Ben hiçbir kötülüğü unutamıyorum kincilik alışkanlık haline geldi maalesef.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ben bana yapılan kötülüğü unutamıyorum. Kuzenimle birkaç şey yaşadık kaaaçç yıl geçti aradan unutamıyorum, onun yanında kendimi çok huzursuz hissediyorum. Arkadaşlarımla da yaşadığım kötü şeyler oldu ama hiçbirine karşı kin beslemiyorum. Sadece umrumda değiller artık. Hiçbir şey hissetmiyorum onlara karşı😶
Unutmam tabi ki ama kinde tutmam. İnsanoğlu der geçerim. Sonuçta kin tutmak bile sevmediğim insanı içimde bir yerlerde tutmaktır ve bu beni gerçekten irrite eder.
Burada bile sevmediğim insanları engellemiyorum. Benim engel listemde bile olamaz bu kalitesiz bir takım insanlar. 🙄
Cevap
23Cevap
kinci değilim bir kötülük beslemem ama yapılanıda unutmam..
Yapılan kötülüğü de, bunu yapanı da unutmam. Unutursam tekrar yapması için fırsat tanımış olurum.
Unutmak mümkün değil tabi. Ben Allah'a havale ederim. Herkes yaşayacak aldığı duaları, aldığı ahları. Buna inancım tam 🌿
Kötülükleri unutmayı geçtim karşısındaki zalim bu yaptığı hareketten hiç pişmanlık duymuyor hatta savunmaya devam ediyor
Asla unutmam. Neyi unutuyoruz ki. Her şey ilk günki gibi olmasa da aklımızda değil mi zaten. Canımızı yakanları nasıl unutalım.
Yapılan iyilikleri hiç unutmam ama kötülükleri unuturum kötülüğe kötülükle karşılık vermem bizim ailede tek ben ve babam böyleyiz
Hiç kinci bir insan olamadım bazen özellikle unutmak istemediğim şeyler oluyor kenara yazasım geliyor😅
Nasıl bir hafızam varsa 10 seneki olayı detayı detayına aklımda kalıyor. Unutma diye bir şey yok bende.
Unutmam iade edeceğim gün için itinayla saklar sonrasında ise gerekeni yaparım
Sürekli hatırlamam ama
Kimin ne yaptığını bilirim
Unutmam, kinci biride degilim ama kendimi suclarim bu yapilan kotulugun karşisinda
unutmam yeri ve zamani mutlaka gelir yuzune vurur intikamimi alirim
Asla unutmam ama aynı zamanda bana yapılan İyilikleri de unutmam.
Asla unutmam..
İntikam almak ya da kin gütmek için değil ama, kimse ile uğraşıp da kötü bi insan da olamam o seviyeye de düşemem..
Sadece unutmuyorum bu elimde olan bişey değil...
Unutmuş gibi yaparım.
bu konuya karşı tavrım o kişiyi affetmis gibi yapıp uzaklaşmak başka türlü aşamıyorum ilk başta neden affettim falan oluyor ama sonra zaman geçtikçe zaten sizin için hiç bir şey ifade etmediğini anliyorsunuz.
Tek tek kafama yazarım. :)
Qarip bir şey var. Eğer ağladıysam unuturum. Sanki kötülük göz yaşlarıyla beraber akar gider
hiç bir zaman unutmam kötüğe kötülük karşılık veririm.
Unutmam ama çok takmam. Kimseye bu bana bunu yaptı diyip dedikodusunu yapmam çünkü öyle işte. Mal olmak. Karşıdaki herşeyi anlatıyor ama:-(
Bana yapılan iyilikleri karşılıksız bırakmam ama kötülükleri de asla unutmam illa ki bir şekilde ödettirim
Aklımın bir köşesine koyarım günü gelirse cevabını veririm ya da vermem duruma göre
yapılan iyiliği de kötülüğü de unutmamm
Yapılan kötülükler unutulmaz bence
Affederim ama unutmam.
Unuturum anında salağım galiba. :D
Eblet unutmam gün gelir yüzüne vururum
Kinci değilim ama unutmam
nope, acısını çıkarırım
Unuturum unutkanım yoksa unutmak istemem
Unuturum aklımda kaldıkca bana zarar.
Unutamam ki ama intikam falan almam
Kinci değilimdir hiç.
Zamanla unutup gidiyorum.
Yapılana karşı sessiz kalmadığım için unutuyorum.
hic unutmam intikam bile alirim bazen
İyilğide kötülüğüde unutmam
Unutmam aynı hataları tekrar yapmamak için
İlaç kullanıyorum bu yüzden
Unutmam hepsine ıntikam yaşatırım
Unutmam
Asla unutmam
keşke unutabilsem
Asla kin tutamam
Kalır
Unutmam
Hayatta unutmam