görünuşu korku ve saygı uyandıran insandir.🧿
Bazı arkadaşlar olayı yanlış anlamışlar ezerim meyve suyu yapıp içerim felan😅 olay bu değil yani
Ben naif, ince ve insanların yaşam alanlarına saygılı, en zor anında bile doğruyu söyleyen. Asla Allah'ın razı olmadığı işlerde meşgul olmayan sıradan bir kul'um.
Korku ile saygı uyandırmak istemem açıkçası..
Tabiki değil lakin tebessüm tüm sert dokunuşları ve yüzdeki zifiri ifadeyi alabilecek bir eylem.
-Yine ne diyor?
-Sanırım, Heybetli bir insanmısınız diyor
-Hımm, Sence biz heybetlimiyiz?
-Valla efendim biz insan ya da bir cisim olmadığımız için, heybet kavramı bizde olmamış oluyor,
-Peki yaa olur dersek, nasıl birşey çıkar ortaya.
-Valla olur dersek bu kez de fizik kurallarını çiğnenmiş oluruz. Hal böyle olunca rüya boyutuna geçmiş oluruz.
-Ufff yeter be beynim alev aldı kafam hayalet sürücünün kafası gibi yanmaya başladı.
-İyide ne yapayım siz sordunuz bende cvp verdim.
-Sen sadece soru soran kişinin kafasını ağrıtıuorsun başka değil.
-Sende haklısın oda haklı, herkes haklı bi ben haksızım zaten😔😔
-Şaka yaptım be alınma hemen...
Heybetliyi tanımlamak lazim heybetli derken konu oraya nasıl geldi onu da merak ettim açıkçası 😂😂😂
Himm dıştan bakınca öyle bir saygı oluşturduğumu düşünmüyorum ama insanlarla konuştuktan sonra o saygıyı uyandırıyorum bu durumda heybetli değilim 🤔
tabii ki öyleyim. tokadı vurdum mu nereden geldiğini şaşırırlar dsfds
Cevap
60Cevap
Sevgili atamızın çok değerli bir sözü vardır ve bu asker olarak en çok önem verdiğim ve hep kullandığım ögedir.. Bilgi = Oterite ve disiplin.. Eğer bilgili, kültürlü ve kendini lanse edebilen bir insan ise , o insan heybetli insandır.. Arzu ederek sahip olduğum mesleğimde bilgim, ve vatanın evlatları ile gerekli şekilde bir abi ve baba gibi ilişki kurduğum için hep bölüğüm ile önde oldum.. Atatürkün de heybeti de kişiliği , kültürü ve bi, lgisi ile nam salmıştır.
Bizim her Gece kurduğumuz düşlerimiz heybetli. Bedenimiz de pek heybet olmasa da dünyaya sığmayan düşlerimiz var 😏
Şaka şaka çok heybetli değilim. Yapılı ama çok uzun değilim. Heybetli dediğin adam "kapı gibi" diye tabir ettiğimiz kişilerin ta kendisidir 😁
Heybet kime göre neye göre değişir. Bazı insanlar görünüş olarak heybetlidir ama içleri boş tencere gibidir. Bazıları karakter ve yürek olarak kalıbına sığmaz. Ben heybetlimiyim bilmiyorum. Beni tanıyan insanlara sormak lazım onuda. Şimdi burada atar tutar yapmanın anlamı yok. :)
Sol kaşımı çatar yan profilden çok pis bakış atarim ödleri kopar 🤨
😂
Yüreğim baya heybetlidir tek eksik boy 1.68 kilo 60 😄
Heybetli olmaktan ve heybetli insanlardan nefret ediyoruuuummmmm😡
Var tabikide arada bir nefret etmediğim şeyler çıkıyor,
Çok nadir ama.
Senden nefreeeet etmiyorum,
Ama kendimden nefret ediyorum.
anne tarafından tatar ramazana baba tarafınadn da ramiz dayı genleri taşıyorum bilmem anlata bildim mi yeğen 🤨
Öyle bir heybetim yok görenler bu devirde yere yakınlardan korkucan diyor elimden her iş gelir saygılar 😂😂
Boydan ve soğuk bir yapım olduğundan dolayı heybetli görünüyor olabilirim, ama saygı duyulduğu doğru.
Heybetten kastın ne?
Fizik soruyorsan 180 boy.100 kiloyum
O zaten var azametli olduğumu söylerler
Tabi zebellah gibiyim. Namı diğer: kapi gibi adam derler bana. Tokat da vurmam. Adamin üzerine oturur limonatasını çıkarır pipetle höppürdetirim.
var kendi çapımızda dünyada kapladığımız geniş bir alan
Huaaaa, yıkarım ezerim çuuuooook hhhieeeybetliyiiiumm
uzun boyluyum kilom boyuma göre normaldir öyle dev durmam ama ufak tefek hiç durmam güçlü hissettiririm ama korku salan bir yapım yok saygı uyandırırım buda konuşmam ve ilgimle alakalıdır.
Görüntü itibariyle heybetli olduğum söylenemez..
Ama düşündüklerim, hayallerim, emellerim heybetlidir..
1.60 boyum var her yerim heybet olsa kaç yazar safafasf
Bir iş arkadaşım olan bayan bana ızbandut gibisin demişti 😇
Bakayım öyleyim kapı gibiyim maşallah.
Maşallah 😅🧿
Hayır kemiklerim bile ince🥺
Heybetli derken şişman falan mı shsh
İçim öyle aslın da ama dışımın minnoşluğun dan yansıtamıyorum😀
Ewwet ta kendisiyim 185 boyla :)
Beton yetmez xçsmşwxm
Bana sorarsan hayır
Çevreye göre evet
garip ve sessiz biriyim
Değilim galiba fazlasıyla içe kapanık biriyim
Ahaha değilim minnak bir şeyim
Eh işte diyelim sevgili şişko.
Minyonum ben pek bi heybetim yok.
Goruntu oylede uygulamada pasifimdir
Heybetli değilde havalı duruyormuşum öyle diyorlar
Heybet akıyo maşallah
Duruma gire heybetli olabiliyorum
Heybetli olduğumu düşünüyorum. :D
Yok ya heybetli değilim
Öyle olduğumu söyleler
190 cm boy 95 kg heybetli olduğumu defalarca kez duymuşumdur..
Öyle bir görünümüm yok.
185-90 kg gayet heybetliyim
heybetli olsam burda işim ne
Heybet den kastın boy ise evet şişkocum.
hshshshshshs ben ve heybet
Fena sayılmam çok şükür
Görüntüü olarak değil ama yürek olarak öyle
Heybetli bir insanım yani yapılı biriyim.
1.10 boyum var üstelik vitaminsizin tekiyim ben.😅
Yani 1.85 boy 78 kilo
Cok heybetli bi hobitim kanka🙂
yoo kalbimim guzelligi yuzume yansiyor.
Evet
Biraz öyleyim
Evet
Heybetliyim💃🏽
Hey maşallah
Olabilir
Eveeet
Heybetliyim
Olabilir 🤗
Alakam bile yok
iri bir insanım
evet yani heybetli denebilir sert görünürüm genelde dışarıdan pek konuşan biri olmadığım için genelde konuşurlarken çekinirler bile
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?