Başörtü sorunu kafama takıldı bu aralar?

11 yasinda regl olduğum için kapandım. Kimse zorlamadı. O zamanlar camiye çok gittiğimiz için dini bilgim vardi bir de annemde dolayi. Kısaca cevre diyelim. O zamanlar sorun degildi kapanmam hani ne kadar erken o kadar iyi o kadar az günah olur demiştim kendime. Ama şu an neredeyse 20 olcam ve kendime kızıyorum bu konuda. 5 vakit namazımı da kılıyorum inancım da var ama bazen açıklara özeniyor gibi oluyorum. Güzelce saclarini yapmalar çok şık kiyafetler giyinmeler... Yani ne gerek vardi erkenden kapanmaya. İmamhatipte okuduğum için herkes kapalı olunca hiç sorgulamamistim ama sonra Anadoluya liseyi değiştirmiştim. O zamanlar az kafama takılmaya başlamıştı. Açıklar normal hayat yaşıyor gibi ama kapalı olunca göze batıyorsun sanki. Bu zamana kadar ayrımcılık da yaşamadım. Güzel de yüzüm var arkadaşlarım giyimini de beğeniler. (Klasik türbanlı tarzi degil) ama ne bileyim bu aralar kapanma olayi bana ters düşmeye başlıyor. Hem Allahin emri oluyor ama hem de "erkek" icin hediye paketi gibi hissediyorum kendimi :( simdi açılıp yaşlanınca kapanırsam kendimi kandırmış gibi hissediyorum yani bilemedim. Aklıma da takılıyor yani açıklar yanacak mi diye bazen saçma geliyor. Evet çok cezbedici giyinmemek daha doğru ama saçı anlamiyorum. Bir de eski fotolara baktıkça bana rezil gibi geliyor o başörtüyle. Kapalı arkadaşlarıma bakıyorum açıkken çok daha güzeller yani kişilikleri daha da belli oluyor ama kapanınca degil maalesef.
Başörtü sorunu kafama takıldı bu aralar?