Günaydın gençler sorunlarınızla nasıl baş edersiniz? Günlük yaşamın stresinden kaçmak için neler yaparsınız? Canınız sıkkın olduğunda ne yapsanız iyi gelir?
Eğer canımı sıkan şey yabancı bi insandan kaynaklıysa başka insanların gelip geçici olduğunu hatırlatırım kendime ama beni derinden etkileyen bir şeyse de stres atıcı aktivitelerle (dans etmek, spor yapmak, üstüne bi duş ve duştan sonra yatak da uzanıp müzik dinlemek) stresimi giderdikten sonra sorunun çözümünü ararım dinlenmiş kafayla. Eğer çözüm yoksa da "Hayat kısa, kuşlar uçuyor..." deyip önüme bakarım:) bir tanecik var bizden sonuçta üzmeyip kıymetimizi bilmek gerekir.
Sorunların üstüne gitmek gerekiyo. Yoksa sen kaçtıkça sorunlar seni kovalıyor. Biraz cesaretli olup çözüme kavuşturmak gerekir. Ben öyle yapmaya çalışıyorum.
O sorun neyse üstüne giderek karlı ya da zararlı çıkacağımı çok düşünmeden çözmeye çalışırım. Bir sorun ne kadar öylece durursa o kadar içinden çıkılmaz bir hale gelir. Çok bunalmışsam da giderim müzik dinlerim, yürüyüş yaparım ya da oyun oynarım...