Kişilik & Karakter Beliz ismi güzel mii sizce? DαhαDurHєlєNєİçtik Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Beliz ismi güzel bir isim mi? ✨ Güncellemeler+1 yıl Kalbimi kırıyorsunuz 🥺 Beliz ismi güzel mii sizce? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
rabisss362002444 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 44% +1 yıl Bu erkekler bir şey anlamaz boşver gayet güzel bir isim 0 0 Yorumla
YarenPolatt Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl Bence güzel cool geliyor 0 2 Yorumla DαhαDurHєlєNєİçtik +1 yıl Attığım isteği kabul edersen sevinirim:) yoksa ben de çıkaracağım Yorumla YarenPolatt +1 yıl Ettim balım hemen çıkma 😊 Yorumla
athena_anthea Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 96% +1 yıl Sıra dışı ilgi çekici, anlamı ne peki? 0 6 Yorumla DαhαDurHєlєNєİçtik +1 yıl İz, emare demek Yorumla athena_anthea +1 yıl Vayy iyiymiş.Kalpte iyi izler bırakması dileğiyle 🤍 Yorumla DαhαDurHєlєNєİçtik +1 yıl Çook teşekkür ederim 🥺💚 Yorumla athena_anthea +1 yıl Bu biraz babası General bir kız galiba, nedense eski TSK mensubu ( beyaz zambaklar ülkesinde) kitabını okumuş zihni açık bir komutan fikri gibi, sevdim.Kendi leri aynı zamanda disiplin dehaları oluyorlar, " eski TSK mensupları" Yorumla athena_anthea +1 yıl Aaa neden üzgünsün sen 🤔 Yorumla athena_anthea +1 yıl 🙄 Yorumla
ᴉᵷuǝɹnʎoʞuǝuıʞṡɐ Takip Et Xper 7 Yaş: 108 , eic 100% +1 yıl Bence biraz tuhaf kulaga hos gelmiyor 0 0 Yorumla
AmintoBello Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 34% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 702 cevap paylaştı. Daha önce hiç duymadım 0 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı. İçinde z harfi geçen hiç bir isim güzel değil. 0 4 Yorumla feellit +1 yıl Tekrar düşün Yorumla Culdesac +1 yıl @feellit Banane Yorumla feellit +1 yıl Tamam😡 Yorumla Culdesac +1 yıl @feellit <3 Yorumla
_Capella_ Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 681 cevap paylaştı. Güzel bende severim 0 0 Yorumla
ruby87 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 471 cevap paylaştı. Bence güzel 0 0 Yorumla
Mitroglu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Değil 0 0 Yorumla
AYŞİM_ECE Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 372 cevap paylaştı. Guzel 0 0 Yorumla
ömerhayyam34 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Turşu markası gibi 1 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 17,4b cevap paylaştı. Sevmedim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bu erkekler bir şey anlamaz boşver gayet güzel bir isim
Bence güzel cool geliyor
Attığım isteği kabul edersen sevinirim:) yoksa ben de çıkaracağım
Ettim balım hemen çıkma 😊
Sıra dışı ilgi çekici, anlamı ne peki?
İz, emare demek
Vayy iyiymiş.
Kalpte iyi izler bırakması dileğiyle 🤍
Çook teşekkür ederim 🥺💚
Bu biraz babası General bir kız galiba, nedense eski TSK mensubu ( beyaz zambaklar ülkesinde) kitabını okumuş zihni açık bir komutan fikri gibi, sevdim.
Kendi leri aynı zamanda disiplin dehaları oluyorlar, " eski TSK mensupları"
Aaa neden üzgünsün sen 🤔
🙄
Çok itici. Yeliz daha zarif.
Bence biraz tuhaf kulaga hos gelmiyor
Daha önce hiç duymadım
İçinde z harfi geçen hiç bir isim güzel değil.
Tekrar düşün
@feellit Banane
Tamam😡
@feellit <3
Güzel bende severim
Çok düşünmüşlermi sana bu ismi verirken
Kulağa hoş gelmiyor
Bence güzel
Değil
Guzel
Turşu markası gibi
Sevmedim