Üzerinde nazar, haset ve göz olup olmadığını, öğrenmek isteyenlere var veya yok olup olmadığını söyleyebilirim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Nazar mı büyü mü?
Bir köyde bir merkezde evimiz var köyde kaldığımız zamanlarda uykumda hiç bir sıkıntı olmuyor ama merkeze gittiğimizde sabah ezanlarına kadar bir gram uyuyamıyorum günlerce böyle devam ediyor 1 senedir böyle köye çıktığımda sadece uyuyabiliyorum evin her yerini aradık büyü falan vardır diye hiç bişey bulamadık artık burdaki odamdan nefret ettim napıcamı bilmiyorum09 Yorumla
Soran+1 yıl30 yıl önce Annene yaptırılmış olan büyüklerden dolayı, doğuştan ırsi olarak gelen soysalın var
Soran+1 yıl30 yıl önce erkek tarafından annene yaptırılmış olan büyüler in bağlantısı merkezdeki evinizde, anne babanızın odasında, olabilir
Soran+1 yılAnnene yaptırılmış olan büyüler den dolayı, Annen düşük veya ölü doğum yapmış olabilir, erkek çocuğuna.
Soran+1 yılİsmin yanlış
Soran+1 yılBaşka bir ismin olmalı
Soran+1 yılAsıl sıkıntılar merkezdeki evde olduğu için
Soran+1 yılAnneler kaç yıllık evli
En İyi Cevaplar
Söyle bakım dinliyorum, ne var benim üzerimde nazar mı kem gözler mı haset mı? hangisi de bakım gelsin gönder.
116 Yorumla
Soran+1 yılÜzerinde aşırı nazar var
Üzerinde, aşırı haset var
Üzerinde aşırı göz var
Üzerinde 10 yıl önce,
Üzerinde 10 yıl önce...
Soran+1 yılDaha 10 yıl önce yaptırılmış olan soğutma ve ayırma var
Soran+1 yılDaha 10 yıl önce erkek tarafından yaptırılmış bağlama, papaz, canbar ve nal var.
Soran+1 yılDaha nasibin kapalı, kısmetin kapalı, bahtın ve talihin kapalı, şansın ve basiretin kapalı.
Soran+1 yılDerin bir offf daha çekiver sen.
Soran+1 yılAşık etme ve kendine bağlama büyüleri.
Soran+1 yıl
Soran+1 yılRica ederim
Soran+1 yıl@Astem Senin üzerinde Anne tarafı ailenden ırsi olarak gelen büyüler var
+1 yılOlur söyleyin
12 Yorumla
Soran+1 yılMaşallah, nazar yok, haset yok, göz yok, tekrardan maşallah.
+1 yılHocam selamin aleyküm Yardımınıza ihtiyacım var eşim 20 gün önce babasının evine gitti gidip gelicem dedi ama şimdi bana çok farklı sesini duymak bile istemiyorum diyor tahammül edemiyorum diyor hocam mutluyduk ve bu yuvayı kolay kolay kurmadık Allah rızası için yardım edin noldu bize bilmiyorum 5 vakit namaz kılıyorum dua ediyorum lütfen elimden tutun
024 Yorumla
Soran+1 yıl7 ay önce, aile dışı erkek tarafından yaptırılmış bağlama, papaz, kaşık ve vodo büyüsü ile, bir adette Soğutma ve ayırma büyüsü yaptırılmış üzerine
Soran+1 yılEşinin üzerindede aynı şekilde 7 ay önze bağlama, papaz, kaşık ve vodo büyüleri ile Soğutma ve ayırma büyüsü yaptırılmış üzerine
Soran+1 yılAyrıca senden farklı olarak, bağlama büyüsü yaptırılmış eşinin üzerine
- +1 yıl
Hocam esimin ismini benim ismimi falan vermedim ki kafam karıştı
Soran+1 yılEşindede sendede sebeb siz baş ağrıları, başlar bu Soğutma ve ayırma büyülerinden doşayı
- +1 yıl
Ne yapmamız lazım Allah rızası için bi yol gösterin
Soran+1 yılÇözdürebilirseniz çözdüreceksiniz
- +1 yıl
Hocam peki esimin ismini bilmiyorsunuz benim ismimi
- +1 yıl
Nasil olurda gordunuz
Soran+1 yılİşinin gerçek ehli olan için, isminiz ve anne ismi ize gerek yok, yazdığınız kelimeler yeterli
- +1 yıl
Allah rızası için
Soran+1 yılSorunlarınızı yazdım, çözüm işine karışmam.
- +1 yıl
Bari hocam eşim seviyor mu beni
- +1 yıl
Lütfen yardımcı olun
- +1 yıl
Hocam Allah rızası için devamını getirin lütfen dua ederim size
- +1 yıl
@erek1973 hocam Allah rızası için yardım edin
Soran+1 yılÜzerinde bulunan büyüler ve musallatları varken seni sevme şansı yok, sevseydi birden soğumazdı zaten, büyüler ve musallatları sevdirmezler seni ne eşine nede başkasına.
