Bazı kızlar görüyorum mesela sevgilim bana çiçek almıyor diye üzülüyor falan. Bunu bana bir anlatın hele, çiçek böceğin önemi nedir? Bir olayı nedir? Önemli olan değerli hissetmekse bir çok yolu var ama çiçek neden? :D Yoksa bu çiçekçilik sektörünün batışını engellemek için bir tezgah mıdır?
Kadınlar neden çiçeği böceği bu kadar çok seviyor?
Çiçek sevilmez mi ya. Kadının ruhu incedir, gönlü naif tir, iç dünyası hep bahardır.. Çoğu erkek odun olduğu için, bunu anlayamaması ve bu kibarlığı yapamaması çok normal...
bi sevgiliden bi çiçek almayı hayal etmişim hep hiç almadim hayatımda sevgiliden hediye ve bunun olacaksa bi çiçek olmasını isterim çiçek sadece güzelliğini narinliğini rengini şeklini adını kokusunu sevilsin ister tıpkı biz kadınlar gibi bizi temsil eden şeyi bizi sevenden almayı isteriz.
Çiçekle alakalı olduğunu düşünmüyorum. Düşünerek yaptığı her şey özeldir ve sevilir. Mesela bana çiçek almak yerine yemek yapsın daha iyi. Hem ben çiçeği kendime alıyorum 👯
Çünkü çok güzeller. İnsan baktıkça mutluş bir top oluyor. Hem biz çocukluğumuzda çiçeklerden yapılan taçlarla büyüdük. Sevgilimizden çiçek beklememiz normal değil mi? 🤓
Her çiçeğin kendine özgü bir anlamı vardır. Kokusu, dokusu ve zarefeti ile her çiçek bir mesaj taşır; tıpkı her kadın gibi. Mesela beyaz gül ; saf güzelliği temsil eder. Kırmızı gül ;aşkı, tutkuyu simgeliyor ve her bir çiçeğin bir anlamı vardır. Çicek kadınları mutlu eder çünkü çicek almak çok ince düşünülmüş bir davranış ve kibarlıktır bana göre şahsen ve her kadın ince düşünceli, kibar erkekleri sever. Çiçekler çok hassastır iyi bakılmazsa solar tipki kadınlar gibi. Çicekler bizlerle özdeşleşmiş olduğu için de seviyor olabiliriz. Her kadın bir çicektir ve bir çicek ile her şeyi anlata bilirsiniz.
Çiçekler sevgiyi ve duyguyu anlatmanın en kolay yolu.. Bu sebebten sadece sevgiliye değil, sevilen bir arkadaşa bize emeği geçmiş bir öğretmene, ve eşe dosta bu sebebten çiçek siparişi verilir çoğu zaman.. Çiçeğin maneviyat gücü fazla olduğu için birisine içteki sevgiyi anlatmanın en duygusal halidir Tabi her çiçek verene inanmamak lazım. Bazen sadece çicek yoluyla duygularımızı kullanmak isteyen kötü niyetli insanlar da olabilir
selam canım, aslında konunun özüne inersek önemsediğimiz çiçekler değil bize değer verip küçük de olsa bize hediyeler almanız ve bizi özel hissettirmeniz. Mesela bi çiçek yerine bi şarkı ya da bi şiir de hediye edebilirsiniz (düşeriz jbhrghj). Çiçek ise halk arasında bir tabu olmuştur. Değer veren çiçek alır diye düşünüyoruz ondan dolayı da bazı kızlar çiçek almayan sevgilisi olduğu zaman yakınıyor😊 kadınları anlayabilmene yardımcı olabilmişimdir umarım<3
Sanırım ben de yorumları okuyacağım mantığını anlamak için 😄 Ben şahsım adına söyleyebilirim ki çiçek alınmasa da olur ama verdiği değeri bakışında, davranışlarında görmeliyim. Alınan bir çiçek ya da eşya bunlar kadar değerli değil gözümde.
