Kişilik & Karakter Tatlı bir insan mısın yoksa sert mi tahmin edem mi? alfa_centauri Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 132 Yapay Zekaya Sor Canım sıkıldı da ondanHayır, etme diye yazacak olanlar yazmasın, teşekkürler Güncellemeler+1 yıl Karakter olarak diyorum hee Güncellemeler+1 yıl Hesamplarımda yanlışlık olursa çok şaapmayın Tatlı bir insan mısın yoksa sert mi tahmin edem mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Benim de canım sıkkın bari görüş yazayım sence nasıl biriyim ben. 1 3 Yorumla alfa_centauri +1 yıl Bence tatlı bir insansın Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Çok teşekkür ederim. Yorumla alfa_centauri +1 yıl Rica ederimm Yorumla
caramelmacchiato25 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl ya ben bunu instada gördüm haha gercekden cok tamtli olmus 1 1 Yorumla alfa_centauri +1 yıl Hahshsemçd Yorumla
herbişeyisoranabla Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Yorgunluk anında içilen bir yudum Viski kadar tatlı; Efkar anında içilen bir kadeh Rakı kadar Sertim. 2 1 Yorumla alfa_centauri +1 yıl Cevabı niye kendin söyledin Yorumla
benkendall Takip Et Master Yaş: 24 , eic 82% +1 yıl Çok tatlıyım ama son kullanma tarihim geçti ya 1 3 Yorumla alfa_centauri +1 yıl O ne demek ya dldkldkd Yorumla benkendall +1 yıl Bayatladım, kimsem yohtır Yorumla alfa_centauri +1 yıl Bugün de senin için yakalım Rihanna reyiz 🚬 Yorumla
DertliPakize Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Buyrun tahmin edin 😁 1 3 Yorumla alfa_centauri +1 yıl Bazen tatlı bazen sert Yorumla DertliPakize +1 yıl Herkese aynı şeyi yazıyorsunuz galiba :)) Yorumla alfa_centauri +1 yıl Yoo : D Yorumla
lavriya01 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 85% +1 yıl Bi tahminini de ben aliyim 1 1 Yorumla alfa_centauri +1 yıl Tatlı sert karışık Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. et bakalim 1 2 Yorumla alfa_centauri +1 yıl Tatlı sert karışık Yorumla Alarasmin +1 yıl 👍🏻 Yorumla
ArımBalımPeteğiim Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 85% +1 yıl Hadi bakalım tahmin edin 1 2 Yorumla alfa_centauri +1 yıl Tatlı Yorumla ArımBalımPeteğiim +1 yıl Teşekkür ederim 🥰 Yorumla
BlueCupcake Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Buyurun. 1 2 Yorumla alfa_centauri +1 yıl Tatlı Yorumla alfa_centauri +1 yıl Biri eksilemiş Yorumla
Asil_kadinnn Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 51% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Et bakalım ne çıkacak 1 3 Yorumla alfa_centauri +1 yıl Sert Yorumla Asil_kadinnn +1 yıl Teşekkürler doğru tahmin.. aslında perdeyi kaldırınca kedi gibi bir insanım 😂 Yorumla alfa_centauri +1 yıl Hahahsjd rica ederim Yorumla
Sunrise_sunset_ Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Tatlımı setmi tatlısertmi tahmin et bakalım😂 1 3 Yorumla alfa_centauri +1 yıl Hahahsksj tatlı Yorumla Sunrise_sunset_ +1 yıl Teşekkür ederim 🤗💃 Yorumla alfa_centauri +1 yıl Rica ederimm Yorumla
Cennetenbirçiçek Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 +1 yıl et bakalım 1 1 Yorumla alfa_centauri +1 yıl Sert
Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı. Hadi et bakalım.. 1 2 Yorumla alfa_centauri +1 yıl Bazen tatlı bazen sert Yorumla Acid_Qeenn +1 yıl Bu doğru.👌😄 Yorumla
AxeSinS Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 308 cevap paylaştı. tamtlı ne yeniyo mu :D 1 3 Yorumla alfa_centauri +1 yıl Ağdksıdkd tatlı diyorum Yorumla AxeSinS +1 yıl uvv yee sende tatlısın adfas :D Yorumla alfa_centauri +1 yıl Eyvallah kardişim sjldje Yorumla
