Sadece bu sorum erkeklere değil aslında. Sizce herşey dış görünüş mü yani? Bir insanın içine mi dışına mı daha çok öenm verirsiniz? Erkeklere göre seksi, güzel, bakımlı mı olması gerekiyor illa kızların?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir yemeğin ilk önce gözümüze hitap etmesi gerekir değil mi? Görünüşü hoşumuza giderse o yemeğin tadına da bakarız ya da bir kitabın kapağı dikkatimizi çekerse onu okuma isteği uyanır. Bence bu işlerde o hesap karşımızdaki insanın dış görünüşünü beğenirsek onu tanıma gereği duyarız iç güzelliğini keşfederiz ama her şeyde dış görünüş değil orası ayrı bir mesele.
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle içi güzel olmayanla görüşmek dahi istemezsin çünkü
En İyi Cevaplar
bence dış görünüş sadece ilk aşamada fazla ön planda. Sonuçta daha önce hiç tanımadığın biriyle tanışmak istersen dış görünüşüne göre karar veriyorsun. Ama ikinci aşamada asıl önemli olan şey davranışlar, konuşma vs.
11 Yorumla- +1 yıl
Yani daha çok dış görünüş önemlidir sonradan
Erkek var, erkek var kuzum. Orlando Bloom da erkek Antony Hopkins de. Hepsinin de karakteri zevki başka. Mesela Sir Antony Hopkins doğası gereği etli butlu kızları sever, Orlando Bloom daha naif, ince sevimli cute, pretty kızları sever. Ben şahsen güleç, esprili, zeki kzıları tercih ederim. Boyalı kızları sevmem. Kardeşim tam tersi. Ya ya! işte böyle...
11 Yorumla- +1 yıl
Herkesin zevki farklı
Hayır, öyle olması gerekmiyor. Dışı dikkatimi çekenin içini merak ederim. Karakteri beş para etmezse kainat güzeli olsa ne fark eder?
13 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
- +1 yıl
Hahah aslında buraya yazan çoğu kişinin cevabını beğendim herkes güzel yorumlar yapmış
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
62Cevap
Erkeklere göre dış görünüşe göre değil. Bir kadının erkeğine nazı niyazı geçmeli. Yani cilvesi olacak erkeğini elde edebilecek. Erkek mutlu olursa kadın da mutlu olur. Her şey dış görünüş değil tabi ki ama evli kadının bakımlı olması lazım. Sonuçta cinsel yaşamda tatmin edicilik olması gerekir.
10 Yorumlayok hayır ıgıg yok yok dış görünüş olmaz ya o dış görünüş sonunda yok olmuyor mu vucuttakı sıvı miktarı zamanla düstükçe o deri büzüşmeyecek mi zamanla kemiklerinin içi boşaldıkça vucudun yavaşca eğilmeyecek mi bütün bunlar oldugunda yanında kim olacak eger dış görünüş için biriyle hayt sürersen tek basına kalırsın ama seni sen oldugun için senin ruhuna vurulmuş biriyle olursan o her zaman seninle olacaktır umarım anlatabilmisimdir... bende esas sana soruyorum aynı soruyu cevap alabilir miyim
04 Yorumla- +1 yıl
İlk görünüşte benim için de dış görünüş önemlidir dışı iyi olamayanı merak da etmem pek ama dışı iyi olup içi kötüysede işim olmaz onunla çünkü hiç bir şeikide uzun sürmez
- +1 yıl
Ya ben hoslandıgım kişi mesela yakışıklılıgından hoslanmıyorumdur onun bişey
bir davranısı benim hoşuma gidiyodur demektir
çok önemli tabii ki.. her insan bakmıyorum der ama bu büyük bir yalandır herkes dış güzelliğe bakar. ve bu yanlış. insanları sağlıksız ilişkiler kurup ayrılması boşanmaları artması hep bu dış görünüş yüzündendir önemli olan bence ii bir ruh tatlı bir dil kaliteli bir sohbet başka bir şey değil
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen bencede öyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir nebze önemlidir yani her şey iç güzellik değildir, dış güzellik olmadığı gibi. kendim ortalama, sıradan bir tipim ama özellikle seçmediğim halde hep kendime göre çok güzel kızlarla çıktım. şimdi de fazlasıyla güzel bir kızla çok ciddi bir ilişkim var ve o bu güzellikle neden senleyim diye düşünmüyor yani kızlar dış görünüşe bizden daha az önem veriyor bana göre.
