İnsanların geneli böyle heralde yansıtımadığı pisliği bir süre sonra kendi görünüşüne ve çevresine yansıtıyor. Buradan bakınca insan dışında her şeye benziyorlar aslında benim bakışımda bir zavallı oldukları düşüncesindeyim sizler ne düşünüyorsunuz? :D
Bir insanın içi neyse dışının ırzına da o mu geçer sizce?
Soruyu anlamak için baya bir okudum :LŞKADSMASD Ya nasıl desem bilemiyorum da bazıları belli eder, bazıları da öyle bir rol yapar ki ruhun duymaz :D Çevresini kirletmese sadece kendi içinde tutsa güzel olur bence. Ancak maalesef dediğin gibi zavallılar..
bence oyle haklisiniz insanin ici disa veya yuzune vuruyo ben trafikte ne zaman cevirme gorsem tavan lambasini acarim bikac defa polis yuzume bakti gec dedi ya da baska zamanlarda en fazla ehliyetimi istediler yolladilar gecenlerde bi arkadasi yolda gordum pek tekin biri degil el kaldirdi bende arabaya almak zorunda kaldim ilerde polis cevirdi indirdiler uzerimizi aradilar arabayi aradilar yani haklisiniz o arkadasin yuzunden belliydi pislik oldugu
Mesele zaten arz talep değil, ırz talep meselesi. İçinin talebini bir süre dizginlerken, daha sonra bünyenin buna izin vermemesi sonucu gerçek duyguları ırzına geçiyor.
Özünü saklar menfaat bitene kadar, sözünü saklar gerçeği görene kadar, gözünü saklar yalanlar ortaya çıkana kadar.
Yani bir şey kendini başlarken değil, biterken gösterir.