- +1 yıl
Peki hocam banada bakar mısınız bende var mı bir şey
- +1 yıl
Ben erkeğim hocam kocası yani
Soran+1 yılİlk başta yazdıklarım senin içindi zaten, Büyüler ve musallatları basiretiniz kapatmasalardı senin üzerinde bulunan büyüleri yazdığım halde tekrardan sormazdınız
- +1 yıl
Anladım hocam Allah razı olsun sizden
- +1 yıl
Ama hocam eşimle şubatın 2 sinde tanıştık 28 şubatta imam nikahi kıyıldı 5 ay oldu hocam
Soran+1 yılBaş ağrılarınız başladığında anlarsınızSoğutma ve ayırma büyülerinin etkilerini
- +1 yıl
Anladım hocam Allah razı olsun
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
45
Cevap
13Cevap
Evden dışarı çıkmak adım atar atmaz uykum geliyor ve ölü gibi oluyorum esneye esneye bitap düşüyorum ve bunun da nazardan olduğunu söylediler artık bilmiyorum ne kadar doğru
15 Yorumla
Soran+1 yılÜzerinde aşırı nazar, aşırı haset ve aşırı göz var, sebebide Anne annenin sıkıntıları.
Soran+1 yılDoğuştan ırsi olarak genetik sıkıntılar, Anne annenin sıkıntıları.
Soran+1 yılAsıl sıkıntılı olan Anne annen, annen annenden annene, annendende sana ırsi olarak geçmiş, sendende, senden dünyaya gelecek olan bütün çocuklara geçecek, ırsi olarak.
+1 yılBir süredir medyum hocalar ile ilgili araştırma yapıyorum, uzunca bir süre de doğru dürüst medyum hoca bulmak için çok uğraştım. Hatta bu uğraşlarım sırasında iki defa dolandırıldım ne yazık ki.
En sonunda medyum ali gürses adında bir hoca ile tanıştım. Medyumali. com sitesinde bilgileri yazıyor, mail ve telefon yoluyla iletişime geçebiliyorsunuz. Herneyse fazla uzatmadan anlatayım durumu.
İki ayrı işlem gerçekleştirdim bu hoca ile. İşlemlerden biri üstümde olan sıkıntı nedeniyleydi. Büyü bozma çalışması yapıldı evimdeki büyünün yerini söyledi. Ben de bunun üstüne bir çalışma yaptırmaya karar verdim. O çalışmayı çok kısa sürede sonuçlandırdı.
Hocanın nefes gücü çok yüksek. İşlemleri de hızlı tutuyor ve dürüst davranıyor. Bugüne kadar yaptığım iki işlemden de çok memnun kaldım.00 Yorumla
+1 yılÇok çabuk kötü enerjiden etkileniyorum. Sen söyle ama
13 Yorumla
Soran+1 yıl12 yıl önce üzerine aile dışı bayan tarafından yaptırılmış olan büyülerden dolayı, aşırı nazar, aşırı hasat ve aşırı göz var üzerinde.
- +1 yıl
Teşekkür ederim
Soran+1 yılRica ederim.
Gerçekten delireceğim iki çocuğum ve ben kızım nişanlısı ile hergün taşıyor oğlum desen çok hırçın iş bulamıyorum hastayım çalışamıyorum doktora gidiyorum doktor tesis koymuyor yok birsey diyor çok zor durumda yım bana da bakıp yardımcı olursanız minnettar olurum 🙏
04 Yorumla
Soran+1 yılAnnenden kaynaklı doğuştan ırsi olarak gelen soysalın var, bu Soysal çocuklarında etkiliyor
Soran+1 yıl23 yıl öncede 2 defa bağlama büyüsü yaptırılmış görünüyor üzerinde
Soran+1 yılSıkıntılı bir durum
Soran+1 yılKendim ettim, kendim buldum misali.
Merhaba uzun zamandır rüyalarımda 3 harflilwrin saldırısına uğruyorum en son dün akşam yine rüya gördüm bir cin bana buyu yapıldığını söyledi ve rruyadan uYandugımda sabah ezanı okunuyordu anlam veremedim yardımcı olabilir misiniz?
10 Yorumla
+1 yılCidden merak ediyorum, daha önce atlattık böyle şeyler. Ve son zamanlarda işlerim ters gidiyor, üzerimde aşırı ağırlık var.
00 YorumlaHocam ne olur bana bilginizi verirmisiniz lütfen, ne yapıcağımı bilemiyorum felaket kayıpyım intara atıldim tam kurturuldym, size bir kaç defa yazdım ama forumlardan falan hiç anlamam, bana bir mesajdan söylermisiniz YALVARIYORUM HOCAM YALVARIYORUM
00 Yorumlabenim üzerimde ne varr? evde hiç olmadığı kadar kasvet ve geçimsizlik var iş başvurularım hep olumsuz oluyor önümde hep engel var babamın gözü ailesini görmüyor
00 YorumlaMerhaba ileti atamıyorum acaba bana da bakar mısınız 👉🏻👈🏻 delirecek gibiyim gerçekten düşünceler kafamdan gitmiyor
03 Yorumla
Soran+1 yıl25 yıl önce, Annene yaptırılmış olan büyüler ve içirilen büyülü bir içecek var, annene içirilmiş olan büyülü içecek göbek bağı yoluyla ve anne sütü ile ırsi olarak sana geçmesinden kaynaklı, doğuştan soysalın var
Soran+1 yılAnnenden sana, senden senin çocuklarına, kuşaktan kuşağa ilelebet devam edip gidecek, her kuşakta farklı farklı sorunlar olacak, nasip ve kısmetinizide olumsuz etkileyerek kapatacak.