çiçek bakane aslinda bi olayi yok.(en azından kendim için söylüyorum) olay seni düşünmesi yoksa yolda bulduğu taş bile değerli. hiçbir şey vermesine gerek yok. bi çoğumuz böyleyiz
Hem makul hem görsel ve duygusal olarak etkileyici bir hediye. Çok severim ama saksı çiçeklerini. Bunu gereksiz bulan erkek pırlanta yakut zümrüt de alabilir kabulümüz.
Aga ben böcekten kaçıyorum boşa para vermesin Çiçekte abim sağolsun aldı karşı cinsten başka Allahın bir kulu alimde şu garabin yüzü gülüŕ belki demedi 😏
Tamamen sürü psikolojisi, kadın çiçek sever bırakın dalında kalsın ordan sevin. Çiçeklere özgürlük istiyorum yaşamlarının sona ermesi benim yüzümden olmasın. Canlı katli resmen...
Tabu olmuş.Çünkü bir de anlamlı buluyorlar onu. Bir canlının hediye olarak verilmesi adak olarak adamak gibi bir şey... Özel hissettiren her hedıye guzeldır ama kadın yanlış anlar bir hediye alırken veya alma niyetim olduğumda iki kere düşünürüm.
Küçükken paramız yok diye annemize çiçek toplardık onu çok sevdiğimizi bilsin diye, çocuklukta neyi nasıl kodlarsan öyle devam eder, karşı tarafın sevgisini kendi yöntemimizle çözmeye çalışmışız sanırım :))
Hemcinslerimiz sosyal medyada gozumuze gozumuze soktuklari icin sagolsunlar insan ozeniyor ister istemez Bikac kere alsalar zaten daha istemicez. ama. onu bile yapamayanlar var, hani heves alinsa problem olmayacak ama bazilari almamakta direniyo
Hayatım boyunca çiçek almadığım için, benim için anlamlı olduğunu düşünüyorum. çiçekler çok güzeller, insan baktıkça mutlu oluyor ben çok seviyorum çok değer veriyorum çiçeklere...
Çiçek çok güzel bir hissiyat veriyor ondandır belki de eskilerden gelen bir şey eskiden çiçeklere manalar atfedilirmiş sarı ayrılık, beyaz masumiyet , kırmızı aşk ve tutku gibi insanlar herşeyi bu kadar yoz ve göze batıra batıra yaşamadığı için çiçeklerle bunu dile getirirlermiş bana hissettirdiği his tam da bu o güzel eski zamanları uyandırıyor bende çiçek aldığım zaman mutlu oluyorum çok bakabilen biri değilimdir zamanım pek olmuyor onun için buketler daha iyi☺️🥰
Hiç sevmem çiçek alan insanları. Bana 1 günde solacak çiçeği alması demek benim için böyle geçici bir hevessin demektir. Onun yerine beni çiçek bahçesine götürsün çiçekleri koparmadan koklayalım birlikte.
Güzel kokuyor, şekil olarak da güzeller. Hiç mi yapmadılar çocukken papatyadan örgü taçlar? Çocukken bilinçaltımıza işliyorlar. Sonra neden seviyoruz? 🙃
Bazı kızlar için çiçek özeldir ya hani klişe bişey ama ben kendi adıma konuşuyorum, hayatım boyunca hiç bir şekilde çiçek almadım, o yüzden bu kadar anlam yüklüyorum.
Ben lahmacunu daha çok seviyorum mesela. Çiçek solacak 2 3 gün sonra falan yenmiyor yani ama lahmacun çig köfte falan karışımı bişeyler olsa uff hayır der miyim hiç.
Git bahçeden bir papatya kopar ver . Kadina verilecek en narin hediye. Olay galiba çicekte degil altindaki ince düşünüşte. Ne yiyilir ne içilir ne de giyilir , öyle değil mi?
Çok zalimler çok ah alıp aşırı günahları var. Çiçek böcek kus sahte hayvan doga sevgisi ayaklarına yatıp iyi insan rolü oynarlar. Özgürlük medeniyet demokrasi nutukları atarlar