Sana hesap sormaya kalkanlara ''Sanane'' cevabını verebiliyor musun?Bazı insanlar işleri olmayan konular hakkında başkalarına hesap sormayı , sorgulamayı , ahkam kesmeyi çok severler. Kendilerince ufak bir yargı ve akıl dağıtma olaylarına girebiliyorlar. Bu konuda sizlere akıllarınca hesap soran insanlara ''sanane'' cevabını verebiliyor musun?
Bir kere söylemeyi başarırsan içindeki ferahlığın ve mutluluğun keyfini alıyorsun.
Biraz mutlu olmanın sırrıdır sana ne demek. Her zaman cevap vermeye, düzgün olmaya kasıyoruz kasmayalım kendimizi. ' Sana ne? ' demek açılmayan bazı kapıların kilidi gibidir. Yeri geldiğinde söylerim ve rahatlarım.
Ben çok güzel sanane derim 😅😅Hele bazen alakası olmayan biri işime burnunu sokarsa ya da mesela bakıyorum kötü niyetli ve muhabbet kötüye gidecek direk sanane der kapatırım konuyu. Yakınlarıma sanane diyemem pek çünkü onlar soruyorsa samimiyetten sorarlar. Anlatmak istemiyorsam boşver ya anlatmak istemiyorum şu an der geçerim.
kolay, fikrini istemediğim birine net yanıtım 'seni etkilemeye çalışmıyorum' oluyor. yani biraz zekiyse, fikirlerini söylemesiyle onun beni etkilemeye çalıştığı mesajını verip platonik ilan ediyorum. gurur kırıcı olduğu için susuyorlar