Soran+1 yılYıllar önce söylediklerim aynen üzerinde, doğuştan, ailenden ırsi olarak geliyor sorun ve sıkıntıların
+1 yılMerhabalar... Sizin görüşünüze ihtiyacım var üzerim de olumsuzlukların olduğunu hissediyorum bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?
07 Yorumla
Soran+1 yılÜzerinde aşırı nazar, aşırı haset ve aşırı göz var
Soran+1 yılNasibin, kısmetin, bahtın, talihin, şansın ve basiretin kapalı
Soran+1 yıl1 adet adağın var 5_6 yıl öncesinden
Soran+1 yıl8 yıl önce aile dışı erkek tarafından yaptırılmış bağlama papaz canbar nal vodo. 8 yıl öncesi bağlama papaz canbar nal vodo. 8 yıl öncesi bağlama papaz kara büyüler var hastalıkla alakalı
Soran+1 yıl8 yıl önce yaptırılmış büyüler üzerine
- +1 yıl
Benden bilgi isim vs almadınız nasıl bu sonuca vardınız? Merhaba peki napmam gerek nasıl kurtulabilirim
- +1 yıl
Ben başka detayların olduğunuda düşünüyorum çok daha fazlası var bence
+1 yılsizin başka bir görüşünüze yorum attım xper yüzünden mesaj atamıyorum size lütfen ihtiyacım olmasa bu kadar yazmam bana mesajla dönüş yapar mısınız bakım için?
00 YorumlaMerhaba yorumlarınızı okudum bi konuda desteğe ihtiyacım var üzerimde birşey var mı bakabilirmisiniz lütfen 🙏🙏🙏🙏
10 YorumlaHocam merhaba 8 9 aydır iş bulamıyorum. Olacak gibi olanlar da olmuyor. Cok bunaldım. Acaba neden olabilir?
00 Yorumla
+1 yılSöyle bakalim bende ne var. Ama isimsiz nerden biliyosun onu merak ettim.
05 Yorumla
Soran+1 yıl4 buçuk yıl önce erkek tarafından yaptırılmış bağlama papaz canbar nal ve vodo büyüsü
Soran+1 yıl5 yıl 4 ay önce erkek tarafından yaptırılmış bağlama büyüsü
Soran+1 yıl30 yıl önce erkek tarafından annene yaptırılmış olan büyüler den dolayı doğuştan soysal
Soran+1 yılİşinin gerçek ehli olan için, isminize ve anne ismi ize gerek yok, işinin ehli olan, sesinden, resminden, bir başkasının üzerinden yazımdan, bakım yapabilir, ama basireti kapalı olan kişiler buna inanmazlar.
Soran+1 yılEn doğru bakımı böyle bakımdır, çünki kişinin ismi ve anne ismi yanlış çıkabiliyor
@erek1973 selam aleyküm hocam bakım yapabilir misiniz rica etsem?
023 Yorumla
Soran+1 yıl3_4ay önce üzerine yapılmış olan 3 adet bağlamadan başka bir şey yok üzerinde, bu bağlamalarında sen kendin yaptırmış olabilirsin kendine.
Soran+1 yılNasip ve kısmetin açık, fakat, üzerinde bulunan 3 adet bağlanmadan dolayı 4_5 ay sonra, nasip ve kısmetin kapanır.
Soran+1 yılÇözüm işi ile ilgilenmiyorum, bilemem
Soran+1 yılUygunsuz bir hareketinden dolayı, musallat olmuşlar sana
Soran+1 yılMusallatların 50 kişilik bir erkek Azazil kabilesi
Soran+1 yılMusallat larının yapmış oldukları 3 adet bağlama büyüsü
Soran+1 yıl6 yıl önce gelmişler musallatların
Soran+1 yılAzaziller yurt dışı bağlantılı musallatlardır
Soran+1 yılGüçlü varlıklardır
Soran+1 yılÜzerine yaptıkları büyüleri ve kendilerini gizlemeyi çok iyi başarırlar
Soran+1 yılBence senin sorununda doğuştan ırsi olarak geliyot
Soran+1 yılAnne tarafı ailenden kaynaklı büyüler ve musallatların
Soran+1 yılÜzerinde bulunan doğuştan soysalın musallatları, sen 18 yaşına girince seninle evlilik yaparlar
Soran+1 yılDoğuştan ırsi olarak gelen soysalın olduğu için, gitmiş olduğun, hocaların senin üzerine yaptıkları bağlama lar, çok yakın bir zamanda 4_5 ay gibi, seni fazlasıyla rahatsız edecek, musallat tecavüzleri gerçek gibi olacak
Soran+1 yılAllah yardımcın olsun
Size ulaşmak istiyordum, bana yardımcı olabilir misiniz lütfen. Üzerimde büyü var mı
08 Yorumla
Soran+1 yıl26 ykıl önce Annene yaptırılmış olan büyüklerden dolayı doğuştan ırsi olarak gelen soysalın var
Soran+1 yıl6 ay öncesinden bu güne kadar, farklı zamanlarda erkek tarafından yaptırılmış bağlama papaz canbar ve nal büyüleri var üzerinde
Soran+1 yılDoğuştan ırsi olarak gelen soysalın olduğu için bu işlerle uğraşma çok zarar görürsün
Soran+1 yılYanlış soru, hangi erkek 26 yıl önce Annene büyü yaptırmış olmalıydı sorun.
