Kişilik & Karakter Gece uyumadan önce yaptığınız 3 şey nedir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Gelsin cevaplar Güncellemeler+1 yıl Güncelle Gece uyumadan önce yaptığınız 3 şey nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nuurr25 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 42% +1 yıl Yatağımı açarım, yatağın içine girerim ve yorganımı örterim. 1 0 Yorumla
Ben_Lara Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Duş almak, kıyafetlerimi çıkarmak, telefondan son mesajlara bakmak 1 0 Yorumla
AçılınBenKs_ci Takip Et Master Yaş: 34 , eic 49% +1 yıl Diş fırçalama, KS veeee veeee neyse 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Veee? Yorumla
aqwe5858 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl diş fırçalamak, son kez fotoğrafına bakmak, yastığa kafamı koyup onu düşünmek... 1 5 Yorumla Yagmur-756 +1 yıl O kim Yorumla aqwe5858 +1 yıl sevdiğim bügün artık mesaj atmamaya yemin ettiğim kız beni sallamıyor artık Yorumla Yagmur-756 +1 yıl Sende onu umursama Yorumla aqwe5858 +1 yıl görüldü attı bıraktı daha yazmicam eğer yazarsada umursamıycamm sadece unutmak istiyorum Yorumla Yagmur-756 +1 yıl Aynen Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl amanı koyım ben niye şunu demedim bunu demedim işemek tli ssrja takmak 1 0 Yorumla
รձբժεгսռ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 75% +1 yıl Gün içinde 3 şey yapmiyorumki gece uyurken yapsam 1 0 Yorumla
000990000 Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Söylersem kimligimi açık ederim😄 1 2 Yorumla 000990000 +1 yıl Ay şimdi bir bokSanar bu abazalar papatya çayı içip meditasyon telkin videoları falan dinliyorum önemli bir şey değil Yorumla Soran +1 yıl Peki 😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yatağımı açarım, yatağın içine girerim ve yorganımı örterim.
Duş almak, kıyafetlerimi çıkarmak, telefondan son mesajlara bakmak
Diş fırçalama, KS veeee veeee neyse
Veee?
diş fırçalamak, son kez fotoğrafına bakmak, yastığa kafamı koyup onu düşünmek...
O kim
sevdiğim bügün artık mesaj atmamaya yemin ettiğim kız beni sallamıyor artık
Sende onu umursama
görüldü attı bıraktı daha yazmicam eğer yazarsada umursamıycamm sadece unutmak istiyorum
Aynen
amanı koyım ben niye şunu demedim bunu demedim işemek tli ssrja takmak
Gün içinde 3 şey yapmiyorumki gece uyurken yapsam
Söylersem kimligimi açık ederim😄
Ay şimdi bir bokSanar bu abazalar papatya çayı içip meditasyon telkin videoları falan dinliyorum önemli bir şey değil
Peki 😂😂
Diş fırçalamak yüz temizleme su içmek