Güncellemeler
+1 yıl
Gelin buraya kaçmayın 😀
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İnsanların torunlarına olan ilgisini ve sevgisini şu anda anlayamazsın torunun olunca yere düşse bile felaketi yaşar gibi olursun demişti benim babannem :)
Peki senin babaanneni böyle bir şaka yapsan ne yapardı
Ölürdü herhalde kalpten giderdi böyle şaka mı olur yaşlı başlı adama : D
Yapma ya ama benim dedem emekli albay hayatı boyunca daha da çatışmada geçirdi zaten ilk defa akan ölüm görmüyor ki 😀
Üzüldüm ama ben bir arkadaşımı bu şekilde görsem ben de çok korkardım şaka dese de bir müddet etkisinde kalırdım kaldı ki dedenden bahsediyoruz senin geleceğin için her şeyi yapabilecek birinin en sevdiği insanlardan birinin intihar ettiğini düşün
Ama bir buçuk yıl oldu ya hala etkisi sürüyor
En fazla terörist ya da düşman öldürmüştür albayların hepsi çatışıyor diye bir şey yok pek çoğu görevini masa başında da yapıyor ve kimse terörist ölümü gördü diye torunundan etkilenmez diye bir şey söz konusu değil
Sen pek yaptığın şeyin hala ciddi bir şey olduğunu anlayamayıp şaka diyorsun ama yaşlı birine yapılabilecek en ağır şeyi yapmışsın şaka die geçilecek bir şey değil bu kendi akranın olmayan biri olduğu için senin gibi düşünen insanlar değiller yaşlılar espiri yaparsın üzülürler belki de ciddiye alırlar yani aslında çok kötü bir şey yapmışsın sen düzelmez daha da eskisi gibi olmaz korkar hep deden objektif bakıyorum iyimser olmak isterdim ama gerçek bu üzgünüm.
Benim dedem çok katılmış kendi arkadaşları bombada öldürülmüş parça parça toplamış
Ya ne demek düzelmez ya düzelmesi lazım düzelmek zorunda
Ama o arkadaşlarının hiç biri torunu kadar değerli değil eskisi gibi olamaz bir daha dua et de unutkanlık başlamasın büyük tramvaların çoğu yeni hastalıkları tetikler çünkü
Of ya of zaten Bir buçuk sene onun evinde oturduk bizim eve banyoya girmiyordu sonra kendi evimize döndük bazen banyoda kan görüyor ve yerleri siliyor
Ne diyelim Allah yardımcısı olsun. İbretlik bir olay nede olsa.
Ya alt tarafı küçücük bir şaka
Öyle deme o küçük şaka sana ders olsun hatta hepimize ders olsun küçük şakalar nelere mâl olabilirmiş
Vallahi ya sessiz olun bak yapmayın koskoca albay dedim adam ne hale geldi
Yaşlı adama yapılcak en kötü şaka cidden inanılmazsın normal değil bu yaptığın
Ya ben sadece biraz eğleniriz diye düşünmüştüm
abla guzel troll
Yaşlıya hani
İlk defa kan görmüyor ki ama