Soran+1 yılAnne babana soracaksın kimin yaptığını
Merhaba üzerimde ne olduğunu hissedebiliyor musunuz
017 Yorumla
Soran+1 yılAnne annene yaptırılmış olan büyüklerden dolayı doğuştan ırsi olarak gelen soysalın var
Soran+1 yılAşırı nazar, aşırı haset ve aşırı göz de var, nasip ve kısmetin kapalı, musallat sorunlarında var, aşık musallat
Soran+1 yılAnne annene yaptırılmış olan büyüler önce Annene ve teyzelerine dayılarına, Annenden de sana ve kardeşlerine ırsi olarak geçiyor
Soran+1 yılAşık musallat ta, doğduğundan bu gün e kadar senin üzerinde olduğu için, sana aşık oluyorlar
Soran+1 yılEskiyide yeniyide bırak kendine bak.
Soran+1 yılSana aşık olan doğuştan ırsi olarak gelen soysalının musallatları, sana yaklaşan erkekleri senden soğutup ayırıyor
Soran+1 yılDoğuştan ırsi olarak gelen soysalını çözdürüp, musallatlarını temizletmelisin
Soran+1 yılİşinin ehli birilerini bulmalısın
Soran+1 yılArayacaksınız
Yardım lütfen nazar büyü herhangi bisey var mı bende
02 Yorumla
Soran+1 yılAşırı, nazar, aşırı haset ve aşırı göz var üzerinde
Soran+1 yılDoğuştan ırsi olarak, Annenden sana geçen büyüler var üzerinde
Bir kaç yerde görüşlerinize denk geldim dinliyorum sizi insanların herseyi i söylemişsiniz
010 Yorumla
Soran+1 yılSöylüyorum ama kimse inanmıyor
Soran+1 yıl5-6 kuşak öncesinden ırsi olarak gelen doğuştan soysalın var
Soran+1 yıl5 yıl önce aile dışı erkek tarafından yaptırılmış soğutma ve ayırma büyüsü var.
Soran+1 yıl5 yıl önce aile dışı erkek tarafından yaptırılmış, bağlama, papaz, canbar ve nal büyüleri var.
Soran+1 yıl5 yıl önce yine aile dışı erkek tarafından yaptırılmış bağlama, papaz canbar ve nal büyüleri var.
Soran+1 yıl5 yıl önce aile dışı erkek tarafından yaptırılmış 2 adet muska var.
Soran+1 yıl5 yıl önce doğuştan soysalının musallatı olan İfritle musallat evliliğin var.
+1 yılBir ara bakıyordunuz böyle şeylere hala bakıyor musunuz?
00 Yorumla
+1 yılbana bakar mısınız bide idtek atıp mısınız yorum yapmıştım
00 Yorumla
+1 yılBu halimle olmamalı
17 Yorumla
Soran+1 yılCoronamısın.
- +1 yıl
Corona değilim
Soran+1 yılCorona olmasan görünürdün, görünmüyorsun, görünmediğin içinde bir şey söyleyemem.
- +1 yıl
Asosyalim tipsizim kim kıskansın beni
Soran+1 yılTipsizsin demedim, görünmüyorsun dedim.
- +1 yıl
Ben zaten niye böyle dediğimin cevabını verdim corona değilim ama yıkıgın tekiyim görünsem ne olacakki
Soran+1 yılAynen öyle görünmüyorsun, yok hükmündesin.
+1 yılBana da bakar mısınız hocam.
08 Yorumla
Soran+1 yıl4 yıl önce erkek tarafından yaptırılmış bağlama papaz kaşık ve vodo büyüleri var üzerinde, ayırma büyüleri
- +1 yıl
Nasıl yapacağız peki b
Soran+1 yılBulabilirsen işinin gerçek ehli varlıklarla çalışmayan büyü yapmayan birilerini bulup çözdüreceksin
Soran+1 yılMusallatlarını temizleteceksin
- +1 yıl
Nasıl ve kime
Soran+1 yılAraştıracaksınız, işinin gerçek ehli birilerini
Soran+1 yıl6 ay kadar önce muska mı yaptırdınız.
- +1 yıl
Hayır yaptırmadım.
+1 yılmerak ediyorum ben de
07 Yorumla
Soran+1 yılÜzerinde büyü olanın, nazarında, haset ide, gözde eksik olmaz
Soran+1 yılNasibi ve kısmeti otomatik olarak kapalıdır
Soran+1 yılMusallatları vardır
Soran+1 yılMusallat evliliği vardır
- +1 yıl
haklısın
Soran+1 yılBenim haklı olmam, önemli değil, çoğu büyülü kişinin basireti bağlı olduğu için
- +1 yıl
evet şu an bir rahatsızlığım yok ama kısmetsizlik var
Size nasıl mesaj atabilirim veya ulaşabilirim
01 Yorumla
+1 yılBanada bakar mısınız
03 Yorumla
Soran+1 yıl28 yıl önce Annene yaptırılmış olan büyülerden dolayı doğuştan örfi olarak gelen büyüler var
- +1 yıl
Baska bisey var mı
- +1 yıl
Bu büyüler ne tür büyüler acaba
var mı bir şeyler?
