Tek fark eskiden ufak bir umutta vardı.. Şimdi o umutta yerle bir..
Bu şarkı tüm çaresizlere gelsin..
Yalnizlik omur boyu insan hicbir zaman butun olamiyorum tam ruhumun yarisini buldum derken bir ruyada bakmiski ruyanin icindede ruya gormekte ne zaman uyunacagim diye ciglik atmakta uyanamakta taki olum onu buluncata kadar ruya icinde ruya gormeye devam edecektir son nefeste gercekmis aslinda diyecek
Cevap
1Cevap
Neden ve ne konuda ümit yok? Kalbin atıyor, nefes alıyorsun, canlısın. Yani bir ölüden farklısın. Neden böyle hissediyorsun?
Eğerki bu soruyu soran 80 yaşında olsaydı bile hâlâ umut var derdim. Bir şeyleri değiştiremezsin belki ama değiştirmek için uğraşırsın.
Sebebin yoksa sebep bul kendine. Bu durumdan çıkman lazım. Lütfen kendine yazık etme. Belki fakir avuntusu diyeceksin ama senden çok çok aşağıda olanlar var biliyorsun değil mi?
Belki değil kesin. Önünde uzun bir yol var. Allah uzuuuunnn ve hayırlı bir ömür versin lakin tut ki öldün yine uzun bir yol var, mahşere, ahirete kadar. Yaratılış gayeni unutma. Allah kimseyi şu dünyada başkasının oyuncağı olsun diye ya da zayi olsun diye göndermedi. Dua edicem. Sen de kendine dua et. Hayırlı geceler.
Kusura bakma son bir not düşmek istedim. Sana bu söylediklerimi zamanında tecrübe ettim. Yıllarca babamın zorbalığı ve dayağına maruz kaldım. Sadece ben değil Rahmetli annem de hep dayak yerdi. Sokakta arkadaşlarımızın gözü önünde bile çok dayağını yedik. Tırnaklarımı yerdim sıkıntıdan. Psikolojim alt üst oldu. Bana umut verecek hiçbir şey olmadı hayatımda. İntihar düşündüm, sigaraya başladım, çok yoruldum. Ağır hasarlı olarak 18 yaşıma geldim. Tutar dalım annem öldü. İşkence arttı. Görücü usulü oldu ama çok şükür ki oldu evlendim. Çoluk çocuğa karıştım. Çok şükür dönüm noktasını da geçtik. Eşim iş kurdu. İşi çok güzel gitti. Zengin de olduk. evimiz arabamız oldu.
Demem o ki her zorluk, iki kolaylık arasındadır. Bu dönemden sağlam psikolojiyle çıkmaya çalış. İlerde inşallah ebeveyn olunca kızdığın herkesi affediyorsun, tecrübeydi onlar diyorsun. Zamanı gelince beni daha iyi anlarsın.
Başını ağrıttım. Kusura bakma lütfen. Tekrar hayırlı geceler
Gerçekten yaşadıklarına çok üzüldüm. Şimdi bak mutlusun ve pozitif bakıyorsun hayata..
Senin anlatmak istediğin olay hayat sürprizlerle dolu..
Aynen öyle. Allahın izniyle insallah benim de hayatım değişecek.
Bir daha duymayayım lütfen.. Başını ağrıttım falan gibisinden..
Her zora düştüğüm zaman dediklerini hatırlayacağım.
İnsallah eşiniz ve cocuklarınızla bir omur mutlu olursunuz.
Hayırlı geceler. :)
Hiçbir fikrim yok
Bilmm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?