Kişilik & Karakter Başkasına zor gelip , size kolay gelen şeyler nedir? Darkrosesss Takip Et Xper 5 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ben temizlik, düzen konusunda erinmiyorum pek ama herkes böyle değil, bir sürü bahaneler ile erteliyorlar 😏kahvemide aldım gelsin bakalim cevaplar 😊 Başkasına zor gelip , size kolay gelen şeyler nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Bizde her yol var, tek temizlemesi temizlik konuları kötü 1 0 Yorumla
Jr_karyagdi Takip Et Yoda Yaş: 110 +1 yıl Kullandığım makinenin bakımı temizliği arızası hiç zor gelmiyor hatta aşkla yapıyorum 1 0 Yorumla
emrelerrr Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Falinada ben bakarim 0 3 Yorumla Darkrosesss +1 yıl Tsk ederim inanmıyorum 🙏 Yorumla emrelerrr +1 yıl Bende zaten sallıyorum sjsjsjs Yorumla emrelerrr +1 yıl Yanında olup karşılıklı kahve içmek vardı sohbet vs degilmi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bizde her yol var, tek temizlemesi temizlik konuları kötü
Kullandığım makinenin bakımı temizliği arızası hiç zor gelmiyor hatta aşkla yapıyorum
Ders çalışmak olabilir
Ben de aynı temizlik ve düzen
Beynini kullanmak
Falinada ben bakarim
Tsk ederim inanmıyorum 🙏
Bende zaten sallıyorum sjsjsjs
Yanında olup karşılıklı kahve içmek vardı sohbet vs degilmi