05 Yorumla
Soran+1 yılAşırı nazar, aşırı haset ve aşırı göz var üzerinde
Soran+1 yılNasip ve kısmetin kapalı
Soran+1 yılŞansın kapalı
Soran+1 yıl3 yıl önce erkek tarafından yaptırılmış 2 adet bağlama papaz kaşık nal ve vodo büyüsü ile 1 adet bağlama büyüsü var üzerinde
Bende ne var bakabilir misiniz?
04 Yorumla
Soran+1 yılSenin üzerinde 10 yıl önce aile dışı erkek tarafından yaptırılmış bağlama 2 adet Bağlama, papaz, canbar, nal ve vodo büyüsü var.
Soran+1 yılNasibin ve kısmetin kapalı, bahtın ve talihinde kapalı, şansın da kapalı.
Bana da söyler misiniz
02 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıl 10 ay önce aile dışı erkek tarafından Bağlama papaz canbar nal ve vodo büyüleri
Soran+1 yıl2 yıl 5 ay nce aile dışı bayan tarafından yaptırılmış Bağlama papaz kaşık ve vodo büyüleri var üzerinde, ayırma büyüleri
Bende bir şey var mı Erek 1973 hocam
03 Yorumla
Soran+1 yılSoğutma ayırma ve bağlama var üzerinde
Erek1973 benim için yorum yapar mısın
013 Yorumla
Soran+1 yılNasibin ve kısmetin kapalı
Soran+1 yılBahtın ve talihin kapalı, şansın kapalı
Soran+1 yılAşırı nazar ve aşırı haset ve aşırı göz var üzerinde
Soran+1 yıl16 yıl önce bir erkek tarafından 2 farklı zamanda, 2 adet bağlama büyüsü yaptırılmış üzerine
Soran+1 yılHala bekarmısın
Soran+1 yılEvli görünmüyorsun, başka bir ismin olabilirmi
Soran+1 yılBaşka bir isimlemi nikah kıydınız
Soran+1 yılNikahınız görünmediği için, evli görünmüyorsunuz
+1 yılBi konuda yardimci olabilirmisiniz lütfen
03 Yorumla
Soran+1 yılBüyü yapmayı bilmem, sadece büyü var mı yokmu onun tesbitini yaparım, buyurun.
Soran+1 yıl15 ay önce ve 6 ay önce, erkek tarafından yaptırılmış bağlama papaz, kaşık, 41 düğüm ve vodo büyüleri var üzerinde. Ayırma büyüleri sanırım.
- +1 yıl
Gerçek ismimi bilebilirmisiniz
Size ulaşmak istiyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılBuyrun
Merhaba banada bakar mısınız
03 Yorumla
Soran+1 yılAşırı nazar, aşırı haset ve aşırı göz de var üzerinde
Soran+1 yılAşık musallat olayında vaf
Soran+1 yıl22 yıl önce Annene yaptırılmış olan büyüklerden dolayı doğuştan ırsi olarak gelen soysalın var sıkıntıların oradan geliyor
@erek1973 banada baka bilirmisiniz?
01 Yorumla
Soran+1 yıl28-29. yıl önce erkek tarafından annene yaptırılmış olan büyülerden dolayı, Annenden sana göbek bağı yoluyla ve anne sütü ile ırsi olarak geçen doğuştan soysalın var
+1 yılBakabilirmisiniz vede büyü var mı merak ediyorum
011 Yorumla
Soran+1 yıl10 yıl önce aile dışı erkek tarafından yaptırılmış 3 adet ;bağlama, papaz, canbar ve nal büyüleri var üzerinizde.
Soran+1 yılYaşınız kaç?
- +1 yıl
Nazar var mı
- +1 yıl
Yaşim 21 aileden gelen birşey var mı
Soran+1 yılBüyü olan kişide Nazarda olur, hasette olur gözde olur evet aşırı nazar var üzerinizde.
- +1 yıl
Annem tarafindan gelen birsey var mı
Soran+1 yılAileden gelen bir şey görünmüyor.
Soran+1 yılÜzerindeki büyüler asıl olarak sana yaptırılmış görünmüyor, başkalarına yaptırılmış büyüler ama sana vurmuş, çok ilginç.
- +1 yıl
Sevgilime felan olabilirmi acaba
Soran+1 yıl10 yıl olmuş büyüler yaptırılalı.11 yaşında ikenmi sevgilin vardı.
- +1 yıl
Hayır çok garip
Benim üzerimde var mı?
025 Yorumla
Soran+1 yılNazarda, hasette, gözde aşırı derecede var evet
Soran+1 yıl3 yıllıkta evlisin doğuştan soysalının musallatı olan İfritle.1 adette erkek çocuğun var İfritten.
Soran+1 yıl23-24 Yıl önce annene yaptırılmış olan büyülerden dolayı ve yedirilip içirilen büyülü içecekten dolayı doğuştan soysalın var.
