Biz insan oğlunun dişisi gösterişli ve ilgi çekicidir. Nesrla ördrklerde tam tersidir. Renkli şeyleri ve kendini göstermeği belli etmeği ilgi görmeği sever. Bu gayet doğal. Sorun şu :sadece kendine ait erkeğe değilde başka erkeklerin de olduğu ortamlarda bunu yaparsa başka erkekler de onu ellemek s k mek isteyecektir. O yüzden kendine ait erkeğe bunu göstermelidir.
@IamBigBoss bize ne size ne bunane ona ne, böyle demekle hiç bir iş düzelmiyor. Bir toplumda yaşıyoruz ve etkileşim içerisindeyiz. Birbirimizi etkiliyoruz. Niye bir kadın veya erkek evde palfırpalas giyerken dışarı çıkınca daha özenli giyinir. Toplumla etkileşim içindedir çünkü, bunu kimse inkar edemezKimseye ait ol falan değil amaç. İnsan eşi ile birbiri için kısmen aitlik içinde yaşar. Öyle hissetmek ister. Bunu sen hissetmeyebilirsin bu senin özelliğin olabilir ama genel olarak böyle.
Bunun altında özgüven eksikliği ve kendini ispat etme hırsı yatıyor. Yani kadın erkek ayırt ederek söylemiyorum, bunu yapanlarda bu var. Ve kişiye zarar veren bir şey, sonuçta bu hayatı kendimiz için yaşıyoruz. Bende olduğunu düşünmüyorum sadece bazen bana göre büyük başarılar elde etmişsem insanların farkında olması hoşuma gider bu kadar.