Koluma dokunuyorum sızliyor kolum ya da göbeğime dokunuyorum göbeğimdeki et sızlıyor bu neden olur?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Corona virüs belirtilerinden birisine benziyor bu ağrılar. Bence bir test yaptır. Pozitif çıkabilirsin.
Tamam teşekkür ederim
Koronda romatizmal agrilar oluyormus. Bi test yaptir
Yok bu eklem ağrısı değil etim ağrıyor mesela göbek kısmında et varya hafif sıksam bile çok acıyor
Yel girmiş derler. Soğukta kaldıysan demek ki...
Evet dün gece çok üşüdüm
Normal o zaman durum. Şimdi kaldırın poponuzu geçin banyoya güzel sıcak bir duş alın. Size masaj konusunda yardımcı olacak bir birey var ise evde güzelce birde ovalasın. Sonra sıkıca giyinin hiiiç bişeyiniz kalmaz. Sıcak su rahatlatacak zaten.
Tamam aynen yapıcam bunları çok teşekkür ederim ☺
Rica ederim :) Önemli olan duştan sonra soğukta kalmayın. Birde Duşa girdiğiniz zaman sıcak suyun altında esneyin gerilin şöyle güzelce açılsın her yeriniz çıkınca da sıkıca koruyun kendinizi.
Çok teşekkür ederim girdim duşa baya da sıcak suyla iyi geldi sizin tavsiyen iz sayesinde yani yoksa cidden bilmem ben böylr şeyleri
:) Rica ederim rahatlamış olmanıza sevindim. Dediğim gibi kendinizi korursaniz tekrarlamaz rahatsızlığınız. Sağlık günleriniz olsun:)
Teşekkür ederim ☺
Rica ederim :)
Soguk almışsın
Evet oda dün çok soğuk oldu bir anda bende baya üşüdüm açıkçası ama hırkam falan vardı
Nane limon kekik kaynat
3 lü birlikte mi kaynayacak
Hayır kekik warmı dağ kekipi
Var evet çok güzel kokuyor dimj ondan var
Kaynat
Limon koy içime
Tamam yapıcam teşekkür ederim
Şifa olsun
Allah razı olsun
Cümlemizden inşallah
kas hamlaması olmasın spora mı baslaıdnız
Hayır ama dün gece çok üşüdüm hatta odada dedim ki bi an balkon kapısı falan mı açık
üşütmüşsündür
Evet dün gece çok üşüdüm mesela
ondandır büyük ihtimal terlemeye çalış sıcak bişeyler iç
çok geçmiş olsun görüşmek üzere
Teşekkür ederim tamam terlerim ve sıcak şeyler yemeye dikkat edicem keşke evimde sauna olsa dedim şu an 😂
kesinlikle sauna muhteşem olurdu :D
sohbet etmek istersen buralarda olacağım :)
Yardımınız için teşekkür ederim duş aldım baya sıcak suyla o biraz daha iyi heldi ama hala acı var tabi
Halsizlik var mı
Hayır o yok sadece etlerim acıyor o kadae dün çok üşüdüm
Üşümekten olabilir evet. Umarım corona vs değildir
Yok ya sanmıyorum çünkü günlerdir evdeyim ve dışarı ile irtibatım yok
O zaman kesin üşümekten. Ben olsam sıcak bi banyo yapar sonra da kalın giyinir uyur ve terlerim. Terle atabilirsin üşütme hastalığını
Evet duşa girdim o baya iyi geldi sıcak suyla yaptım aklınızda olsun su baya sıcaktı tabi haşlayacak kadar değil ama işte yaptım bakalım ve ilk başta üşüdüm sıcak suya rağmen sonra çok daha iyi oldu
Geçmiş olsun şifa olsun
Kemiktir o kemik