Soran+1 yılİşinin gerçek ehli birilerini bulup çözdüreceksin. Rüya yolu ile senle evlilik yapmışlar ve rüya yolu ile senle birliktelik yaşamışlar ve çocuğun olmuş dahada olacaktır.
Soran+1 yılSana ileriye dönük yaklaşmak isteyen bütün erkekleri senden soğutup ayıracaklar devamlı.
Soran+1 yılBüyü vb. yaptırırsan daha fazlasını korkmalısın doğuştan soysalından dolayı, büyü yaptırırsan hepsini görmeye ve duymaya başlayacaksın.
Soran+1 yılŞu an maddi ve manevi her konuda veriyorlar zaten. Yaptırırsan dahada fazlasını verirler. çünki onlara kapı açmış olursun.
Soran+1 yılDemekki çok iyi bir hoca değilmiş seni görerek, adını ve anne adını bilerek sana bakım yapan bir hoca sendeki ifritleri göremediyse iyi bir hoca değilmiş. Annenin ve babanın üzerindeki büyüleri göremedi ise iyi bir hoca değilmiş.
Soran+1 yılSen aile hocana git o iyi teselli verir sana.
Soran+1 yılSen sordun ben cevapladım istediğin yeri şikayet et.
Soran+1 yılAradığın büyücüleri ve falcılarıda şikayet et, Annene büyü yaptıran adi yaratığıda şikayet et.
Soran+1 yılSen büyücü ve falcı aramaya devam et.
Soran+1 yılSen şikayetini yap, ben büyücü ve falcı arıyordum, büyü yaptırıp, fal baktıracaktım bana büyü yaptırırsan başına bunlar bunlar gelir sakın büyü yaptırma dedi de.
+1 yılBende var mı merak ediyorum
018 Yorumla
Soran+1 yılYaşın doğru ve evlisin ama üzerinde Evlilik bağı olan Talak yok.
Soran+1 yılÜzerinde aşırı nazar, aşırı haset ve aşırı göz var.
Soran+1 yılBunların en büyük sebebi Anne annenin sıkıntılarının doğuştan ırsi olarak sana geçmesi ve 1,5 yıl önce üzerine erkek tarafından yaptırılmış bağlama büyüsü.
- +1 yıl
Talak ne demek yani anlamadım
Soran+1 yılEvlimisin.
- +1 yıl
Evet evliyim
- +1 yıl
Kim yaptıki acaba bu büyüyü evliydim o yıllar
Soran+1 yılSenin Doğuştan soysalın olduğu için 9 yıldır zaten evlisin, doğuştan soysalının musallatları ile.
- +1 yıl
Doğuştan soysal ne demek peki
Soran+1 yılTalak evlilik bağıdır, İmam nikahı dini nikah yani. Ama senin üzerinde Talak yok, Sen Talakı 9 yıl önce doğuştan soysalının musallatına vermişsin, o yüzden Talak yok sende.
- +1 yıl
Alla alla anladım
Soran+1 yılDoğuştan soysal, Anne annenin üzerinde ve bedeninin içerisinde bulunan büyülerin sana kadar ırsi olarak gelmesidir.
Soran+1 yılDoğuştan soysalı olan bir kişinin evliliği zor olur, evlense dahi geçinemez ayrılmak zorunda kalır, sürekli sebebsiz terk edilir.
- +1 yıl
İlginçmiş teşekkürler
- +1 yıl
Evliliğimde Bi sıkıntı yok ama umarım böyle devam eder inşllh
Soran+1 yılAbuk subuk saçma sapan rüyalar görür, uyku düzeni bozuk olur, gölgeler karatılar görür, yorgun ve halsiz olur, hassas bölgelerinde kararmalar ve kötü kokular olur, agresif olur.
- +1 yıl
Anladım teşekkürler
Soran+1 yılRica ederim
Banada söyleyebilirmiisn merak ettim
011 Yorumla
Soran+1 yıl4 yıldır aşırı nazar, aşırı haset ve aşırı göz var üzerinde.
Soran+1 yılÜzerinde bulunan 6 yıl ve 6,5 yıl önce aile dışı erkek tarafından yaptırılmış olan büyüleri çözdürmelisin.
Soran+1 yılÜzerinde bulunan büyülerin musallatları olan azazilleri tüm bedeninden ve evinden temizletmelisin.
Soran+1 yılKullanmış olduğun bütün eşyaların ve giysilerinin, musallatların tarafından kullanılıp pisletinlenlerini, tesbit ettirip imha ettirmelisin.
Soran+1 yılBu büyülerin altında bulunan bütün bağlamaları, sihirleri, muskaları, vefkleri, bölgesel ve genel bağlamaları vb. işlemleride tek tek çözdürmelisin.
Soran+1 yılYapamazsında. yaptıramazsında, papaz büyüleri sıkıntılı büyülerdir çözmeye çalışanın elinde patlar.
Bana da söyleyebilir misiniz acaba
01 Yorumla
Soran+1 yılSenin üzerinde nazar haset ve göz yok.
Söyler misin
018 Yorumla
Soran+1 yılAşırı nazar, aşırı haset ve aşırı göz var üzerinizde.
Soran+1 yılMedyum veya iyi bir hoca bulup sorun nedenini.
Soran+1 yılNasip ve kısmetinde kapalı.
