşünmek istemiyorum. Çünkü ince düşünmek zorunda değilim.
Yalan söylemiyorum diyen en kötü yalancıdır abi onu bi geçelim. Yalan konusunda ustalaşmak çok vaktimi aldı. Yalan söylerken yaptığım hataları çözüp artık kimsenin bu durumu anlamamasını sağlayacak duruma geldim efsane yalan söylerim ve yalan söyleyen herkesin yalanını anlarım böyle bir makinaya dönüştüm.
Berbat bir yalancıyım. Söylenmesi gereken zamanlar olmuyor diyen birisine inanmam açıkcası. Herkesin söylediği bir yalan vardır. Ama söylememeyi tercih edenlerdenim. Çünkü hem unutuyorum, hem de karşımdaki hemen anlıyor gibi geliyor bana. Ya da benim ki işgilli göt tıngırdar misalidir belki de, bilemiyorum 😂
1- Yalan söylüyor isem asla unutmam. 2- (Doğru-doğru-yalan-doğru) Tek parça yalan söylenmez ve doğru olduğuna dair doğru olgular kullanırım 3- Basit yalanlar söylemem Söylemiş isem muhattabım basit insandır.