Utangaç bi insanım, samimi olmadığım bi insanın yanında beden dilimle belli ediyorum (ellerimi nereye koycağımı şaşırıyorum, yanaklarım kızarıyor, konuşurken sesim titriyor vs..) özgüvensizlik olabilir, şimdi diyeceksiniz çirkinmisin? Hayır standart bi güzelliğim var nazik ve iyi kalpli bi insanım. Kendimi de ezdiren biri değilim, ama utanıyorum sıkılıyorum biri bana baktığı benle ilgilendiği konuştuğu zaman konuşurum belli etmemeye çalışırım (ama içimi bilseniz😂😊) bunu aşmak istiyorum, tavsiyelerinizi yazarmısınız, nasıl aşarım?
Örnek:yolda yürürken yakışıklı bir çocuk beni görünce kafamı çeviririm
Örnek:yolda yürürken yakışıklı bir çocuk beni görünce kafamı çeviririm
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhabalaarr
Hmmm şimdi gelelim kişiliklerdeki utangaçlık fobisine😍 Size şunu söylemeliyim ki bazı insan çok ama çok rahat olurken bazı insan ne olursa olsun çekimser durabilir. Yani aslına bakarsanız çok ta aşılmayacak bir durum değildir. Ne kadar çok iletişim kurarsanız ve kendinize kendinizi kabul ettirirseniz o kadar azalır ve zamanla geçer. Yani bu ne demek;
-Acaba yanlış bir şey mi söyledim. (Olabilir ne var😇)
-Yanlış anlaşılırsam (İzah edilebilir, insanız 😍)
-Bilgisiz miyim (Herkes biraz bilgisizdir, öğrenilir)
-Herkes bana mı bakıyor ( Bakssııınnn🤩)
Gibi iç ses söylemlerini atın gitsin. Herkesin bir yapısı bir kişiliği var. Kimseye kendinizi 4x4 göstermek zorunda değilsiniz. Olduğunuz gibi olun, kasılma geldiği an dediklerimi hatırlayın. Hayat doğalken güzeldir. Başkalaşırken değil ♥️ Ben her sabah saçlarım yapılı harikalardan diyarından geliyormuş gibi olmuyorum mesela, hatta aynaya baktığımda "aman Allah'ım bu neeyyy" deyip kendi kendimle espri yaptığım bile oluyor. Bu sadece dış görünüş olarak değil herhangi bir ortamda bile söylediğimiz bir söz ile de alakalı olabilir. Hepimiz insanız, ve birbirimizden her yönden farklıyız. Rahat olun, deriin nefes alın. Bolca sevgiyle.
İnstagram 👉🏻 @demet. kolkilic
Abla bu psikolojinin alanında diye biliyorum ama
Çok teşekkürlerrr❤️