Soran+1 yılBahtın ve talihinde kapalı
Soran+1 yılŞansın ve basiretinde kapalı.
Soran+1 yılÇift ruhlusun, vefat veya düşük olan senden 6 yaş büyük asin varmıydı.
Soran+1 yılAbin
Soran+1 yıl38-39 yaşındamı annen.
Soran+1 yılAnnenin 11-12 yaşyarında hocalık durumları olmuş o zaman.
Soran+1 yılAyrıca senin bir erkek abinde varmış. Ne kadar yok desende varmış.
Soran+1 yılAnnenin üzerindeki sıkıntıları çözüyorum diyerek dahada kötü etmişler
+1 yılYazar mısın ben yazamıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılÜzerinde, aşırı nazar, haset ve göz var
- +1 yıl
Özelden de yazar mısın
+1 yılBeni hala goremiyosun galiba
02 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi görünüyorsun, üzerinde aşırı nazar, aşırı haset ve aşırı göz var.
- +1 yıl
Allaha sığınıyoruz yapacak birsey yok
+1 yılBana da yardımcı olur musunuz?
00 YorumlaÇok oluyor bana
00 YorumlaYardım eder misiniz bana da
00 Yorumla
+1 yılBana bakabilir misiniz
00 YorumlaLütfen bana da bakar misiniz
00 Yorumla
+1 yılmerhaba banada bakabilirmisiniz
00 Yorumla
+1 yılBilmem vardır belki hiç anlamam bu işlerden nsnfn
00 YorumlaÖzelden bana ulaşa bilir misiniz lütfen
00 YorumlaVar bana bakar mısın
29 Yorumla
Soran+1 yılNasip ve kısmetin kapalı, bahtın ve talihinde kapalı
Soran+1 yılDoğuştan ırsi olarak gelen soysalın da var, Annenden kaynaklı
Soran+1 yıl5 yıl öncede, şerefsizim biri, büyü yaptırmış üzerine
Soran+1 yılÜzerinde ki Nazar, haset ve göze sebep olanda bu büyüler ve musallatları.
Soran+1 yılAnnene veya anne annene yapılmış olan büyülerin göbek bağı yoluyla ve anne sütü ile ırsi olarak sana geçmesi
+1 yılBeklerim yorumunuzu
07 Yorumla
Soran+1 yılSera245 sana 2 yıl önce 2 defa aile dışı erkek tarafından yaptırılmış bağlama papaz canbar nal ve vodo büyüleri var.
Soran+1 yılSana
Soran+1 yılAşk sevgi, kendine bağlama
+1 yılBanada bakarmisin
025 Yorumla
Soran+1 yılAdın anne adın yaşın ve yaşadığın yer bilgileri gerekir.
Soran+1 yılYaş kaç
- +1 yıl
Yas 22
Soran+1 yılAşırı nazar, aşırı haset ve aşırı göz var üzerinde.
Soran+1 yılAnnenle baban kaç yıllık evli,29 yıl kadar oldumu.
- +1 yıl
Olmusdur heralde okadar
Soran+1 yılSenden büyük vefat eden kardeşin varmıydı, yaşasaydı 27 yaşlarında olacak olan.
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılAnnene erkek tarafından 30 yıl önce yaptırılmış olan, aşık etme ve kendine bağlama büyüleri ve içirilmiş olan büyülü içecekten dolayı doğuştan ırsi olarak gelen soysalın var.
Soran+1 yılYaşasaydı 27 yaşlarında olacak kardeşinin ruhuda senin bedeninde.
- +1 yıl
Soysalin derken
Soran+1 yılÇift kişilik taşıyorsun yani.
- +1 yıl
Anlayamadim tam one demek
- +1 yıl
Cif kisilik derken tam anlayamadim birazdaha net anlatabilirmisin rica etsem
Soran+1 yılAnnene 30 yıl önce yaptırılmış olan büyülerin ve içirilmiş olan büyülü içeceğin, annen size gebe iken, göbek bağı yoluyla ve anne sütü ile senin ve kardeşlerinin bedenine geçmesine, doğuştan ırsi olarak geçen soysal diyoruz.
Soran+1 yılAnnene büyü yaptırıldığı için vefat eden kardeşinin ruhu, musallatlardan dolayı yolunu bulamayıp senin bedenine yerleşmiş
- +1 yıl
Hmm anladim bunu nasi halletcaz peki bu nazari haseti
Soran+1 yılDoğuştan soysalını tamamen çözdürmelisin. Hem kendinin, hemde bedeninde bulunan kardeşinin üzerinde bulunan doğuştan soysalı, bunun içinde işinin gerçek ehli varlıklarla çalışmayan büyü yapmayan birilerini bulmalısın.
Soran+1 yılSenin ve kardeşinin doğuştan soysalının içeriğinde bulunan;60 adet bağlama,50 adet, soğutma ve ayırma,50 adet soğutma,50 adet ayırma,2 adet beden içi büyü,50 adet sihir,50 adet muska,50 adet vefk,50 adet bölgesel bağlama,50 adet genel bağlama vb. bir çok büyünün tek tek sırası ile çözülmesi gerekir, musallatlarının temizlenmesi gerekir, uzun ve zahmetli bir iş.
