Çünkü uçmayı unuttular. Aslında insanlar uçabiliyor. Yüzyıllardır insanlar uçarak yer yüzünü dolaştılar. Zaman içinde bu yeteneklerini kullanmadılar ve unuttular. Uçmak için kanatlara ihtiyaç yoktur. İnsan vücudundaki dalak organı yer çekimi gücünü etkisiz kılma yeteneğine sahiptir. Özel kıyafetleri ile hava akımını kullanarak dünyanın her yerine bu şekilde yayılmışlardır. Dalaklarını kullanmayı unutan insanlar uçmayı da unutmuşlardır. Hatta mısırlılar piramitleri dalaklar sayesinde yapabilmişlerdir. O tonlarca kilo ağırlığında ki taş kütleler bu sayede taşınabilmiştir. Sizde dalaklarınızı kullanarak uçabilirsiniz, ben kullanmayı öğrendim ve artık uçabiliyorum.Dalağını kullan ve uç insan!
Bu gerçeği rüyamda görüyordum. Sürekli uçtuğumu görüyordum. Uçmayı iyice takıntı haline getirmiştim. İnsanlar uçamazdı ama sürekli rüyamda uçtuğumu görüyordum. Kafayı yemek üzereydim ve karar verdim ya ölecektim ya da uçacaktım. Bizim buralardaki en yüksek dağın zirvesine tırmandım. Koşarak kendimi aşağıya attım, aşağı düşerken gözlerimi kapattım ve rüyamda bana öğretilen yöntemi uyguladım. Yere çakılmayı beklerken baktım ki hava da duruyorum o an işte bu gerçeğin farkına vardım. Sonra insanların kıtalara nasıl yayıldığının, piramitlerin nasıl yapıldığının ve daha bir çok şeyin açıklamasının bu gerçek olduğunu anladım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sen dalağınla uçabiliyor olabilirsin ama ben ezelden beri uçuyorum. Benim anne tarafım küçüklükten beri uçuyor
Nasıl bir uçmaktan bahsedioz aflsjkdjf
Sen varya sennnnnn. Çok fenasın :D
şu an ne yazıcağımı bilemedim inansam mı acaba bir yandan da komik geldi eğer böyle bir şey varsa neden hiçbir yerde geçmiyor
Çünkü kimse bu gerçeğin farkında değil!
Sen nasıl farkında oldun peki?
Bu gerçeği rüyamda görüyordum. Sürekli uçtuğumu görüyordum. Uçmayı iyice takıntı haline getirmiştim. İnsanlar uçamazdı ama sürekli rüyamda uçtuğumu görüyordum. Kafayı yemek üzereydim ve karar verdim ya ölecektim ya da uçacaktım. Bizim buralardaki en yüksek dağın zirvesine tırmandım. Koşarak kendimi aşağıya attım, aşağı düşerken gözlerimi kapattım ve rüyamda bana öğretilen yöntemi uyguladım. Yere çakılmayı beklerken baktım ki hava da duruyorum o an işte bu gerçeğin farkına vardım. Sonra insanların kıtalara nasıl yayıldığının, piramitlerin nasıl yapıldığının ve daha bir çok şeyin açıklamasının bu gerçek olduğunu anladım
Ama bu bir rüya gerçek olamayabilir
Unutmaları iyi olmuş, gökyüzünü rahat bıraktık en azından
Ben rahat bırakmam bunları şu an gökyüzünden yazıyorum
Aga senin sallama yeteneğine hayranım ya
Bunların hepsi gerçek ama :(
Tamam gerçek. Artık dalağıma eskisinden daha fazla saygı duyucam : ((
Saygı duy ve onu kullanmayı öğren. Sende gökyüzünde bir kuş gibi süzülebilirsin
Şu an uçuyorum
Pervaneleri olmadığı için
Hayır uçmayı unuttukları için!
Martı Jonathan Livingston
Gibi mi