10 YorumlaDış görünüşe bakmam diyen erkekte kızda yalan söyler bakıyoruz ama onun derecesine bağlı. Ben çok aramam dış görünüşü iyi-kötü, karakterine bakarım bana uyuyorsa bide görünüşüne mükemmel olmasına gerek yok yakışıyorsa yanıma benim için biter.
10 YorumlaBeğenmek Görecelidir Bence Bana Çok İtici Gelen bir Kız Başkasına Seksi Gelebilir Mesela Benim Eski Sevgilim Bana Çirkin Derdi. Şu An'da Bir Çok Kız Bana Yakışıklı Diyor. Bana Bülent Ersoy Gelen Başkasına Adriana Lima Gelebilir
10 YorumlaDış görünüş önemli evet ama hiçbir zaman karakterden önce gelmez. Karakteri iyiyse, kafam uyuyorsa, yanında doğal davranıyorsam, kasmıyorsam, mutlu, huzurlu hissediyorsam, kavga etmeyi tartışmayı bile seviyorsam geri pek mühim olmaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa tamam önemli olan kişinin kişiliği ama bir yerde de tarafların birbirini cezbetmesi için yakışıklı ya da güzel olmaları gerekmez mi? Ya adamın kimyasını bilmeden yolda geçen herhangi biri seni etkiler mi?
22 Yorumla- +1 yıl
Orasıda doğru
Cevap sahibi+1 yılBu da demek oluyor ki; biri insanı ilk başta dış görünüşüyle etkiler sonra kişiliği ile aşık...
+1 yılbu konuda recep ivedik e katılıyorum ben. tamam iç güzellik de ruhlar aleminde de yaşamıyoruz yani :D
12 Yorumla- +1 yıl
Hahaha haklısın :D
- +1 yıl
düşüncem bu yönde ;)
Kişilik & Karakter konusunda 424 cevap paylaştı. Valla tanımadığım bir insanda tabiki ilk dışa bakacağım. Başka bir seçenek yok. Eğer bakımsız bir hatunsa ileri aşamaya geçmem...
12 Yorumla- +1 yıl
Bakımsız derken ne mesela hoşuna gitmez bakımsızlık olarak
güzellik belki ınsanın elınd olmadıgından o kadar onemlı degıl ama bakımlı olması kesınlıkle onemlıdır
01 Yorumla- +1 yıl
Zaten bakımlılık insanın elinde olan birşeydir yani
+1 yılYani tabi sadece dışa bakmam şahsen ama dışıda güzel olucak yani içiyle bitmiyo işler :D
02 Yorumla- +1 yıl
Dışıyla da bitmiyo :D
- +1 yıl
Tabii :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılDış ve iç tabi ki önemli hangi çağda yaşıyoruz... Düşün yanında traşı düzgün değil, ter kokan, elbisesi uyumsuz saçma bir tip emin ol istemezsin... Ayyy ben iç görünüme önem vermiyorum diyenlerin hepsi palavracı :)
15 Yorumla- +1 yıl
Ya sana şöyle söyliyim ter kokan falan dedin ya aslında o bakımlılıkla alakalı ve herkesin elinde olan birşey bu bakımlı ya da bakımsız olmak. Ama kimse dış görünüşünü kendi yapamıyo istemsiz birşsey yani
Cevap sahibi+1 yılpardon o zaman şu an sağlıklı düşünmeyen kişi benim burada öbür türlü dersen kişiye göre değişir örnek ben... güzellik gelip geçici bir şey o yüzden kadın bakımlı ve sexsi olacak..
Cevap sahibi+1 yıloldu mu?
- +1 yıl
Oldu tabii
Cevap sahibi+1 yılseksi isen konuşabiliriz ya da neyse ben kaçıyorum son olarak...
Kalp bulutlu değilse yağmur boşuna..
Sen yine gazelini dök mırıldanarak..
Çocukluğum, hayatımdan düşen...
... ilk yaprak.
- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılbir insanda karakter şeref namus olmadıktan sonra victoria secret mankeni olsa neye yarar benden uzak allaha yakın karaktersiz şerefsiz namussuz insanlar
22 Yorumla- +1 yıl
Tamam sakiin haklısın sende
- +1 yıl
yeterince sakinim gerçekler bunlar
+1 yılprofıl fotona baktım çokta güzel kızsın bakımlısında şimdiye kadar her şeyi iyi ahlakta varsa senden iyisi yok. yani dış görünüş ve iç güzellik birlikte olmalı.
