Güncellemeler
+1 yıl
Nefes zor aliyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Yardımcı olan herkese teşekkür ederim 💙❤️ şu an biraz dışarı çıkıp hava alıcam birde duş falan alıcam eminim iyi gelir diye düşünüyorum tekrardan herkese çok teşekkür ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Meyve suyunun panik atak rahatsızlığına büyük yararlar sağladığı ve hatta eğer elli yüz litre kadar içilirse, tümden çözüm olduğu söyleniyor.
Sakin ol git elini yüzünü yıka, balkona çık yavaş yavaş nefes al. Biraz sonra bitecek
Sakinleş. Panik yaptığın için nefes alamıyor hissi oluyor ama aslında nefesinde problem yok. Herşey yolunda
Birinin gerçek karakterini ogrendim ve şu an buyuk yikildim şoktayim
Tamam düşünmemeye çalış. Sen onu düşündükçe panik atağını tetikleyecek. Kafanı dağıtmaya çalış
Olmuyor her yerden engelledim ama dedikleri bana dedikleri şeyler bir bir aklimdan geçiyor elim titriyor zor yaziyorum
Ağla, küfür et rahatla. Ama bunu düşün öyle biri için şu an kendini üzdüğün için değmez. İleride şu anki halini düşünüp güleceksin. Umursamaz olmalısın
Düşünmeyi bırak o konuyla ilgili müzik açıp dinle rahat rahat nefes almaya çalış
Öncelikle sakin ol beyninin sana oyun oynadığını unutma...
Elini yüzünü bi yıka kafanı suya bi sok bi rahatlasın beden
Maalesef devası yok bu işin ölüm geldi hazırdır umarım ürkek için
O kişiyi tanıyorum ve seninle konuşmak istiyormuş. Az önce bana söyledi. Bir konuşabilir miyiz? Çocuğu bayağı yanlış anlamışsın. O da kötü halde şu an.
Allah benim belami versinki birine guvendim bak sana net soyluyorum ulan meltem lan kodugumun aptali meltem gittin guvendin lan nolur bana kufur falan edin allah için baana deki kafasiz de nolur deki o kadar ihanet yedin gittin guvendin de o kadar uzuldun gittin iki guluşe kandin de
O çocuk seni seviyor. Şaka yaptığı için öyle yapıyordu sana. Gerçekten inandın mı? Onunla tartışmayı bile sen istemişsin.
Hadi bak üzme kendini çocuk da çok kötü durumda. Engelini kaldır bir konuşun onunla.
Bu şakamıydı yani cidden bu şakamı ben onunla birdaha goruşmek istemiyorum ben asla rolcü değilim ben ona rol yapmadim rol yapsaydim yapabilcegim şu an bin tane insan var ablama onu oyle bir anlattimki dedimki "abla biri var asla diger erkekler gibi değil çok başka sanki bu dunyadan değil hiçbir erkege benzemiyor dedim ve ablam bana ne dedi biliyormusun bak meltem psikolojin zaten iyi değil buda seni uzerse dayanamazsin konuşma onla dedi
Ya çocuk sana şaka yapıyordu. Bana anlattı. Çocuk harap oluyor senin için bak yapmayın gelin konuşun. Çocuğun ismini bile biliyorum. İsmi S ile başlıyor. Sensin o eminim. Valla bak konuşun. Çok üzülüyor çocuk
Ben dişari falan çikicam yasaga koyarim umrumda degilmis ceza falan ve serdar bana kiyamaz oyle şaka yapmaz bana onlari diyemez benim tanidigim minnoşum bana bu kadar ağir beni krize sokucak kadar saka yapmaz
Çocuk bana yazıyor şu an çok kötü durumda. Seni düşünmeden edemiyor.
Ya sen istemişsin diye yapmış şaka ve anlamamışsın. Çocuk seni o kadar çok seviyor ki beni yolladı ya senin için. Daha ne yapsın? Gel hadi bak barışın.
Çocuk seni üzmek için yapmamış bunu. Sen tartışmak istedin diye şakasına yapmış.