umrumdışı_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Et.. 1 1 Yorumla alfa_centauri +1 yıl Bazen tatlı bazen sert
Kravat_takan_adam Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Tabii ki.. 1 1 Yorumla alfa_centauri +1 yıl Sert Yorumla
TuzeyKekinoğlu Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Buyur kardo mic sende 1 3 Yorumla alfa_centauri +1 yıl Şimdi tatlı dersem geri bas lan dersin o yüzden sert Yorumla TuzeyKekinoğlu +1 yıl Aga yani ne tatlısı harbi yalan dolan kolpa bişi olurdu o hahshshdMartıq daha sert ve haşin 🦍😳 Yorumla alfa_centauri +1 yıl Baş tacınız mabi skdld Yorumla
AvastLazımmı Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Neyim ben buyur s9yle 1 4 Yorumla alfa_centauri +1 yıl Sert Yorumla AvastLazımmı +1 yıl Ah kardesim benim ah titanik sahnesini pp yapan biri nasıl sert olabilir Yorumla AvastLazımmı +1 yıl 😂Vay mk Yorumla alfa_centauri +1 yıl Görüntü herşey değildir diye düşünüyorum ağskfldkdç Yorumla
Sensei13 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Ben tatlımıyım tuzlumu 🤷 1 1 Yorumla alfa_centauri +1 yıl Tatlı tuzlu ortaya karışık Yorumla
imоutо Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Edemez ki edemez ki fjkhnsmkf 1 3 Yorumla alfa_centauri +1 yıl Tatlı. Ettim mi ettim mi hadi söle dkdl Yorumla imоutо +1 yıl Ehehe dışardan tatliş görünürüm sjdfsh Yorumla alfa_centauri +1 yıl O zaman yarı bildim dkdl Yorumla
Karanlık-cosmos Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 868 cevap paylaştı. Tatlı degilim ama çok sert bir kişiliğimde yok 1 0 Yorumla
justimagineittx Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 92% +1 yıl Olur et *-* 2 1 Yorumla alfa_centauri +1 yıl Tatlıı Yorumla
YalvarBarışalım Takip Et Master Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Hade et 2 3 Yorumla alfa_centauri +1 yıl Tamtlı Yorumla YalvarBarışalım +1 yıl Yaa tskkkk Yorumla alfa_centauri +1 yıl Ricaaa Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl 🙋♀️Et bakalım 2 4 Yorumla alfa_centauri +1 yıl Tatlı Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Teşekkür ederim ama hesap yanlış 😅 bu Matematik bizi kandırıyor Yorumla alfa_centauri +1 yıl Skdıskd bazen hesamplarımda yanlışlık ola biliyor Yorumla Pulsarr +1 yıl Yanlışlık yok bitanem. Sen dünyanın en tatlı insanısın ❤ Yorumla
selinn00_ Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Et canumm 2 1 Yorumla alfa_centauri +1 yıl Tatlı² Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Et bakalım alfacik 1 3 Yorumla alfa_centauri +1 yıl Oo snapchat adam skdod tatlı diyorum Yorumla everkeğii +1 yıl Bilemiyorum artık onu yiyene sormalı 😏 Yorumla alfa_centauri +1 yıl Puhahsidkd Yorumla
AbazaSavarrr Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 78% +1 yıl Et panpam 1 3 Yorumla alfa_centauri +1 yıl Tatlı ve öfkeli pampam Yorumla AbazaSavarrr +1 yıl Öfkeli değilim kız Yorumla alfa_centauri +1 yıl Biliyom kız şakacıktan Yorumla
mekansahibişahmaran Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl sülee 1 3 Yorumla alfa_centauri +1 yıl Sülüyorumm tatlıı Yorumla mekansahibişahmaran +1 yıl sertim ben ahahahha Yorumla alfa_centauri +1 yıl Hoayda sldkd bazen sistemde yanlışlıklar ola biliyor, kb efenim Yorumla
DengesizBirHatun Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Tahmins et 1 2 Yorumla alfa_centauri +1 yıl Bazen tatlı bazen sert Yorumla DengesizBirHatun +1 yıl Hıhım yani evet Yorumla