02 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürlerr düşündüklerin içiin
- +1 yıl
rica ederim.
+1 yılherşey dış görünüş değil tabiki de ama dış görünüş önemli
10 Yorumlakimse dış görünüşe bakmam içidir benim için önemli olan der ama herkes aşık olmadan önce veya başka türlü her konuda dış görünüşe bakar. bakmam diyen herkes bakar net
10 Yorumlapeki sizin için herşey dış görünüş mü? siz nerde yakışıklı üçgen vücut görseniz ağzınızın suyu akar yalan mı?
18 Yorumla- +1 yıl
Ağzımızın suyu akar belkide ama içi iyi değilse uzun bir ilişki olmaz onunla
- +1 yıl
Tamamen ön yargılık yani bu bence
- +1 yıl
O kadar mı beğenmiyosun kendını ya
- +1 yıl
Seni gormedigim ve bilmedigim icin birsey diyemicegim
Gizli Üye(30-35)+1 yılilk olaarak dış görünüş tabiki önemlidir fakat tanıdıktan sonra o tanıdıgım çok yakışıklı kişinin kişiliği ne göre şekillenir kişiliğini sevmessem olmaz
10 Yorumla
+1 yıliçin apayrı bir önemi var benim açımdan muazzam bir güzelliği olsa da bazen bir davranışı bir huyu bitiriyor herşeyi o yüzden iç.. iç.. iç..
20 Yorumlaönce dışı dikkatini çeker sonra yapabilirsen açar içine de bakarsın :)
010 Yorumla- +1 yıl
Haklısım :))
- +1 yıl
Hahah yani bilmem :D
- +1 yıl
Öyle yapıcak birşey yok :D
- +1 yıl
Bıktırırda aynı zamanda :D
- Kişilik & Karakter konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle bakımlı olması gerekiyo , gerisi zamanla olur :D
02 Yorumla- +1 yıl
Olmayadabilir ama bence
- +1 yıl
Bir şey diyemem senin görüşün.
İnsanin huyu suyu cok cok onemli ama şekerim biz insanlar dışını begendiğimizin içiyle ilgilenirizz.. öyle degil mi?
12 Yorumla- +1 yıl
Ön yargılı insanlar dışını beğenmezse içiylede ilgilenmez :))
+1 yıldıs görünüşümüzü biz kendimiz seçmiyoruz. ama içmizede ne olucagına biz kara veriyoruz o yüzden bize verilmiş olanıı en iyi ola bilceği şekilde yapıpp. içimizii de güzelliklerle donatmalıyızz.)
10 Yorumlaya ben dışına çok önem veriyorum hatta kilolu kızlardan nefret ediyorum biliyorum yanlış bir şey ama ne yapim elimde değil
12 Yorumla- +1 yıl
Herkesin kendi düşüncesi olabilirr
Karsimdaki icime girmis artik guzel olsada olmasada o benim gozumde bir baska yeri var baskasini gozum görmez :D
03 Yorumla- +1 yıl
Hahahaha sen aşık olmuşsuun :D
- +1 yıl
Hahahahah :D
+1 yılDış görünüş her zaman 2. planda olmalıdır manken gibi güzel ama beyni agzından aktıkdan sonra o kadını napıcaksın?
11 Yorumla- +1 yıl
Bıktırır :D
İlk etapta dış görünüş , bu yüzden tanıştığım insanlara daha yakın olmaktan çok , benim için onları tanıma süreci vardır.
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen benimde öyle
+1 yılgöze gelen herşey güzel gelir. Ama içindeki daha önemli ben kendını erkeklere sevdırmeye calısan kadından hoslanmam gercı kendısıde benden hoslanmaz ama nese :)
10 Yorumla
+1 yılKardesım yüzyılın geyigidir ben insanın iç görunusune önem verırım diyen kızlar ve ya erkekler iç görünüşe önem verenler sadece doktorlardır
11 Yorumla- +1 yıl
Hahahha buda iyiydi 👍
Ben kişiligi icin durusu icin sevdigim kiz arkadasimda oluyor
10 Yorumladışı çekici olanın içini merak ederim. içi tatmin etmezse dışı değersizleşir.
30 Yorumla
+1 yıldış görünüş önemli değil demek yanlış olur. ama etkileyici olan dış görünüş değil tavırlardır. dış görünüş sadece itici olmamalı bence.
