ben güzelim ama karşıma hep çirkin erkekler çıkıyor istediğim gibi biri çıkmadı benim beğendiklerim bir de bana gelenlere bak Allahım ya
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Sana bakan erkekleri tipsiz bulursun senin baktığın erkeklerde sana bakmaz. Bu hep böyledir şaşmaz 😂
Belki de sen kendini güzel sanıyorsundur ve davul dengi dengine çalıyordur? Bir de bu açıdan düşün
Bilmem görmek ister misin?
Hayır, çünkü bana ne
Tabii sana ne de, bizim de bildiğimiz bir şey var çirkin biri değilim ama hep çirkin erkekler çıkıyor karşıma
Kendini güzel sanan kızlar hep çirkin oluyor. Seni kafamda hayal edip tiksindim.
Çirkin olduğumu kesinlikle düşünmüyorum, ben değil çevrem söylüyor bunu
Ne yani çevren sana leş gibisin dese, evet leş gibiyim mi diyeceksin? :D
Gerçeklerle yüzleşirim en azından, ben çirkin olduğumu düşünmüyorum o zaman da düşünmezdim
Konuşmalarında ben ifadesini çok kullanıyorsun. Güzel falansındır bilemem. Fakat sıkıcısın. :D
Ben ben ben ben, sıkıcı olabilirim ne yapayım özeleştiri çok yaparım
Öz eleştiri her yerde ben demek değildir. Eğer iyi bir öz eleştiri yapabilen birisi olsaydın ben ben deyip kendini ortaya koymaya çalışmazdın. Seni bilen zaten bilirdi. Fakat bu mentaliteye erişmediğin için ben deme gereği duyuyorsun. Kolay gelsin. İyi geceler.
Özeleştiri ben ben dediğim için değil sıkıcı olduğumu kabul ettiğim için, kendimdeki kusurları düzeltmeye iyi bir insan olmaya çalışıyorum insanların dış görünüşlerine bakmam da saçma, güzelliğime güvendiğim yüzüm yanarsa ne olacak insan içine çıkamam ben bu kafadan sıyrılmak istiyorum
Seni sen yapan şey senin güzelliğin ya da insanların seni güzel bulması değil. Önce bunu anlamalısın. Dış etkenler seni sen yapmaz. Ben bana neler diyen insanlar gördüm. Fakat hiçbiri umrumda değil.
Birisi çıkıp bana sen peygambersin dese, yine umrumda olmaz. Çünkü dışarısı benim için dışarıdan ibarettir. Yaşadıkça öğrenirsin. Acı ve acı gerçeklerle yüzleşirsin. ;)
Wah wah bu yüzden mi güzel kızlar hep tipsizlerle birlikte 🤭
Sen bul mk o zaman, niye birinin sana gelmesini bekliyorsun
Benim beğendiklerimin sevgilisi oluyor ya da evli, nişanlı oluyorlar ben ne yapayım
Mal gibi bekle
ya bir git daha çok gencim beklerim
Çirkin biriyle evlenirsin muhtemelen
Zengin yerlere git hizmetçi arıyolar
Bir kez de kalp guzelligine bak
Güzeli de çıkar elbette
Sen hiç aynaya baktınmı bak cevabını bulursun
demek kı guzel degılsın
Karşındaki erkekten beklentin nedir tam olarak
Valla farklı bişeyler yazacaktım ama yorumsuz.
ben sana sorayım sence neden?
Ben bilsem neden buraya sorayım
analiz yapayım mı
Nasil biri istiyosun
B. sktr git dedim içimden
Belki sen onları öyle görüyorsundur
Şans diyelim
Sende tip yok.
aslında çirkinsin
Kalbin çirkin knk
Hayat sinavdayiz