Tolga03453 Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl 😀 sempatik olduğumu söylerler 1 1 Yorumla alfa_centauri +1 yıl O zaman tatlı diyim : D Yorumla
PolyannaElisa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Buyur et😊 1 2 Yorumla alfa_centauri +1 yıl Tatlı Yorumla PolyannaElisa +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
__karamelleis__ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Et bakalım. 1 3 Yorumla alfa_centauri +1 yıl Tatlı Yorumla __karamelleis__ +1 yıl Yanlış. 😅 Yorumla alfa_centauri +1 yıl Hesamplar yanlış çıktı o zaman skdld Yorumla
simlikarküresiyim Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 49% +1 yıl Evet dinliyorum 1 2 Yorumla alfa_centauri +1 yıl Tatlı Yorumla simlikarküresiyim +1 yıl Doğru tahmin👏 Yorumla
Sherlockswife Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Olur. 1 1 Yorumla alfa_centauri +1 yıl Tatlı Yorumla
Kahve_Kokusu Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Tabi buyur. 1 2 Yorumla alfa_centauri +1 yıl Tatlı Yorumla Kahve_Kokusu +1 yıl Teşekkür ederim, benim diye demiyorum ama cidden öyleyim. :) Yorumla
Zwangths Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 79% +1 yıl Et bakalım 1 2 Yorumla alfa_centauri +1 yıl Tatlı Yorumla Zwangths +1 yıl Sağol çok değişkenim aslında HAHSHSD Yorumla
Alarasmin Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 67% +1 yıl Ortaya karışık🤣🤣 1 1 Yorumla alfa_centauri +1 yıl Kendin dedin cevabı : ı dkd Yorumla
çikolataçikilop Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 514 cevap paylaştı. buyrun efenim 1 1 Yorumla alfa_centauri +1 yıl Tamtlı Yorumla
TuanaSoruyorr Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 85% +1 yıl Et bakalım :D 1 2 Yorumla alfa_centauri +1 yıl Tatlı Yorumla TuanaSoruyorr +1 yıl Teşekkürler :) Yorumla
irem097 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 76% +1 yıl Et bakem 😂 1 2 Yorumla alfa_centauri +1 yıl Tamtlısın Yorumla irem097 +1 yıl 🥺😊 teşekkür ederim Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. Olur 1 1 Yorumla alfa_centauri +1 yıl Karışık Yorumla
nisenseix Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. tatlı mı cringe mi 1 3 Yorumla alfa_centauri +1 yıl Eladır ela a neyse Tatlı Yorumla nisenseix +1 yıl teşekkür ederim ckspwjxkspakf Yorumla alfa_centauri +1 yıl Rica ederimm ^^ Yorumla
Haylazzponçik Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Et bakalım 1 1 Yorumla alfa_centauri +1 yıl Tatlı Yorumla
ozlemyagmur Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Tipim tatlı ama yılan derler😂🐍 1 2 Yorumla alfa_centauri +1 yıl Ajkdeke tatlı diyim ben de Yorumla ozlemyagmur +1 yıl Yılan de🐍😁 Yorumla
Zehraasm Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 61% +1 yıl Olur 1 2 Yorumla alfa_centauri +1 yıl Bazen tatlı bazen sert Yorumla Zehraasm +1 yıl Evet, doğru Yorumla
Philotimo Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl Et.. 1 2 Yorumla alfa_centauri +1 yıl Tatlı Yorumla Philotimo +1 yıl Teşekkür ederim🌸 Yorumla
Pl060606 Takip Et Yoda Yaş: 95 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 705 cevap paylaştı. Merak ettim🤔 1 5 Yorumla alfa_centauri +1 yıl Tatlı Yorumla Pl060606 +1 yıl 😂 Yorumla alfa_centauri +1 yıl Noldu sjdkdk Yorumla Pl060606 +1 yıl %50 şansın vardı. Yanlış şıkkı seçtin 😀 Yorumla alfa_centauri +1 yıl Haydaa hahahsj Yorumla