- +1 yıl
Nasi bulcam ben oyle bi hoca hele boyle devirde
Soran+1 yılÇözdürmek istiyorsan arayıp araştıracaksın.
- +1 yıl
Haklisin
Soran+1 yılHatta sen arama, babana söyle o arasın, üzerindeki büyüleri çözebilecek hocayı.
- +1 yıl
Neden
Soran+1 yılBaban bulabilir hocayı. Tanıdığı hoca illaki vardır.
Bende var mı?
05 Yorumla
Soran+1 yılAşırı nazar, aşırı haset ve aşırı göz var evet.
Soran+1 yılNey nasıl var mı dedin, baktım var.
Soran+1 yılNe bileyim kim nazar etmiş Felak ve nas Surelerini sürekli oku, hafifler.
+1 yılBeklerim yorumunuzu.
025 Yorumla
Soran+1 yılEvet üzerinde aşırı nazar, aşırı haset ve aşırı göz var.
Soran+1 yılSebebide 5 yıl önce üzerine aile dışı bayan tarafından yaptırılmış olan-2 adet soğutma ve ayırma büyüsü-2 adet bağlama, papaz, kaşık ve vodo büyüsü (ayırma büyülare) ve 25 adette bağlama, papaz, canbar, nal ve vodo büyüleri aile dışı bayan tarafından yaptırılmış büyüler.
Soran+1 yıl25 adet değil 2 adet.
- +1 yıl
Her biri aynı tarihlerde midir?
Bu konularda yıldızın düşük tabirini kullanır annem hep. Bu büyülerden nasıl kurtulabilirim ve nasıl korunabilirim?
Müsaitseniz cevaplarsanız çok sevinirim.
Soran+1 yılGenel olarak aynı tarihlere denk geliyor.
Soran+1 yılYıldızının düşüklüğünün nedeni, üzerinde bulunan büyüler.
Soran+1 yılBu büyülerden kurtulabilmen için işinin gerçek ehli varlıklarla çalışmayan, büyü yapmayan, büyü tesbiti ve çözümü yapabilen birilerini bulmalısın.
Soran+1 yılBu büyülerden korunamazsın ancak bu büyülerin musallatlarının etkisini azaltabilirsin sürekli okumalarla, sadaka ile.
- +1 yıl
Artık aşka birinin etkisi altına girme olarak bakıyorum. Şu an görüştüğüm kadın (Zeynep) fincan ile epey vakit geçiriyor. Onun o dakikada bununla uğraştığını hissediyorum, çünkü göğsüme bir ağırlık geliyor. Onunla iletişimde olma isteği, sürekli onu düşünmek gibi davranışlarım bu durumu fark ettikten sonra bana doğal gelmiyor. Kötü bir enerjinin etkisinde bunları yaptığımı düşünmeye başladım.
Soran+1 yıl28 yaşındamı Zeynep?
Soran+1 yıl5-6 yıldır tanıyormusun Zeynep'i?
- +1 yıl
Hayır Zeynep ile 2 aydır tanışıyorum. O tarihlerde görüştüğüm kişinin adı İrem idi. Evlenip barklandı 4 yıl önce.
- +1 yıl
Zeynep 26 yaşında.
Soran+1 yılİrem';in psikolojik sorunları fazlasıyla vardır, musallatlarada tamamen karışmıştır.
Soran+1 yılZeynep'inde musallat sorunları ve sıkıntıları var oda bayağı bir sıkıntı çeker hayatında.
- +1 yıl
Zeynep'i bu işten nasıl vazgeçirebilirim sizce?
Soran+1 yılVaz geçiremezsin, Zeynebin işi zor.
- +1 yıl
Biraz daha detay verebilir misiniz? Bu etkileri hissediyorum, Zeynep'i göz göre bu şekilde bırakmak da istemiyorum.
Soran+1 yılZeynep'i bırak kendini kurtar kurtarabilirsen.
- +1 yıl
Son olarak; Etkisinde miyim sizce?
Soran+1 yılFazlasıyla.
- +1 yıl
En son olarak, ben bırakmak istediğimde, istemedi engel oldu 3 kez. O da benim etkimde midir? Yoksa bu tek taraflı bir şey mi?
Tüm yorumlar için çok teşekkür ediyorum.
Soran+1 yılTamamen musallat kaynaklı durumlar, her ikinizde musallatların etkisindesiniz ve oyalanıyorsunuz, musallatlarınız tarafından.
- +1 yıl
Artık buna istediğiniz zaman dilerseniz cevap verin. Çok sordum kusura bakayım. Gerçek bir ilişki veya evlilik çıkmaz mı bu durumdan?
Soran+1 yılÜzgünüm çıkmaz. Her ikinizinde üzerinizde bulunan büyüleden ve musallatlarından kurtulmanız gerekir. Belki o zaman bir şeyler olabilir.
+1 yılVar mı?
04 Yorumla
Soran+1 yılHafif nazar, aşırı haset ve aşırı göz var üzerinde.
- +1 yıl
Gözü olanın gözü çıksın mı demeli
Soran+1 yılGözün ve hasetin sebebi doğuştan ırsi olarak gelen soysalının musallatları.
- +1 yıl
Ney musallatı 😱
Bende bende
02 Yorumla
Devamını Gör(43)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?