Biliyorsunuz Bir buçuk sene önce dedeme. küçük bir şaka yaptım evde yalnızken küvete su doldurup içine bolca kırmızı boya döküp küvete boylu boyunca uzanıp bileğimi kesmiş gibi yaptım ondan sonra hastaneler karakollar hatâ 18 yaşımı karakolda ifade vererek kutladım hala psikolojik tedavi görüyor Dedem ve hala beni hastaneye kendisinin götürdüğünü orada bana kan verildiğini millete iddia ediyor ne zaman iyileşecek bu adam ne zaman bu olayın şaka olduğunu anlayacak Bir de emekli koskoca albay küçücük şakaya yamuldu çıldırmak üzereyim
Güncellemeler
+1 yıl
Gelin buraya kaçmayın 😀
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Ben Rüya beni artık biliyorsunuz yine acılarım depreşti ne olacak benim halim?
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İnsanların torunlarına olan ilgisini ve sevgisini şu anda anlayamazsın torunun olunca yere düşse bile felaketi yaşar gibi olursun demişti benim babannem :)
Üzüldüm ama ben bir arkadaşımı bu şekilde görsem ben de çok korkardım şaka dese de bir müddet etkisinde kalırdım kaldı ki dedenden bahsediyoruz senin geleceğin için her şeyi yapabilecek birinin en sevdiği insanlardan birinin intihar ettiğini düşün
En fazla terörist ya da düşman öldürmüştür albayların hepsi çatışıyor diye bir şey yok pek çoğu görevini masa başında da yapıyor ve kimse terörist ölümü gördü diye torunundan etkilenmez diye bir şey söz konusu değil
Sen pek yaptığın şeyin hala ciddi bir şey olduğunu anlayamayıp şaka diyorsun ama yaşlı birine yapılabilecek en ağır şeyi yapmışsın şaka die geçilecek bir şey değil bu kendi akranın olmayan biri olduğu için senin gibi düşünen insanlar değiller yaşlılar espiri yaparsın üzülürler belki de ciddiye alırlar yani aslında çok kötü bir şey yapmışsın sen düzelmez daha da eskisi gibi olmaz korkar hep deden objektif bakıyorum iyimser olmak isterdim ama gerçek bu üzgünüm.
Ama o arkadaşlarının hiç biri torunu kadar değerli değil eskisi gibi olamaz bir daha dua et de unutkanlık başlamasın büyük tramvaların çoğu yeni hastalıkları tetikler çünkü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İnsanların torunlarına olan ilgisini ve sevgisini şu anda anlayamazsın torunun olunca yere düşse bile felaketi yaşar gibi olursun demişti benim babannem :)
Peki senin babaanneni böyle bir şaka yapsan ne yapardı
Ölürdü herhalde kalpten giderdi böyle şaka mı olur yaşlı başlı adama : D
Yapma ya ama benim dedem emekli albay hayatı boyunca daha da çatışmada geçirdi zaten ilk defa akan ölüm görmüyor ki 😀
Üzüldüm ama ben bir arkadaşımı bu şekilde görsem ben de çok korkardım şaka dese de bir müddet etkisinde kalırdım kaldı ki dedenden bahsediyoruz senin geleceğin için her şeyi yapabilecek birinin en sevdiği insanlardan birinin intihar ettiğini düşün
Ama bir buçuk yıl oldu ya hala etkisi sürüyor
En fazla terörist ya da düşman öldürmüştür albayların hepsi çatışıyor diye bir şey yok pek çoğu görevini masa başında da yapıyor ve kimse terörist ölümü gördü diye torunundan etkilenmez diye bir şey söz konusu değil
Sen pek yaptığın şeyin hala ciddi bir şey olduğunu anlayamayıp şaka diyorsun ama yaşlı birine yapılabilecek en ağır şeyi yapmışsın şaka die geçilecek bir şey değil bu kendi akranın olmayan biri olduğu için senin gibi düşünen insanlar değiller yaşlılar espiri yaparsın üzülürler belki de ciddiye alırlar yani aslında çok kötü bir şey yapmışsın sen düzelmez daha da eskisi gibi olmaz korkar hep deden objektif bakıyorum iyimser olmak isterdim ama gerçek bu üzgünüm.
Benim dedem çok katılmış kendi arkadaşları bombada öldürülmüş parça parça toplamış
Ya ne demek düzelmez ya düzelmesi lazım düzelmek zorunda
Ama o arkadaşlarının hiç biri torunu kadar değerli değil eskisi gibi olamaz bir daha dua et de unutkanlık başlamasın büyük tramvaların çoğu yeni hastalıkları tetikler çünkü
Of ya of zaten Bir buçuk sene onun evinde oturduk bizim eve banyoya girmiyordu sonra kendi evimize döndük bazen banyoda kan görüyor ve yerleri siliyor
Ne diyelim Allah yardımcısı olsun. İbretlik bir olay nede olsa.
Ya alt tarafı küçücük bir şaka
Öyle deme o küçük şaka sana ders olsun hatta hepimize ders olsun küçük şakalar nelere mâl olabilirmiş
Vallahi ya sessiz olun bak yapmayın koskoca albay dedim adam ne hale geldi
Yaşlı adama yapılcak en kötü şaka cidden inanılmazsın normal değil bu yaptığın
Ya ben sadece biraz eğleniriz diye düşünmüştüm
abla guzel troll
Yaşlıya hani
İlk defa kan görmüyor ki ama