10 YorumlaKarakteri daha önemli benim için
Dış güzellik ise çok fazla önemli değil çünkü geçicidir02 Yorumla- +1 yıl
Haklısın
Şoyle cevap vereyim. Seni gordugumde ilk aklimda belirecek olan dis gorunumun sonrasinda seni tanimaya calisirim. Bilmem anlatabildimmi?
12 Yorumla- +1 yıl
Evet anlatabildin
ilk başta ilgiyi çekmek için önemli tabi ama sonrası daha önemli...
00 Yorumla
+1 yılMaalesef doğru söylemek gerekirse benim için %90 dış görünüş ve bakımlı olması önemlidir
12 Yorumla- +1 yıl
Nerdeyse çoğu erkeğe göre öyleymiş
- +1 yıl
bir erkek dış görünüş benim için önemli değil diyorsa bir çıkarı amacı vardır gerçekler bunlar
+1 yılbiraz argo olacak ama gubre cuvalinin icine en saglikli meyveyi koyup verseler yer misjn?
01 Yorumla- +1 yıl
Fazla argo oldu sanki
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇoğunlukla ilk bakışta dış görünüş önemli maalesef..
Tanıdıkça karakter, dış görünüşün önüne geçer..10 YorumlaBen ilk dış güzelliğe bakarım tanımak isterim tanırım uykunsak olur zaten.
10 YorumlaElbette dış görünüş önemli zombie yle mi yaşanır bir ömür !
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. İnsan olduktan sonra bu detyaları konuşabiliriz... Ön kabul şartı insan olabilmesi :)
00 Yorumla
+1 yılılk ıntıba dıs gorunustur.. sanrası huy ve ozguvendır..
10 YorumlaSeksi, bakımlı, alımlı olanlar bir adım önde oluyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnsan karşındakini beğenmek istiyor.
Beğendikten sonra iç karekterini merak ediyor.10 Yorumla
+1 yılyani "sonuçta da ruhalar aleminde yaşamıyoruz dimi ama" :D
04 Yorumla- +1 yıl
Hahhaa :D ayrımı zor olan bir soru sormuşum bellki
- +1 yıl
aynen cevaplamak oldukça zordu benim için :D
- +1 yıl
Senin için demiyimde birsuru farklı cevap var ne yazcağımı sasırdım :D
- +1 yıl
boşver oku geç :D
- Kişilik & Karakter konusunda 729 cevap paylaştı.
+1 yılHic kimse cirkin birinin ic guzelligini merak etmez malesef.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldış görünüş önemlidir evet hemde çook !
dışı güzel olmayanın içini ne yapayım
içi güzel olmayanın dışını ne yapayım
ama öncelik dış00 Yorumla
+1 yılDış görünüş önemlidir fakat düşünceler fikirler daha önemlidir. sadece hoşlantı boş yani.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbir esmer olması bir de gözlerinin güzel olması dış görünüş bundan ibarettir
10 YorumlaMesele önce insan olmak!!!
14 Yorumla- +1 yıl
Doğrudur
- +1 yıl
Maalesef ki
kaporta önemli, bakınca beğenmem lazım
13 Yorumla- +1 yıl
Tamam amca :D
- +1 yıl
Hahahhaa
+1 yılHayır, benim için şart değil.
00 Yorumla
+1 yılDış görünüş insanın içini yansıtır
02 Yorumla- +1 yıl
Her insanda böyle değildir bu
- +1 yıl
Her insanda aynıdır giyinis insanı yansıtan bir aynıdır kendin nasıl hissedersen öyle giyinirsin
Kişilik & Karakter konusunda 487 cevap paylaştı. paketi güzel olmayan çikolatayı yemem
10 Yorumlaruhlar alemindede yaşamıyoruz... :)
00 YorumlaHerşey Değil , Çoğu Şey :)
00 Yorumlaiçi daha önemli her zaman
10 Yorumla
+1 yıl%43 ic guzellik
% 57 dis guzellik10 YorumlaDış görünüşün canı cehenneme
02 Yorumla- +1 yıl
Böyle söyleyen sayılı erkeklerden birisiin
- Devamını Gör (8)
Devamını Gör(53)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı