Kızlar, Bu aşırı kuralcilik bana yetti artık iki türk kızına zeka dersi verildi yeter bu ne?

Türk kızlarına zeka dersi verdim ikisine Albert Einstein lafları ile lafı yüzlerine çarptım tabiiki lafları kaldıramadılar ve direk uzaklaştılar olay park Afyon'da oldu ben tipimde değişiklik olacak demiştim yüz yıkama jelleri satıyorlar mi dikkat ettim ama yok belli ben oradaki beyfendiye ben üniversite sınavına hazırlık yapıyorum ben bunu haketmedim dedim hala bu gururlar devam ediyor. Ben onların gururlu hallerine bilmem ne ağzımı bozmak istemiyorum. Dis goruntumu değiştirme çabam niye insanları rahatsız ediyor. Bu konuda kendi ayaklarımın üstünde durmak sucmu ben içkili ortamlara cafelerde diskolara gitmiyorum öyle yerlerde olan arkadaşlık yerin dibine girsin içki kullanmıyorum oralara gitmiyorum diye kesin bana saf bu adam diyecek kadar karakteri olmayanlar var ben kültür klüplerinde ararım oradaki ortam daha sağlıklı oralar tercihim kusura bakmasın yeter artık. Ben bir türk erkeği ile yemin ederim kavga bile ettim bu kadar etrafımda engel oldukları için
Kızlar, Bu aşırı kuralcilik bana yetti artık iki türk kızına zeka dersi verildi yeter bu ne?