Mizah konusunda başarılı mısınız? Çevrenizdekileri güldürebiliyor musunuz?

Mizah anlayışım iyidir , ne dediğimi gerçekten anlayan insanları da çok güldürmüşlüğüm vardır. Ama işte herkes anlayamıyor çokça ironik, nasıl derler sarkastik bir tarzım var. İnsanlar yanlış anlayabiliyor. Mesela benim bir abim var adama ne zaman komik bir şeyler söylesem alınıyor trip atıyor. Ama arkadaşlarıma söylesem onları güldürüyor. Abimin yanında artık ağzımı açmıyorum kavga çıkmasın diye😥
Çoğu kişi kızlar mizah yapamaz desede çoğu erkekten daha iyi bir mizahım var çevrem sıkça söyler :d genelde ortamda eğlenceli olan kişi de ben oluyorum. Çevremdekileri güldürüyorum.
Kim olduğuna bagli.
Ben mizah konusunda başarılıyım diyemem. Gülmeye ihtiyaç duyan insanlar, en ufak şeylerde zaten gülüyorlar. Onların o andaki duygularını yakalayabilmek önemli. O duyguları yakalamakta başarım var.
Cevap
19Cevap
Kendimi rahat hissettiğim ortamda başarılımdır bide eşref saatimde olmam gerekiyor 😂
Bazen yerinde ve güzel espriler yaptığım oluyor. Her zaman komik olamıyorum ciddi bir insanımdır genel olarak.
Benimle sohbet eden arkadaşlarım bana senin yanında insan yaşlanmaz demişti
Korono geçiren beni arasın demiştim kızlara hatta
Sohbeti şakayı seviyorum
İnsanları güldürme konusunda özel bir yeteneğim olduğuna inanmıyorum ama anlık yaptığım küçük espriler onları güldürmeye yetiyor.
Mizah anlayışım güçlüdür.
#Cassie
Mizah yeteneğinimin iyi olduğunu söylerler, ki çevremin güldüğünü de düşünürsem doğruluk payı var.
Tabi bunu laçka olmadan, yerinde ve zamanında yapmak önemli.
Evet güldürmeye çalışmıyorum aslında espirili olduğum için herseye gülerler bazen neye güldünüz diye sorarim farkında bile değilim
Her insanın espri anlayışı farklıdır benim kafadan olan benimle güler zaten
Gerisi önemli değil:)
Başarılıyım fakat hiçbir çabam olmaz ister gülsün ister gülmesin kafasındayım ben eğlensem yetrr
Ekstra bir çabaya girmiyorum. Yerinde ve zamanında olunca mizahı yapıyorum.
Bunu bana sormayin beni benim yaptiklarimla övün 😅
Genelde ciddi bir insanım. Ama bazen havamdayken fazlasıyla güldürebiliyorum:)
Sanırım evet. ama genelde farkında olmadan ağzımdan çıkanlara çok gülüyorlar
Konuşmaya başlamam yetiyor Allah vergisi bir yetenek.
Kim olduğuna bağlı benim için öyle herkesi güldürmem ben
Mizah yapabiliyor olmayi gectim sohbet etme yetenegim 0 şaka yapmaya calistigimda bana gulenlerin salak oldugunu dusunuyorum. Durup niye guldun diye soruyorum bütün ciddiyetimle.
başarılıyım sanırım ben kendim de çok gülen yüzlüyümdür bu insanlara da yansıyor
sırf ortamı neşelendireyim diye şebeklik ettiğim oluyor ama bu benim incilerimi dökmüyor !!!
Genellikle az konuşurum ve iyi bir dinleyicimdir. Arada bir güldüren espiriler yaparım ama çok nadirdir. Yani pek başarılı sayılmam.
Güldüremediğim bir insan olduğunu düşünmüyorum, komik bir kızımdır.
Mizahım iyi seviyededir ama ben kendimi güldüremiyorum milleti nasıl güldüreyim.
Yüzüme bakan gülmeye başlıyor istemsizce gülüyoruz
evet. morali bozuk insanları güldürmede1 numarayım
Ağız ile güldürürüm çok beğenirler
Evet, öyle olduğumu düşünüyorum
Kendim bile gülüyorum
Çok iyi değilim bu konuda
Çok iyi değilim ama kötü de degilim
Fena sayılmam önceden daha iyiydim
Güldürürüm de ağlatırım da...
Eh işte az çok başarılı olabiliyorum idare eder
En azından deniyorum bilmem başarılı oldum bilmem başarılı olamadım
En suratsız insanı bile güldürebilirim.