Kişilik & Karakter Sizce en kibar burçlar hangisi olabilir? ? Şadapmenn Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ya böyle şeyler burca bağlı değil ama sizce hangisi kibar olabilirAura olarak kibarlığı soruyorum Sizce en kibar burçlar hangisi olabilir? ? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
saffet446 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Kendi adıma konuşayım başak burcuyum ve son derece kibarım, başak burcunun da en kibar burç olduğuna inanıyorum. 2 0 Yorumla
Psikopatunicorn Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Terazi dicem de inanmayin. Adamina gore davraniyoruz 1 0 Yorumla
İpimleKuşağım Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aslanım, şahsen kibarım, genelde aslanlar nasıl olur bilmiyorum ama 1 0 Yorumla
mammadova99 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Men Basagim😊 ama en kibar bence aslan, boga, koc. 😍 1 2 Yorumla Şadapmenn +1 yıl Yok ya koç aslan boğa Bunlar kibar falan değil Asıl başak kibar hsjsj Yorumla mammadova99 +1 yıl Tesekkur ederim😚 Yorumla
İstanbuldaasonbahaar Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Terazi ve Kova insanları kibar bence. 2 1 Yorumla Şadapmenn +1 yıl Aynen doğru olabilir Yorumla
jix67 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 53% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 582 cevap paylaştı. Balık 1 1 Yorumla Şadapmenn +1 yıl Evet kibar Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Balık terazi ve başak 2 1 Yorumla Şadapmenn +1 yıl Aynen katılıyorum Yorumla
Vişnelisuffleee Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aura olarak kibarlık nasıl oluyor 😄 0 3 Yorumla Şadapmenn +1 yıl Ne bileyim kırılgan bi hava dhdjsj Yorumla Vişnelisuffleee +1 yıl Kırılgan olanlar yengeç balık akrep olabilir Yorumla Şadapmenn +1 yıl Balık ve akrep kibar Ama diğerini bilemem Yorumla
esenyurt_bahcesehir Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Balık burcu 1 1 Yorumla Şadapmenn +1 yıl Evet cidden öyle Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yay kesinlikle 1 4 Yorumla Şadapmenn +1 yıl Yapma gözünü seveyimHiç alakası dahi yok Yorumla Şadapmenn +1 yıl Hiç alakası dahi yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Haklısın akjsduıeowplsmcfj kibar olacak en son burç bile değiliz Yorumla Şadapmenn +1 yıl Malesef 😅 Yorumla
Terraco Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 86% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 871 cevap paylaştı. Terazi 2 0 Yorumla
NE-VAR-KUZUM Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Aslan burcu 1 0 Yorumla
Cmn24 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 64% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 994 cevap paylaştı. Benim burcum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Kendi adıma konuşayım başak burcuyum ve son derece kibarım, başak burcunun da en kibar burç olduğuna inanıyorum.
Terazi dicem de inanmayin. Adamina gore davraniyoruz
Aslanım, şahsen kibarım, genelde aslanlar nasıl olur bilmiyorum ama
Men Basagim😊 ama en kibar bence aslan, boga, koc. 😍
Yok ya koç aslan boğa
Bunlar kibar falan değil
Asıl başak kibar hsjsj
Tesekkur ederim😚
Terazi ve Kova insanları kibar bence.
Aynen doğru olabilir
burç manyağı eski flört :D
Balık
Evet kibar