Kişilik & Karakter Gizli soru sormanın keyfi ayrı değil mi sizce de? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sanki daha bi özgürsün, tanımıyor seni kimse, daha relax oluyorsun falaan😂Ben kafa dinlemek istiyorsam gizli soru soruyorum ya siz? Güncellemeler+1 yıl Sildim sayın soruyu pisman ettiniz Gizli soru sormanın keyfi ayrı değil mi sizce de? Cevapla Fal Soruları Gizli Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
xorxix Takip Et Bilge Yaş: 50 , eic 95% +1 yıl Korkmadan sormanin cevap vermek daha zevkli inan ben hic gizlenmeden neler neler yazdim site atmadi yinede 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Mesele korkmak degl Yorumla xorxix +1 yıl Acikca sor gizli sakli kalmadi soramadigin butun sorulari sorabilirsin mesaj olarak istenlikle cevap veriyorum Yorumla Soran +1 yıl Acikca sordugum sorular cok merak etmiyin Yorumla xorxix +1 yıl Insanlar bazen tek bir kisiye sormak ister o yuzden yoksa benim icin sorun olmaz yani tek kisiden cevap almak isterseniz diye yazdim Yorumla
King_is_the_back Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bir sürü troll soru soruluyor gizli soru sorma özelliği yüzünden 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Troll sormadm Yorumla King_is_the_back +1 yıl Sana demedim soranların geneli troll oluyor Yorumla Soran +1 yıl Evet onlar biraz iqsuz Yorumla
Dubaiprensi Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kendine göre en absürt sorunu benimlePaylaşabilir misin?:) 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yok ki Yorumla Dubaiprensi +1 yıl Nasıl yok gizliden sormuşsun iste Yorumla Soran +1 yıl Absürt ne deemej Yorumla Dubaiprensi +1 yıl Saçma alakasız? En ilginç en sapik sorunu soruyorum Yorumla
Verified Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Selam, gizli hiç sormadım sadece bağı kopardığım oldu. Bence artısı yok. 0 0 Yorumla
safadgn Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Gizli olmadan da özgürüm ve istediğimi sorabiliyorum saklanma gerek yok 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Saklanmiyom Yorumla safadgn +1 yıl Saklanmiyorsun ama gizlisin nasıl oluyor bu Yorumla Soran +1 yıl Uykum var beni taniyan takipcilerimle ugrasamam sjsjs Yorumla safadgn +1 yıl Ve saklanmiyorsun buna ragmen Yorumla Soran +1 yıl Saklanmak denmezHem size ne benim tercihlerimden Yorumla safadgn +1 yıl Köşeye sıkışınca terslemeler başlıyor sakin ol sadece konuşuyoruz Yorumla Soran +1 yıl Iyi misin? Köşeye sıkışacak durum mu var? Komiksiniz gece gece nasil abarttiniz basit bir soruyu hahah Yorumla safadgn +1 yıl Neyse gizli kalmaya devam et uykun varmış uyu Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Tak diye nasıl da gizli görüş yaptım. 2 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Takma o salaklari kafana Yorumla
azdırıcınız Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl Gizli sorunca ne geçiyor eline 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Para veriyorlarma Yorumla azdırıcınız +1 yıl Sigortanı yatiriyorlar mi 😂 Yorumla
Haylazzponçik Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Âmâ modlar senin kim olduğunu görüyo 😂😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ben cevapları bile gizli veriyorum 🤣🤣 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Nie Cevap sahibi +1 yıl Senin sebeblerin banada uyuyor )) gizli saklıya alışığız gızımmm😂 Cevap sahibi +1 yıl Ya herkese niye cevap veriyorsun takma 😂 1001 farklı tip var Soran +1 yıl Hepsi gıcık Cevap sahibi +1 yıl Salla ya , işte ben bu yüzden hep gizli yazarım 😂😂 aklı başında insan sayısı baya az
SilahsızKuvvetler_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Ne alaka 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Of Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Korkmadan sormanin cevap vermek daha zevkli inan ben hic gizlenmeden neler neler yazdim site atmadi yinede
Mesele korkmak degl
Acikca sor gizli sakli kalmadi soramadigin butun sorulari sorabilirsin mesaj olarak istenlikle cevap veriyorum
Acikca sordugum sorular cok merak etmiyin
Insanlar bazen tek bir kisiye sormak ister o yuzden yoksa benim icin sorun olmaz yani tek kisiden cevap almak isterseniz diye yazdim
Bir sürü troll soru soruluyor gizli soru sorma özelliği yüzünden
Troll sormadm
Sana demedim soranların geneli troll oluyor
Evet onlar biraz iqsuz
Kendine göre en absürt sorunu benimle
Paylaşabilir misin?:)
Yok ki
Nasıl yok gizliden sormuşsun iste
Absürt ne deemej
Saçma alakasız? En ilginç en sapik sorunu soruyorum
Selam, gizli hiç sormadım sadece bağı kopardığım oldu. Bence artısı yok.
Gizli olmadan da özgürüm ve istediğimi sorabiliyorum saklanma gerek yok
Saklanmiyom
Saklanmiyorsun ama gizlisin nasıl oluyor bu
Uykum var beni taniyan takipcilerimle ugrasamam sjsjs
Ve saklanmiyorsun buna ragmen
Saklanmak denmez
Hem size ne benim tercihlerimden
Köşeye sıkışınca terslemeler başlıyor sakin ol sadece konuşuyoruz
Iyi misin? Köşeye sıkışacak durum mu var? Komiksiniz gece gece nasil abarttiniz basit bir soruyu hahah
Neyse gizli kalmaya devam et uykun varmış uyu
Tak diye nasıl da gizli görüş yaptım.
Takma o salaklari kafana
Gizli sorunca ne geçiyor eline
Para veriyorlarma
Sigortanı yatiriyorlar mi 😂
Âmâ modlar senin kim olduğunu görüyo 😂😂
Ben cevapları bile gizli veriyorum 🤣🤣
Nie
Senin sebeblerin banada uyuyor )) gizli saklıya alışığız gızımmm😂
Ya herkese niye cevap veriyorsun takma 😂 1001 farklı tip var
Hepsi gıcık
Salla ya , işte ben bu yüzden hep gizli yazarım 😂😂 aklı başında insan sayısı baya az
Al ben de gizlendim merak et kudur 😂😂
Ne alaka
Of
Ben de
Tercih meselesi
Aynen yaa