Güncellemeler
+1 yıl
Konfor alanı şey oluyor mesela yeni şeyler denemiyorsun, kendini geliştirmiyorsun, sürekli aynı şekilde yaşıyorsun, tembellik ediyorsun, başarmak istediğin şeyler için rahatlığından vazgecemiyorsun gibi gibi.
Örneğin erken yatıp erken kalkman senin kendini geliştirmen için çok önemlidir. Erkenden işlerini halleder, daha çok kitap okursun, daha çok ders çalışırsın, günün verimli geçer. Ama gece yine bu sitede mal mal takılmaktan vazgecemezsin cunku alissmissin o rahatliga.😂
Örneğin erken yatıp erken kalkman senin kendini geliştirmen için çok önemlidir. Erkenden işlerini halleder, daha çok kitap okursun, daha çok ders çalışırsın, günün verimli geçer. Ama gece yine bu sitede mal mal takılmaktan vazgecemezsin cunku alissmissin o rahatliga.😂
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Güzel soru. İş konusunda kafada bir şeyi netleştirip onunla birlikte yeni bir çevre ve sosyal hayat oluşturulmalı.
Eski alışkanlıkları bırakıp yenisini edinmek çünkü boşlukta insan tekrar konfor alanına geri döner
Ben kendimi zorluyorum. Kendimi telkin ediyorum "Ya seve seve çıkacaksın ya sa s*ke s*ke." diye.
Bende çıkamıyorum
Heh anlayan biri tebriks
Şimdi aklıma geldi 10 saniye kuralı vardı aklına gelen şeyi 10 saniye içinde yapıcaksın ertelemeden birde yapacağın işleri hazır hale getireceksin önceden ki tekrar ertelemek için bahane bulma örnek olarak ders mi çalışıcaksın masanı önceden çalışmaya hazır hale getiriceksin. Bu iki yöntemi hatırladım bildiklerim bukadar.
Evet güzel yöntem
Konfor alanına nasıl gireriz sende onu söyle 😂
Ya konfor alanının açıklamasını yazmadığıma pişmanım😭 kimse anlamamış. Konfor alanı şey oluyor mesela yeni şeyler denemiyorsun, kendini geliştirmiyorsun, sürekli aynı şekilde yaşıyorsun, tembellik ediyorsun, başarmak istediğin şeyler için rahatlığından vazgecemiyorsun gibi gibi
Hee anlaşıldı şimdi aynı dert bende de var çözüm bulursan beni bul 😃
Sen camel içmeye devam et😂
O sıgara paketleri değişmeden önceki halim ve inanmazsın son 30 dakikadır kitap okuyorum lütfen ön yargılarımızı yıkalım 😊😄
Hahahahh peki ozur dilerim
Özür dilemen için demedim ama güzel oldu 😇😂
Değişimine ben mi vesile oldum😁
Senin sorunu görmeden 20 dakka önce değişmiştim 😂
Tesadufun bu kadarı
Dimi hayat işte 🙂
Öyle bir alanmı var bize öyle bir bilgi gelmedi
Cihangir kennediy abimizin lafı değilmiydi 😅😢
@Hakankeka aynen 😀
Hala videolarını izliyorum 🤣
Senin cikmam zor
Oniye