Dalgami geçiyorsun benimle ben ne diyorum sen ne diyorsun ona soyle ben rolcuymuşum ya su an bacaklarım varya yalanim varsa allah benim belami versin bacaklarimi hissetmiyorum ki bu oncedende oluyordu bende bana bunu yaşattiya soyle ona bak bunu de şimdi mutlu olabilir sadece tek merak ettigim şey şuydu benim minnoşum bana onlari nasil diyebildi yani bana ne bileyim nasıl sen rolcüsün falan diyebildi nasıl hemen git ayrıl diyebildi
Yazma artik olur mu yazsanda goremicem dişari çikiyorum çunku umarım oda rolcü olmayan birini bulur ulan ben neymişim be ne rolcuymuşum ne kadar kandirmişim serdari o yuzden serdari kandirdigim için ablama dedim serdari kandirdigim için gun boyu aklimda tek o var dimi ne diyim ki ulan bak sanada diyorum kardeşim kimsege guvenme sonu bak bu oluyor hadi gecen iyi olsun
Çünkü sana şaka yapıyordu ve sen istemişsin bunu. Gerçekçi olması için yaptı bunu. Seni rolcü olarak görmüyor ki o. Senden ayrılmak da istemiyor. Gerçekçi olması için yaptı sana bunları. Çocuk senin için yıkılıyor be kızım ama sen bilirsin. Sakinleştirmeye çalışıyorum onu şu an.
Onu ancak sen idare edebilirsin gel konuş bak cidden. Bu çocuk çok kötü hallere düşer bu gidişle
Bak ben tartişma istedim ama bunu isterken bile ikimiz için istedim bunu şimdi sana açiklamicam ve sen serdari tanimiyorsun o kadar iyi niyetli o kadar iyi o kadar farkli biriki o kadar yani dunyalar iyisi asla bir insani kiramaz asla hemde ben onu çok iyi taniyordum ama dum ben gerçekden şu an iyi değilim benim biraz hava almaya ihtiyacim var o kadar şoktayimki şu an hayatimin darbesini yedim ben şu an ne dicemi bilmiyorum umarım bu benim yedigim darbe sana birazda olsa ornek olur bence kimseye guvenme ailenden bile şuphe et
Ya hayır çok yanlış anlıyorsun bak lütfen ona bir şans var çocuk çok kötü durumda. Allah rızası için. Seni deli gibi seviyor. Sana ulaşmaya çalışıyor ulaşamıyor.
Şans ver bu çocuğa lütfen. Serdar sen istedin diye yaptı bunu ve sen alınmışsın.
Serdar ı tanımıyor olsam burada olmazdım
Çocuk çok kötü durumda hani şu an resmen sana ulaşmaya çalışıyor. Sen cidden onun senden ayrılabileceğini mi düşündün? Gerçekten mi? Çocuk bana "Abi ben ondan ayrılamazdım ki anlamasını beklerdim." falan diyor çok kötü durumda şu an. Gelmen lazım kızım gerçekten. Seni sevmiyor olsa beni yollamazdı bile. O çocuk ne yaptıysa sana, şaka gerçekçi olsun diye yapmış. Sen sevmiyor musun bu çocuğu?
Yazdım
@Seni-AlakadarEtmez sende ağır konusuyorsun bak ne demek sen bu çocuğu sevmiyorsun ya ben bu çocuğa değer vermeseydim lan benim krizim tutarmiydi ben ne hale geldim haberiniz var mı sizin hala beni suçluyorlar ulan hiçbirinize dicek tek kelimem dahi yok ne haliniz varsa gorun birdahada ulan birdahada ben birine guvenirsem neyse daha fazla konuşmicam şu anki halimi bir ben bir Allah bilir çunku bacağim yeni yeni kendine geliyor ulan geçici felçlik yasadim resmen ve hala ona değer vermiyorsun mu diyorsun bana? Neyse
Sana ağır konuşmuyorum gerçeği söylüyorum. Sen bilirsin @__meyvesuyuuu
Pişman olduğun zaman sakın bu çocuğa dönmeye kalkma bence.
Çocuk seni sevmişti. Gerçekten sevmişti...
Hobibedinmeyi dene
Komik videolar izle
Başka bir şey düşün
Ricaa
Ne oldu