_Vein_ Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 87% +1 yıl Olur er 1 4 Yorumla alfa_centauri +1 yıl Tatlı Yorumla _Vein_ +1 yıl Yiiiaaaaaaa Yorumla alfa_centauri +1 yıl ^^ Yorumla _Vein_ +1 yıl 🥺👉🏻👈🏻 Yorumla
Naz_006 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl He buyur alfa 1 2 Yorumla alfa_centauri +1 yıl Tatlıı Yorumla Naz_006 +1 yıl Thanksss Yorumla
Butterflysz Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 642 cevap paylaştı. Söyle 👊 1 1 Yorumla alfa_centauri +1 yıl Tatlı sert karışık Yorumla
Polykyl Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Edin 1 3 Yorumla alfa_centauri +1 yıl Tatlı Yorumla Polykyl +1 yıl Teşekkür ederim doğru Yorumla alfa_centauri +1 yıl Rica ederim Yorumla
ayaklarıkokankïz Takip Et Yoda Yaş: 91 , eic 75% +1 yıl etti. 1 1 Yorumla alfa_centauri +1 yıl Sert Yorumla
Didemalaca3 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl E hadi et 1 7 Yorumla alfa_centauri +1 yıl Çko tamtlısın knk Yorumla Didemalaca3 +1 yıl Hayır ben taş fırın kızıyım, bilemedin. Yorumla alfa_centauri +1 yıl Hesamplamalarda yanlışlık oldu, sistem arızalı da : (( Yorumla Didemalaca3 +1 yıl Olmaz böyle halka iyi hizmet vermiyorsunuz belediyeyi mi arayalım illa nedir yani? Yorumla alfa_centauri +1 yıl Lütfne yabmayın :' (( Yorumla Didemalaca3 +1 yıl Brz sert çkştm ksra bkmyn Yorumla alfa_centauri +1 yıl Est ne ksru Yorumla
Tati_Likoo_ Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Et bakalım 1 3 Yorumla alfa_centauri +1 yıl Tatlı Yorumla Tati_Likoo_ +1 yıl Sertimdir aslinda Yorumla alfa_centauri +1 yıl Hesap tutmadı o zaman : D Yorumla
minikhırçınkedi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Olurr 🤔 1 1 Yorumla alfa_centauri +1 yıl Tamtlı Yorumla
sabrinaandsalem Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Et.. 1 1 Yorumla alfa_centauri +1 yıl Tatlı Yorumla
KaraKaplıKitap Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Et bakalım 1 1 Yorumla alfa_centauri +1 yıl Tamtlıı Yorumla
midnightramblerr Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Edinn 1 1 Yorumla alfa_centauri +1 yıl Tatlı Yorumla
ᴡiɴᴄʜєѕᴛєʀ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Söyle 1 1 Yorumla alfa_centauri +1 yıl Karışık Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Benim de canım sıkkın bari görüş yazayım sence nasıl biriyim ben.
Bence tatlı bir insansın
Çok teşekkür ederim.
Rica ederimm
ya ben bunu instada gördüm haha gercekden cok tamtli olmus
Hahshsemçd
Yorgunluk anında içilen bir yudum Viski kadar tatlı; Efkar anında içilen bir kadeh Rakı kadar Sertim.
Cevabı niye kendin söyledin
Çok tatlıyım ama son kullanma tarihim geçti ya
O ne demek ya dldkldkd
Bayatladım, kimsem yohtır
Bugün de senin için yakalım Rihanna reyiz 🚬
Buyrun tahmin edin 😁
Bazen tatlı bazen sert
Herkese aynı şeyi yazıyorsunuz galiba :))
Yoo : D
Bi tahminini de ben aliyim
Tatlı sert karışık
et bakalim
Tatlı sert karışık
👍🏻
Hadi bakalım tahmin edin
Tatlı
Teşekkür ederim 🥰
Buyurun.
Tatlı
Biri eksilemiş
Et bakalım ne çıkacak
Sert
Teşekkürler doğru tahmin.. aslında perdeyi kaldırınca kedi gibi bir insanım 😂
Hahahsjd rica ederim
Tatlımı setmi tatlısertmi tahmin et bakalım😂
Hahahsksj tatlı
Teşekkür ederim 🤗💃
Rica ederimm
et bakalım
Sert
Hadi et bakalım..
Bazen tatlı bazen sert
Bu doğru.👌😄
tamtlı ne yeniyo mu :D
Ağdksıdkd tatlı diyorum
uvv yee sende tatlısın adfas :D
Eyvallah kardişim sjldje
Et..
Bazen tatlı bazen sert
Tabii ki..
