umrumdışı_ | Kişilik & Karakter konusunda 1,2b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
İnsanlar hayatları boyunca hep daha iyisini isterler. Çünkü doğaları budur. Bir hedef, hayal, istek ya da arzu gerçekleşince gerisi de elbette gelecektir. Bugün hayal ettiğimiz hayatı yaşarsak, yarın başka standartlar altında bir hayal kurulacaktır. Hedefe ulaştıkça hedef büyüyecek, farklılaşacak ancak hiçbir zaman sona ermeyecektir. Bu yüzden şu an hayal ettiğimiz şeyler, o hayale ulaşınca farklılaşacaktır.
Ben istisnayım, ben hayal ettiğimi yaşıyorum. :D
0|3
4|5
Görüş hala geçerli mi?
Cailleach | Kişilik & Karakter konusunda 1,8b görüş paylaştı.
Master
1 ay
İstediğim hayatın yakınında bile değilim HAk ettiğim hayatın ise esamesi yok. Ortalarda bir yerde işte...
Ben insandan ve kalabalıktan uzakta bir dağ evi ya da kırsalda kalmış bir evim olsun isterdim. Şehrin bu keşmekeş halinden uzakta, sakin, sabahları bahçesinde köpeğimle koşturup, bahçemden kahvaltılık bir şeyler toplayacağım, kendim ekip, biçeceğim.. Sonbahar gelince kurumuş yaprakların üstüne basıp, o tınıyı dinleyeceğim bir yerde yaşlanmak isterdim. Hayal hikayem öyle uzun ki yaz yaz bitmez.. Öyle işte sakin, dingin bir hayat işte..
Ama olana da şükür tabiki.
2|1
0|0
DreamWhileAwake | Kişilik & Karakter konusunda 4,8b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Hayatımdan memnunum. Sadece okuldan kurtulup iş hayatına atılmak istiyorum.
Bembeyaz kocaman mustakil bi ev yemyesil ciceklerle dolu bahcesi, bahçede de bir köpeğim olsun isterdim. Yine beyaz sallanan koltuk olcak bahçemde. Etrafımizda hic ev olmayacak orman olcak evin biraz ilerisi... 3 çocuk bir de yakışıklı iyi kalpli kocam 😍 mutlu mesut bu sekilde
0|1
0|0
Ms26Ms | Kişilik & Karakter konusunda 1,7b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
İstediğim hayatı yaşıyorum sabah guzunede demlenen çayımı yer sofrasında kahvaltımı ediyorum Akşamda şehir ışıklarıayağımın altında inci yemek takımında yemeğimi yiyorum😌
Ben kendimi hep sessiz sakin temiz ferah bir hayat içinde, ilmi araştırmalarımı yaparak ve kitabımı okuyarak geçirmek, efendi gibi giyinip efendi gibi yiyip içmek isterdim, böyle bir hayat hayal ettim hep, bide hayatıma bakıyorum, menfaatçi, göz boyayan ikili oynayan karakteri oturmamış kişiliksiz insanlarla dolu bi hayat, bazen gülme krizine giriyorum sonra susup oturuyorum, şaşırıyorum.. En önemlisi de bu yaşıma kadar hiç iyi bi insana rastlamamış olmam..
Stressiz sakin ve hicbir seyi dert etmek zorunda kalmayacagim bir hayat
2|1
0|0
Gizli Üye
1 ay
Bolluk içinde ama sakin bi hayat... Maddiyat sorununun olmadığı, sadece kendimi geliştirmek için çabaladığım... Mutlu bir cinsel hayat ve sevgi dolu bir birliktelik... Manevi doygunluk... İnsan başka ne ister ki? Ama çok şey istiyoruz sanırım.
şu an kesinlikle istediğim hayatı yaşamıyorum ve hayatımdan memnun deilim ama kendime söz veriyorum bunların hepsi düzelicek istediğin hayata ulasicaksin huzurlu, mutlu, sağlıklı ve sakin bir hayatım olucak allahın izni ile
En İyi Kız Görüşleri