Kişilik & Karakter Yardıma ihtiyacım var ama ilaç kullanmak istemiyorum ne yapıcam? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 30 yaşında adam ağlar mı ağlıyor işte depresyondaysa boğazım ağrıyana kadar yolun sonundayım artık buna karar verism ben Güncellemeler+1 yıl Biraz önce sistem soru biciminde değil dedi kaldırdı yazan varaa tekrar yazarsa sevinirim Yardıma ihtiyacım var ama ilaç kullanmak istemiyorum ne yapıcam? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ben de nasıl inthr edebilirim diye düşünüyorum bayadırDersler yüzünden 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İnsan dersler yüzünden düşünür mü dicem olmucak ama düşünüyor işte insan herhangi bir nedenden dolayı Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bende senin gibiydim seni bu kadar uzen sey nedir 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Benm gibi değisindir arada mutlu okuyondur ya da olmaya çalılıyondur ben nasıl intihar edebilirim diye düşünüyorum her gün 4 aydır falan Ayrılık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasil ayrildiniz ne oldu anlat Yorumla Soran +1 yıl Ayrıldık nasıl olduğunun bi önemi yok benim yüzümden oldu ve asla olmuycak zaten ne kadar daha depresyonda yaşayabilirim bilmiyorum Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl neyin var kardeşim 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Majör depresyon dayım tetikleyen ayrılık oldu gireceğim vardı heralde bilmiyorum ama iyi ye gitmiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sevgili ayrılığı mı? Yorumla Soran +1 yıl Aynen ama bu seferki çok farklı hiç böyle olmamıştım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl neden ayrıldınız? Yorumla Soran +1 yıl Benim yüzümden asla geri dönmücek dönemezde artık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl belki döner bilemezsin sen çabaladın mı Yorumla
OkuGeç_ Takip Et Xper 1 Yaş: 34 +1 yıl Neyin var anlat? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Anlatcak okadar şey de yok aslında ayrıldık ve ben depresyon a girdim hemde een kötüsünden Yorumla OkuGeç_ +1 yıl Sebep? Neden ayrıldınız Yorumla Soran +1 yıl Davranmamam gerektiği şekilde davrandım bunu hakettim ama bu denli kötü olcağımı bilmiyordum keşke bilseydim ☹️☹️ Yorumla Soran +1 yıl İstek attım istersen uyumadıysan özel yazabilirsin Yorumla
Simurg1992 Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Knka beni ekle.. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ekledim Yorumla Simurg1992 +1 yıl Xperim düşük bana yaz sohbet açılsın yarın konuşalım. Seninle konuşacağım çok konu var Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben de nasıl inthr edebilirim diye düşünüyorum bayadır
Dersler yüzünden
İnsan dersler yüzünden düşünür mü dicem olmucak ama düşünüyor işte insan herhangi bir nedenden dolayı
Bende senin gibiydim seni bu kadar uzen sey nedir
Benm gibi değisindir arada mutlu okuyondur ya da olmaya çalılıyondur ben nasıl intihar edebilirim diye düşünüyorum her gün 4 aydır falan
Ayrılık
Nasil ayrildiniz ne oldu anlat
Ayrıldık nasıl olduğunun bi önemi yok benim yüzümden oldu ve asla olmuycak zaten ne kadar daha depresyonda yaşayabilirim bilmiyorum
neyin var kardeşim
Majör depresyon dayım tetikleyen ayrılık oldu gireceğim vardı heralde bilmiyorum ama iyi ye gitmiyorum
sevgili ayrılığı mı?
Aynen ama bu seferki çok farklı hiç böyle olmamıştım
neden ayrıldınız?
Benim yüzümden asla geri dönmücek dönemezde artık
belki döner bilemezsin sen çabaladın mı
Neyin var anlat?
Anlatcak okadar şey de yok aslında ayrıldık ve ben depresyon a girdim hemde een kötüsünden
Sebep? Neden ayrıldınız
Davranmamam gerektiği şekilde davrandım bunu hakettim ama bu denli kötü olcağımı bilmiyordum keşke bilseydim ☹️☹️
İstek attım istersen uyumadıysan özel yazabilirsin
Knka beni ekle..
Ekledim
Xperim düşük bana yaz sohbet açılsın yarın konuşalım. Seninle konuşacağım çok konu var