Sert
Buyur kardo mic sende
Şimdi tatlı dersem geri bas lan dersin o yüzden sert
Aga yani ne tatlısı harbi yalan dolan kolpa bişi olurdu o hahshshd
Martıq daha sert ve haşin 🦍😳
Baş tacınız mabi skdld
Neyim ben buyur s9yle
Sert
Ah kardesim benim ah titanik sahnesini pp yapan biri nasıl sert olabilir
😂Vay mk
Görüntü herşey değildir diye düşünüyorum ağskfldkdç
Ben tatlımıyım tuzlumu 🤷
Tatlı tuzlu ortaya karışık
Edemez ki edemez ki fjkhnsmkf
Tatlı. Ettim mi ettim mi hadi söle dkdl
Ehehe dışardan tatliş görünürüm sjdfsh
O zaman yarı bildim dkdl
Kişiye göre değişiyor
Tatlı degilim ama çok sert bir kişiliğimde yok
Olur et *-*
Tatlıı
Hade et
Tamtlı
Yaa tskkkk
Ricaaa
🙋♀️Et bakalım
Tatlı
Teşekkür ederim ama hesap yanlış 😅 bu Matematik bizi kandırıyor
Skdıskd bazen hesamplarımda yanlışlık ola biliyor
Yanlışlık yok bitanem. Sen dünyanın en tatlı insanısın ❤
Et canumm
Tatlı²
Et bakalım alfacik
Oo snapchat adam skdod tatlı diyorum
Bilemiyorum artık onu yiyene sormalı 😏
Puhahsidkd
Et panpam
Tatlı ve öfkeli pampam
Öfkeli değilim kız
Biliyom kız şakacıktan
sülee
Sülüyorumm tatlıı
sertim ben ahahahha
Hoayda sldkd bazen sistemde yanlışlıklar ola biliyor, kb efenim
Tahmins et
Bazen tatlı bazen sert
Hıhım yani evet
😀 sempatik olduğumu söylerler
O zaman tatlı diyim : D
Buyur et😊
Tatlı
Teşekkür ederim
Et bakalım.
Tatlı
Yanlış. 😅
Hesamplar yanlış çıktı o zaman skdld
Evet dinliyorum
Tatlı
Doğru tahmin👏
Olur.
Tatlı
Tabi buyur.
Tatlı
Teşekkür ederim, benim diye demiyorum ama cidden öyleyim. :)
Et bakalım
Tatlı
Sağol çok değişkenim aslında HAHSHSD
Ortaya karışık🤣🤣
Kendin dedin cevabı : ı dkd
buyrun efenim
Tamtlı
Et bakalım :D
Tatlı
Teşekkürler :)
Et bakem 😂
Tamtlısın
🥺😊 teşekkür ederim
Olur
Karışık
tatlı mı cringe mi
Eladır ela a neyse Tatlı
teşekkür ederim ckspwjxkspakf
Rica ederimm ^^
Et bakalım
Tatlı
Tipim tatlı ama yılan derler😂🐍
Ajkdeke tatlı diyim ben de
Yılan de🐍😁
Olur
Bazen tatlı bazen sert
Evet, doğru
Et..
Tatlı
Teşekkür ederim🌸
Merak ettim🤔
Tatlı
😂
Noldu sjdkdk
%50 şansın vardı. Yanlış şıkkı seçtin 😀
Haydaa hahahsj
Olur er
Tatlı
Yiiiaaaaaaa
^^
🥺👉🏻👈🏻
He buyur alfa
Tatlıı
Thanksss
Söyle 👊
Tatlı sert karışık
Edin
Tatlı
Teşekkür ederim doğru
Rica ederim
etti.
Sert
E hadi et
Çko tamtlısın knk
Hayır ben taş fırın kızıyım, bilemedin.
Hesamplamalarda yanlışlık oldu, sistem arızalı da : ((
Olmaz böyle halka iyi hizmet vermiyorsunuz belediyeyi mi arayalım illa nedir yani?
Lütfne yabmayın :' ((
Brz sert çkştm ksra bkmyn
Est ne ksru
Et bakalım
Tatlı
Sertimdir aslinda
Hesap tutmadı o zaman : D
Olurr 🤔
Tamtlı
Et..
Tatlı
Et bakalım