Terazi erkeği ile takıldık bir akşam. O akşamdan sonra sürekli iletişim kurma peşinde.
Bilirsiniz teraziler ikiye ayrılır: biri aşk adamı olanlar diğeri ise duygusal görünümü veren çapkınlar. Bu adam çapkın grubunda. Pek çaktırmıyor ama kendini çok beğeniyor.
Ben bu adamın kafasını karıştırmak istiyorum. Amaç sadece eğlenmek. Ne yapmalı?
Bilirsiniz teraziler ikiye ayrılır: biri aşk adamı olanlar diğeri ise duygusal görünümü veren çapkınlar. Bu adam çapkın grubunda. Pek çaktırmıyor ama kendini çok beğeniyor.
Ben bu adamın kafasını karıştırmak istiyorum. Amaç sadece eğlenmek. Ne yapmalı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Umursamaz ol net kafasi karişir
Şu an farkında olmadan bunu yapıyorum zaten 😀
Yazım şekline göre sen onu susuz getirirsin.
bi terazi olarak soyle soyleyim bulasma
Niye 😀 kendisi arıyor soruyor planlar yapmaya çalışıyor
Pek bişi yapmıyorum aslında
cidden sevmisse sanslisin ama onu anlaman zor
Bir buluşmada da sevilmez yani 😀 bir kere takıldık
Ve eski takıldığı kızlardan bile bahsettik falan sanmıyorum haha
kimi insan hisseder sevip sevemicegini. seni kendine yakin gorduyse sevme değil ama kafasina koymustur
nasi bi ilk bulusma yasadiysan baglamissin kendine 😂 sahsen ben ilk gorusmede baglanmam bana baglanirlar onun icin bilemicem nasil bi arkadasmis bu 😁
Ya ama çok yalandan romantik takılmalarınız da var şimdi. Kibarlığınızı auranızı bilinçli olarak kullanıp etkileme çabanız var, bir de gizli bir narsist yanınız olduğunu düşünüyorum. Özetle bana pek uymaz bu olaylar, ki bunları onda da gözlemledim. :))
Yanından ayrılırken ne kadar güzel vakit geçirdiğini extra çaba göstererek ve etkilemeye çalışarak söyledi.
Ben eğlenmek istiyorum kafası karışsın istiyorum. Sonra zaten iletişimi azaltıp uzay boşluğunda kaybolacağım. Bunun için ne yapmalı? Aldırmıyorum genel anlamda , bu tetikler mi bir süre sonra onu? :)
Hahah
Aslında bir kere teklif etti ama karantina malum, randevu detaylarını konuşurken anlaşamadık. Ve emrivaki cümleler kurdu. Benim de hoşuma gitmedi ve iletişimi kestim.
Sonra tekrar buldu beni. Yine gönlümü alıp teklif etti.
Ve işin komik yanı daha önce hiç tanışmamıştık. Garip. Bence iddia gibi bir şeyim. kimse kimseden ilk buluşmada etkilenmez
yani romantiklik yalandan olmaz bence ya ben hissederim yani. aslinda tam eglenmelik burc bence benm gbiyse yani. ha sevdimmi adam gbi ama adini koyup eglenirsem de dibine kadar yani. biara bi fckdy olayim vardi gayet iyiydi ama sonra bana tutuldu bika sardi. biri eglenmek digeri sevmek isterse skinti ama karsiliki eglence istersen 10 numara
yani asiri guzel bi kizsan etkilenmistir ya da asiri abaza biriyse de etkilenmis olabilir 😂
valla tipini falan bilmem senin ama kafa yapin iyiymis. oyle birine değil bana denk gelseymissin keske 😁
Ne kadar da centilmensin 😌 kız cokca sevisti diye bika sardı ha. Peki bakalım 🤙
Çok kral adammissin terazi burcu bey amca