Güçü seviyorum ve başarıyı, hak etmeyi. Helal olacak, çalmam. Ben deneyimlerin sonucu genç yaşlarda edindiğim tecrübelerim gösterdi, hissettirdi. Basketbol takımı seçmeleri ilk 24 e bile giremedim 🤣 o zamanlar başka şeyler öğreniyorum, merakım onlara. Bir merak sardı. Okullara gittim, her potayı denemek fikri geldi aklıma. Çemberlerin bir standartı var, bazı okulların çemberi olmuş, sekizgen 😁 Deliksiz sokmak amacım. Bunun için çok çalıştım. Her yapamadığım, yanlış açıyla attım. Elim söyle olsa nasıl yörüngede gider, hiç bitmiyor. Bu da düşmenin , dibi görmenin, acının, üzüntünün, her şeyin tanımı. Dünya, evren muhteşem.
İyi hisleri yaşamak, kafa ağrıtmıyorum, ağrıtmadan yaşamayı seviyorum. Seçilmemem den sonra 1 sene sürmedi. Yıldızlar kaptanlık, gençler kaptan yardımcılığı yaptım. Üniverstide antrenmanlarına çıkıyordum. Merak eden her şeyi başarır. Ne istediğini öğrenmeye çalış sadece. Adamca " Kadınında olur adamı Erkeğinde "
İyi hisleri yaşamak, kafa ağrıtmıyorum, ağrıtmadan yaşamayı seviyorum. Seçilmemem den sonra 1 sene sürmedi. Yıldızlar kaptanlık, gençler kaptan yardımcılığı yaptım. Üniverstide antrenmanlarına çıkıyordum. Merak eden her şeyi başarır. Ne istediğini öğrenmeye çalış sadece. Adamca " Kadınında olur adamı Erkeğinde "
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer