Sonra yok efendim niye böyle oldu diyorlar hayatta her şeyin bir diyeti bedeli vardır 😁😁ayran varsın dökülsün bence bende bu sayede kötü kişi olmaktan çıkmış olurum 😉
“Siyahi ve isyankar şarkıcı Bob Marley’in benim çok sevdiğim bir sözü var. Giderken geride kalana diyor ki: “Bir yıldız gibi kayar giderim hayatından, yapacağın tek şey dilek tutmak olur benim arkamdan.😂😂
Mafya anası olsaydım kendime 5 tane sevgili yapardım 😃 benim mafya babasından ne eksiğim var. Onlar yapıyorsa ben de yapardım 😃
Malum her özelliği taşıyannerkek bulmak mümkün değil 😃 1 kaslı sevgili 2 sevişmeyi bilen sevgili 3 romantik sevgili 4 maço sevgili Son olarak zengin sevgili 😃
@alision nesiniz siz abi kardeş mi 😃 valla çıkarlar çatışsın o zaman gör kıyan kıyana 😃😃 kardeş kardeşi tanımıyo miras davasına 😃😍 kaldıki kıçı boklu boş sevgi vaadleri mi kurtarıcak 😃😃 pehh gerçekçi ol azcık
Şimdi sevgili olacaksın , kıskançlık krizleri başlayacak. Ona yazma, buna bulaşma, onu takip etme, bunu takipten çıkar, Cinsellik kategorisine bulaşma. Ohooooo, biz kaldramayiz bu tripleri. Kadim dostluk, relaks olmak demek. 😂😂😂
Haha, 1 günlüğüne sevgili olacağım, yaşasın. Benim hiç sevgilim olmadı @akrepkadiniyim. Ben artık sevgililik hayatının küçük emrahiyim. Değil mi @ummtsss? 😂😂😂
çok adam öldürürdüm orası kesin.. tacizcisinden istismarcısına kadar.. kelime anlamıyla, siz vurursanız en fazla dikiş atarlar, ben vurursam toprak atarlar..
Gördüğüm ne kadar güzel kardeşim, uyuşturucu taciri, vatan haiini, çocuk istismarcısı, çocuk dilendiren, kumar oynatan, karısını aldatan, kocasını aldatan, kim varsa etini kese kese akıtırım sanırım kanlarını